آشپزی

سالاد سزار

“سالاد سزار” یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین سالادهای ایتالیایی است که برخلاف تصور عموم ربطی به «ژولیوس سزار» امپراطور رم باستان ندارد. سالاد سزار اختراع «سزار کاردینی» آشپز ایتالیایی_آمریکایی است که در جشن‌های استقلال آمریکا در سال ۱۹۲۴ از سر ناچاری و خالی بودن یخچال رستوران با مواد دم دستش یک سالاد خوشمزه آماده کرد. […]

ادامه مطلب

کوکی شکلاتی

قطعا اکثر شما حتی یکبار هم که شده یک نوع کوکی شکلاتی خورده اید.  یک کوکی شکلاتی با کیفیت خوب رویه ای ترد و داخلش نرم و پر از قطعات شکلات با شیرینی مناسب است. این نوع کوکی بافتی بسیار نرم و کیک مانندی دارد و طرز تهیه آن بسیار آسان است این کوکی برای […]

ادامه مطلب

کتلت لپه

مواد لازم جعفری خرد کرده :دو قاشق غذاخوری لپه :یک کاسه ماست خوری تخم مرغ :دو عدد پیاز :یک عدد گوشت چرخ کرده :یک کاسه ماست خوری نمک، فلفل و زردچوبه :به میزان لازم طرز تهیه لپه را پس از شستن با کمی نمک و آب بپزید . بعد از اینکه آبش تبخیر شد و […]

ادامه مطلب

۲۰ دستور تهیه آسان و خوشمزه گرانولا

گرانولا (به انگلیسی: Granola) یک غذای صبحانه و میان وعده شامل جو پوست‌کنده، مغز دانه‌ها، عسل یا شیرین‌کننده‌های دیگر مانند شکر قهوه‌ای و گاهی اوقات برنج پوست‌کنده است، که معمولاً پخته تا زمانی که ترد، تست و قهوه‌ای طلایی شود. در طول فرایند پخت، هم زده میشود تا قوام غلات صبحانه حفظ شود. میوه‌های خشک‌شده، […]

ادامه مطلب

نان سیر

نان سیر از پیش غذاهای معروف و محبوبی است که در اکثر رستوران ها و فست فودها به عنوان ساید دیش یا پیش غذا سرو می شود. این نان خوشمزه دستور پیچیده ای ندارد و بسیار خوش طعم و لذیذ است . برای تهیه نان سیر به مواد زیادی نیز نیاز ندارید. این پیش غذا […]

ادامه مطلب

باقلوای استانبولی

این روزها با وجود خمیر باقلوا درست کردن این شیرینی به ظاهر سخت ، بسیار راحت است و اصلا لازم نیست قبل از آن تجربه ای داشته باشید. پس به جای اینکه باقلوای ترکی را از مغازه های مخصوص با قیمت گزاف بخرید ،خودتان با خمیری که از لوازم قنادی میگیرید درست کنید و لذت […]

ادامه مطلب

بیف استراگانف

مواد لازم : فیله گوشت گوساله : نیم کیلو گرم پیاز خلالی خرد شده : دو عدد متوسط آرد : دو قاشق غذاخوری روغن مایع : به مقدار لازم قارچ : نصف پیمانه کره : ۵۰ گرم خامه رقیق : ۵۰ گرم سیب زمینی خلالی سرخ شده : برای سرو استاک گوشت : یک پیمانه […]

ادامه مطلب

چیکن پارمزان

یک سوخاری خوشمزه ایتالیایی است. طعمی متفاوت و لذیذ از مرغ را با پنیر پارمزان و سبزیجات معطر را تجربه کنید. کودکان از دیدن این غذای هوس انگیز و رنگ های دلچسب آن شگفت زده می شوند و خواهید دید که برای خوردن این غذا صف می کشند. مواد اصلی نمک و فلفل به مقدار […]

ادامه مطلب

اسکن پنیر و خردل

مواد لازم کره : ۵ قاشق غذاخوری آرد بکینگ پودردار : ۲۲۵ گرم نمک : به میزان لازم پنیر رنده شده : ۱۲۵ گرم پودر خردل : ۱ قاشق چای خوری شیر : ۱۵۰ میلی لیتر فلفل : به میزان لازم طرز تهیه کف یک سینی شیرینی پزی را با کمی کره چرب نمایید . […]

ادامه مطلب

کوزالاک مانتی

کوزالاک مانتی یک غذای ترکی فوق العاده خوشمزه که بصورت لایه ای و با خمیر یوفکای رول و سرخ شده ، گوشت و ترکیب ماست و بادمجان درست می شود. طرز تهیه کوزالاک مانتی: یک نی معمولی را روی قسمت پهن خمیر یوفکا مثلثی قرار داده و به سمت نوک مثلث رول کنید و انتهای […]

ادامه مطلب
newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!