آشپزی

کیش لورن

کیش لورن یکی از غذاهای سنتی شرق فرانسه(ناحیه لورن) است که با خمیر بریزه، تخم مرغ و ژامبون دودی درست می شود. در دستور اصلی این غذا، پنیر وجود ندارد. ولی امروزه معمولا آن را با پنیر تهیه می کنند. مواد لازم برای خمیر: آرد  ۳۰۰ گرم  کره ۱۰۰ عدد  تخم مرغ ۱ عدد  آب […]

ادامه مطلب

راتاتوی – خوراک سبزیجات فرانسوی

راتاتویی فرانسوی ، این غذای فوق‌العاده با سبزیجات مختلف آماده می‌شود. بدون شک، پختن غذاهای فرانسوی کار آسانی نیست اما واقعیت این است که آشپزی فرانسوی در سراسر جهان مورد تحسین و تقدیر است. این غذا کاملا گیاهی و برای گیاهخواران عزیز مناسب است . در ادامه این نوشتار با ما همراه باشید تا با […]

ادامه مطلب

تیرامیسو

“تیرامیسو” یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین دسرهای ایتالیایی است که در کشور ما هم طرفداران بی‌شماری دارد. به نظر می‌رسد به خاطر علاقه فراوان ایتالیایی‌ها به طعم و مزه‌های بی‌نظیری که اتفاقا به ذائقه ایرانی‌ها هم نزدیک است (چه در آشپزی و چه در زمینه دسر و شیرینی‌پزی) طعم و مزه دسرهای ایتالیایی طرفداران زیادی […]

ادامه مطلب

مربای آلبالو

با توجه به اینکه تابستان شروع شده و آلبالوهای خوشمزه وارد بازار شده تصمیم گرفتیم در این شماره طرز تهیه مربای آلبالو را برای شما آموزش دهیم مواد لازم آلبالو: یک کیلو شکر: یک و نیم کیلو آبلیمو: یک قاشق غذاخوری وانیل: در صورت تمایل زمان پخت: حدودا ۴۵ دقيقه طرز تهیه ابتدا آلبالوها را […]

ادامه مطلب

موساکا بادمجان

گراتن ها اصالت فرانسوی دارند اما به علت تنوع فراوان در هر کجای دنیا نام های مختلفی را به خود دیده اند و موسکا بادمجان نیز از همین دسته می باشد که به یونان بر می گردد. موساکا یک گراتن یونانی است و ماده اصلی آن بادمجان و یک لایه گوشت است که به آن […]

ادامه مطلب

رست بیف

در این آموزش با طرز تهیه رست بیف و نکاتی برای پخت بهتر آشنا شدید که امیدواریم از پخت و طعم بی نظیر این غذای فرنگی در منزل نهایت لذت را ببرید. رست بیف از انواع غذاهای کلاسیک و لذیذ است، برای تهیه رست بیف گوشت باید به صورت کامل مغز پخت شود و طعمی […]

ادامه مطلب

پیده گوشت

پیده گوشت از انواع غذاهای ترکیه ای خوشمزه و محبوب است و شما می توانید این غذای فرنگی را به راحتی و با صرف زمان کمی در منزل بپزید. در طرز تهیه پیده از خمیر مخصوص و روغن زیتون و گوشت چرخ کرده و پیاز و فلفل سبز و فلفل دلمه ای و نمک و […]

ادامه مطلب

تاکوی میگو

میگو به مقدار لازم سیخ چوبی به مقدار لازم روغن‌زیتون سه قاشق سوپ‌خوری ادویه تاکو یک قاشق سوپ‌خوری (مواد لازم برای ادویه تاکو (مکزیکی) : پودر فلفل قرمز تند (چیلی) 1 قاشق غذاخوری پودر سیر یک‌دوم قاشق چای‌خوری  پودر پیاز یک‌چهارم  قاشق چای‌خوری  فلفل قرمز یک‌چهارم قاشق چای‌خوری آویشن خشک یک‌دوم قاشق چای‌خوری پاپریکا یک‌دوم […]

ادامه مطلب

دونات مرغ

مواد لازم : سینه مرغ چرخ شده: یک عدد نان تست: هشت ورق سیب زمینی: یک عدد تخم مرغ: دو عدد جعفری، تره و پیازچه ریز خرد شده: یک پیمانه شیر: به میزان لازم نمک، فلفل، آویشن و ادویه: به میزان لازم سیر رنده شده: سه تا چهار حبه روغن سرخ کردنی: به میزان لازم […]

ادامه مطلب

دیپ چیست

دیپ‌ ها چاشنی‌های خوشمزه و پرطرفدار مهمونی‌ها و دورهمی‌ها هستند که به تازگی مصرف آنها به ویژه در قاره‌ی آمریکا رشد زیادی داشته است.احتمالا تا به حال نام دیپ را زیاد شنیده‌اید و دستور‌های تهیه از انواع مختلف آن را دیده‌اید. اما شاید اگر به شما بگویند دیپ و سس چه تفاوتی باهم دارند نتوانید […]

ادامه مطلب
newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!