بانوفی پای

ارسال شده در ۲۶ تیر ۱۴۰۰

اگر به درست کردن انواع دسر علاقه دارید حتما اسم بانوفی پای را شنیده‌اید. این دسر یکی از معروف‌ترین دسرهای جهان است که با پاناکوتا، تیرامیسو و انواع چیز کیک و دیگر دسرهای محبوب رقابت می‌کند.

مواد لازم:

خامه ۲بسته

موز خرد شده ۴عدد

کره  ۲۰۰ گرم

شکلات خرد شده لازم

بیسکوییت ا بسته بزرگ

کارامل ۳۰۰ گرم

طرز تهیه:

ابتدا یک بسته ی بزرگ از بیسکوییت بتی پور را داخل غذاساز می ریزیم و پودر میکنیم. اگر غذاساز نداشتید از گوشتکوب برای پودر کردن استفاده کنید.

کره  را به دمای محیط رسانده و با بیسکویت مخلوط کنید تا به شکل خمیر در آید.

بهتر است برای درست کردن این دسر، از قالب تارت استفاده کنید، خمیر درست شده را داخل قالب تارت بریزید و با استفاده از یک استکان به ته قالب بچسبانیم یعنی آنقدر سفت شود که با برگرداندن قالب تکان نخورد بعد قالب را در یخچال میگذاریم.

در مرحله بعد قالب تارت را از یخچال بیرون میاوریم و درون آن را با کارامل پر می کنیم تا کامل مانند لایه ای روی آن را بگیرد.

دوباره قالب تارت را در یخچال گذاشته و سپس موزها را حلقه ای برش می دهیم و روی قالب تارت می گذاریم. بعد خامه ی  فرم گرفته را روی موز بریزید . میتوانید برای شکل دهی بهتر از قیف مخصوص استفاده کنید و در نهایت شکلات تخته ای را روی آن رنده کنید تا زیباتر شود.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!