آشپزی

گوبولی گوشت

گبولی یا گوبولی، یک غذای محلی جنوبی مخصوص هرمزگان و بالاخص بندرلنگه است . این غذا در کنار بسیار خوبش سرشار از خاصیت است و یک وعده کامل و مطلوب برای ناهار محسوب میشود در ادامه با طرز تهیه این غذای محلی پرطرفدار آشنا خواهید شد. مواد لازم برنج ۵ پیمانه  نخود آب پز یک […]

ادامه مطلب

کیک پنیر نرم و لطیف ژاپنی

کیک پنیر نرم و لطیف ژاپنی نام یکی از پر طرفدارترین کیک های آسیایی است که در بین مردم اکثر نقاط دنیا نیز شناخته شده است. مواد لازم  پنیر خامه ای  ۲۵۵ گرم کره  ۴ قاشق غذاخوری شیر  یک سوم فنجان تخم مرغ هم دما با اتاق  ۶ عدد زرده و سفیده جدا کرم تارتار […]

ادامه مطلب

قلیه ماهی

 مواد لازم : ماهی یک کیلوگرم  گشنیز ۱۰۰ گرم شنبلیله ۵۰ گرم سیر ۳ تا ۴ حبه فلفل سبز یک عدد ادویه یک قاشق مربا خوری رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپ خوری  زردچوبه یک دوم قاشق چای خوری  نمک و فلفل به مقدار لازم گوجه فرنگی ۱ عدد رنده شده مغز لیمو خشک ۲ […]

ادامه مطلب

پودینی ماهی

مواد لازم فیله ماهی 500 گرم گشنیز 150 گرم شنبلیله 50 گرم زردچوبه یک قاشق چای خوری  رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری گوجه فرنگی 1 عدد مغز لیمو خشک یک چهارم پیمانه  نمک و فلفل به مقدار لازم ادویه یک قاشق سوپخوری سیر ۵ حبه  پیاز ۲ عدد متوسط فلفل ۲ عدد روغن مایع […]

ادامه مطلب

نان مشته ( تومشتی)

نان مشته یا تومشتی از نان های بسیار لذید هرمزگان است که با نام های متفاوتی مثل نان رِحتَه (ریخته) ، لیتک ، توموشی ، نون تاوَه … شناخته می شود . امیدوارم از این آموزش بهره برده و از پخت آن لذت ببرید. مواد لازم آرد ۳  پیمانه آب ولرم ۲  پیمانه نمک یک […]

ادامه مطلب

شیرینی مادلن

شیرینی مادلن یا مادلین کیک های (کوکی های) کوچک فرانسوی هستند که خوردنشان با یک فنجان چای یا قهوه بسیار دلچسب و لذت بخش است. مشخصه ظاهری مدلین این است که در قالب هایی به شکل صدف درست می شود و همچنین روی مدلین ها برآمدگی زیبایی دارد. مدلن غیر از ویژگی های ظاهری خاصش […]

ادامه مطلب

کلانه (نان محلی کردستان)

خوردن غذای محلی یا انواع نان و لبنیات محلی و سنتی می تونه برای همه ما خیلی هیجان انگیز باشه و یا شاید برای خیلی هامون خاطرات خوشی رو زنده کنه که سال های دور تجربه اش کردیم. من همیشه عاشق نان محلی بودم و هستم و از وقتی پخت و پز رو شروع کردم […]

ادامه مطلب

کیک هویج و گردو

مواد لازم آرد ۱ و ¾ پیمانه شکر۱ پیمانه تخم مرغ  ۴ عدد هویج رنده شده ۲ پیمانه روغن مایع ¾ پیمانه وانیل یک هشتم قاشق چایخوری دارچین ۲ قاشق چایخوری نمک یک هشتم قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱ و ½ قاشق چای خوری مغز گردو ½ پیمانه  طرز تهیه : برای تهیه کیک هویج […]

ادامه مطلب

پای سیب

پای سیب ، یکی از دسرهای لذیذ و پر طرفدار در تمام دنیا می باشد. شاید با شنیدن نام پای سیب و دارچین ، عطر و طعم دلپذیر ترکیب سیب و دارچین برایتان تداعی شود. یک ترکیب فوق العاده. این دسر محبوب را می توانید با پایه خمیر تهیه کنید و یا مانند پای سیب […]

ادامه مطلب

پنیر سوخاری

پنیر موتزارلای تازه با کاور ترد و کرانچی همراه با سس گوجه فرنگی تند شما را به بهشت می برد.  مواد لازم سس گوجه فرنگی تند ۴۰۰ گرم پنیر موتزارلای تازه ۲۲۰ گرم پودر سوخاری یا خرده نان  ۱ و یک چهارم پیمانه پنیر پارمزان رنده شده  یک چهارم  پیمانه تخم مرغ  ۲ عدد سیر  […]

ادامه مطلب
newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!