کیک آلبالو
یک کیک سبک و پوک با طعم ملسِ دوست داشتنی، یک عصرانه و حتی صبحانه ی کامل مناسب فصل تابستان
مواد لازم:
آرد
۲.۵ پیمانه
شکر
۱.۵ پیمانه
روغن
۱ پیمانه
شیر
۲/۱ پیمانه
تخم مرغ درشت
۴ عدد
بیکینگ پودر
۱ قاشق غذا خوری
جوش شیرین
۲/۱ قاشق چای خوری
وانیل
۲/۱ قاشق چای خوری
آلبالو هسته گرفته
۱ پیمانه
پودر قند و خامه
به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا تمامی مواد را به دمای محیط رسانده، سپس روی آلبالو ها را چند قاشق شکر میپاشیم و کنار میگذاریم (ترجیحا از یک ساعت قبل این کار انجام شود تا هم طعم آلبالو مطلوب شود و هم دانه های شکر آب شوند).
زرده و سفیده را جدا میکنیم.سفیده را با دور تند همزن می زنیم تا پفکی شود سپس نیمی از شکر را افزوده و میزنیم تا کاملا سفت و براق شود
زرده وانیل و مابقی شکر را با دور متوسط بخوبی میزنیم تا ذرات شکر تقریبا حل شوند و مایع سفت و سفید شود
در ادامه شیر را افزوده و حدود یک دقیقه میزنیم،سپس روغن را اضافه کرده و یک دور ده ثانیه ای میزنیم
۵همزن را کنار گذاشته و مخلوط آرد بکینگ پودر و جوش شیرین را دو سه مرتبه الک میکنیم
به تناوب از سفیده و آرد به مخلوط زرده افزوده و با لیسک ترکیب میکنیم تا مواد یکدست شوند.(زیاد هم نمیزنیم در حد ترکیب و یکدست شدن).
قالب سایز ۲۵ دیواره بلند را آماده کرده و نیمی از مواد را میریزیم،روی آن را با نیمی از آلبالو میپوشانیم،سپس مابقی مواد را ریخته و مجددا مابقی آلبالو را روی این لایه میچینیم.
قالب را در فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ به مدت تقریبی ۵۰ دقیقه قرار میدهیم.با توجه به تنوع فر ها ممکن است مدت زمان پخت متغیر باشد.
بعد از اتمام پخت و خنک شدن با پودر قند و خامه ی قنادی تزیین میکنیم
سایر نکات :
این کیک بافتی سبک و اسفنجی دارد اما بدلیل وجود آلبالو قابل فیلینگ گذاری نیست و تنها میتوانیم با خامه و پودرقند کاور کنیم که قطعا طعم شیرین خامه و پودر قند مکمل مزه ی ملس کیک آلبالو خواهد بود
اگر تمایل به استفاده از مربای آلبالو دارید از چند ساعت قبل در صافی بریزید تا شهد اضافی آن خارج شود
بدلیل وجود جوش شیرین پف کیک بسیار مطلوب خواهد بود.میتوانید جوش شیرین را حذف کرده و در عوض از قالب سایز ۲۳ دیواره بلند یا قالب ۲۵ میان تهی و یا لوف ۳۰در۸ ارتفاع دار استفاده کنید