آشپزی

شیرینی ناپلئونی

شیرینی ناپلئونی یک شیرینی با تاریخچه فرانسوی و تلفظ Mille-Feulle به معنی هزاربرگ است.چون از خمیر چند لایه تولید میشود. جز شیرینی های سنتی فرانسه و هم خانواده شیرینی های لایه ای میلفو است. یکی از شیرینی های معروف و محبوب در ایران، شیرینی ناپلئونی است که از لایه های نازک خمیر هزارلا و خامه […]

ادامه مطلب

شیرینی مصری (کعک العید)

شیرینی کعک العید یا کحک العید یک شیرینی مصری مخصوص عید(بویژه عید فطر ) است . البته ورژن های عربی و ترکی هم دارد که نوع مصری آن از معروفیت بیشتری برخوردار است. این شیرینی در مصر اولین بار در قرن دهم میلادی بجای استفاده از آجیل و سایر مغزها با سکه های طلا پخته […]

ادامه مطلب

نان کلوکی (کولوکو)

مواد لازم: آرد سفید 1 کیلو آب نیمه گرم به مقدار لازم پودر خمیر ترش یک قاشق سوپ خوری آب جوش دو پیمانه نخود خام یک پیمانه مهیاوه به مقدار لازم طرز تهیه : در ابتدا نخود خام را بکوبید . سپس در آسیاب برقی ریخته تا نخود خرد و به اندازه دانه‌های ارزن گردد. […]

ادامه مطلب

لازانیای ایتالیایی با سس بشامل

کمتر کسی پیدا می‌شود که اسم لازانیا را نشنیده باشد یا طعم آن را دوست نداشته باشد. لازانیا یکی از دل‌چسب‌ترین و پرطرفدارترین غذاها از خانواده بزرگ پاستا است. معمولاً لازانیا را به‌صورت لایه‌های ورقه‌ای درست می‌کنند و بین آن گوشت، مرغ یا سبزیجات را قرار می‌دهند. این غذا همانند پاستا اصالتی ایتالیایی دارد. البته […]

ادامه مطلب

زولبیا و بامیه

از پرمصرف ترین و پرطرفدارترین شیرینی های سفره ماه مبارک رمضان زولبیا بامیه است که اگر در منزل به صورت تازه تهیه و مصرف شوند مطمئنا سالم تر و به صرفه تر خواهد بود. مواد لازم مواد لازم شربت: ۲ پیمانه آب ۱ پیمانه شکر ۲/۱ پیمانه گلاب ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده مواد […]

ادامه مطلب

فرنی

راحت بودن طرز تهیه فرنی توانسته آن را به یکی از محبوب ترین غذاهای ماه رمضان بر سر سفره ی افطار در میان مردم کند که واقعا خوردن فرنی بعد از چند ساعت روزه داری حسابی لذت بخش و به یاد ماندنی خواهد بود. مواد لازم شیر ۴ لیوان آرد برنج ۴ قاشق غذاخوری سرپر […]

ادامه مطلب

استرامبولی

استرامبولی یک غذای ایتالیایی خوشمزه ست که با گوشت سرخ شده و پنیر، اسفناج و فلفل تند داخل خمیر تازه درست میشه. استرامبولی دستورهای متفاوتی داره و بعضی ها اونو با کالباس و به صورت رولتی درست میکنن. مواد لازم: ۵۰ گرم اسفناج ۴ شاخه جعفری ۲ حبه سیر ۸ عدد فلفل تند ۱۵۰ گرم […]

ادامه مطلب

ماکارونی لقمه ای

برای درست کردن این غذای خوشمزه باید ماکارونی رو با مواد پیتزا و پنیر ترکیب کرده و در روغن سرخ کنیم. مواد لازم: ماکارونی شکل دار پنیر موزارلا مواد روی پیتزا (قارچ، زیتون، فلفل دلمه ای، و اسفناج) البته این مواد رو می تونید به دلخواهتون اضافه کنید. در ازای هر بسته ماکارونی بیشتر از […]

ادامه مطلب

نان روغنی

مواد لازم: برای چهار نان آرد سفید سە لیوان سرصاف شیر یک لیوان کره  ۶۰ گرم شکر ۲ قاشق غذاخوری نمک یک قاشق چای خوری سرصاف خمیرمایه یک قاشق غذاخوری برای رومال نان: زرده تخم مرغ یک عدد، شیر یک قاشق غذاخوری ، روغن یک قاشق غذاخوری ، کنجد و سیاه دانه به مقدار لازم […]

ادامه مطلب

نان پنجره‌ای

نان پنجره‌ای یا شیرینی پنجره‌ای یکی از شیرینی‌های بین‌ المللی است که در بسیاری از کشورهای دنیا و علی الخصوص کشورهای حوزه اسکاندیناوی به عنوان شیرینی رسمی سال نو طبخ و استفاده می‌شود. در ایران نیز این شیرینی از گذشته مورد استفاده بوده است، اما علی رقم اینکه برخی منابع این شیرینی را به عنوان […]

ادامه مطلب
newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!