آش ماست لاری

ارسال شده در ۸ خرداد ۱۴۰۰

آش ماست لاری

مواد لازم

۳۰۰ گرم گوشت گوسفندی

۱ عدد پیاز

۱ پیمانه برنج یا خرده برنج ایرانی

۲ پیمانه نخود پخته

ماست به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه

مِل (نوعی سبزی خوشبوی محلی)

طرز تهیه:

در ابتدا گوشت رو به همراه آب و نخود و پیاز خرد شده ون مک وفلفل وزردچوبه می پزیم سپس از

صافی رد کرده و  نخود ها رو جدا می کنیم .

در مرحله بعد گوشت را  از استخوان جدا کرده  و ریش ریش می کنیم .

برنج را می پزیم و اجازه می دهیم که آب آن کاملا بخار شود . سپس گوشت را به آن اضافه میکنیم و با گوشت کوب میکوبیم تا یکدست شود. نخود، نمک، فلفل سیاه و مل را  اضافه کرده و اجازه می دهیم سرد شود.  

در آخرماست رو اضافه میکنیم .

معمولا این آش با تزیین شامی قلقلی سرو می شود.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!