آشپزی

رشته پلو یا برنج بلالیتی

همانطور که می‌دانید عید نوروز جشن و سنتی نمادین است و غذاهایی هم که به مناسبت این جشن باستانی خورده می‌شوند هر کدام نماینده مفهومی هستند. یکی از غذاهای که شب عید خورده می‌شود رشته پلو است چرا که قدیمی‌ها اعتقاد داشتند رشته نمادی از رشته زندگی است و عقیده داشتند در همین ابتدای سال […]

ادامه مطلب

آشنایی با غذاهای شب عید نوروز

شب عید سفره تمام خانواده‌های ایرانی پر و پیمان و مملو از غذاهای متنوع و مختلف است. در حقیقت هر روستا، شهر یا شهرستانی براساس سنت و باورهایشان غذاهای رسمی و محلی مربوط به خود را در این شب طبخ می‌کنند. البته غذای اصلی اغلب خانواده‌های ایرانی سبزی پلو ماهی است که برخی همراه آن، […]

ادامه مطلب

کوفته ماهی

مواد لازم ماهی ۵۰۰ گرم  سیب زمینی ۱ عدد آبپز تخم مرغ ۱ عدد گشنیز یک پیمانه  شنبلیله یک دوم پیمانه نمک و فلفل به مقدار لازم پیاز  ۱ عدد  سیر ۴ حبه فلفل سبز ۱ تا ۲ عدد  آرد ۱ قاشق سوپ خوری  زردچوبه یک دوم قاشق چای خوری  روغن مایع به مقدار لازم […]

ادامه مطلب

گوبولی گوشت

گبولی یا گوبولی، یک غذای محلی جنوبی مخصوص هرمزگان و بالاخص بندرلنگه است . این غذا در کنار بسیار خوبش سرشار از خاصیت است و یک وعده کامل و مطلوب برای ناهار محسوب میشود در ادامه با طرز تهیه این غذای محلی پرطرفدار آشنا خواهید شد. مواد لازم برنج ۵ پیمانه  نخود آب پز یک […]

ادامه مطلب

کیک پنیر نرم و لطیف ژاپنی

کیک پنیر نرم و لطیف ژاپنی نام یکی از پر طرفدارترین کیک های آسیایی است که در بین مردم اکثر نقاط دنیا نیز شناخته شده است. مواد لازم  پنیر خامه ای  ۲۵۵ گرم کره  ۴ قاشق غذاخوری شیر  یک سوم فنجان تخم مرغ هم دما با اتاق  ۶ عدد زرده و سفیده جدا کرم تارتار […]

ادامه مطلب

قلیه ماهی

 مواد لازم : ماهی یک کیلوگرم  گشنیز ۱۰۰ گرم شنبلیله ۵۰ گرم سیر ۳ تا ۴ حبه فلفل سبز یک عدد ادویه یک قاشق مربا خوری رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپ خوری  زردچوبه یک دوم قاشق چای خوری  نمک و فلفل به مقدار لازم گوجه فرنگی ۱ عدد رنده شده مغز لیمو خشک ۲ […]

ادامه مطلب

پودینی ماهی

مواد لازم فیله ماهی 500 گرم گشنیز 150 گرم شنبلیله 50 گرم زردچوبه یک قاشق چای خوری  رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری گوجه فرنگی 1 عدد مغز لیمو خشک یک چهارم پیمانه  نمک و فلفل به مقدار لازم ادویه یک قاشق سوپخوری سیر ۵ حبه  پیاز ۲ عدد متوسط فلفل ۲ عدد روغن مایع […]

ادامه مطلب

نان مشته ( تومشتی)

نان مشته یا تومشتی از نان های بسیار لذید هرمزگان است که با نام های متفاوتی مثل نان رِحتَه (ریخته) ، لیتک ، توموشی ، نون تاوَه … شناخته می شود . امیدوارم از این آموزش بهره برده و از پخت آن لذت ببرید. مواد لازم آرد ۳  پیمانه آب ولرم ۲  پیمانه نمک یک […]

ادامه مطلب

شیرینی مادلن

شیرینی مادلن یا مادلین کیک های (کوکی های) کوچک فرانسوی هستند که خوردنشان با یک فنجان چای یا قهوه بسیار دلچسب و لذت بخش است. مشخصه ظاهری مدلین این است که در قالب هایی به شکل صدف درست می شود و همچنین روی مدلین ها برآمدگی زیبایی دارد. مدلن غیر از ویژگی های ظاهری خاصش […]

ادامه مطلب

کلانه (نان محلی کردستان)

خوردن غذای محلی یا انواع نان و لبنیات محلی و سنتی می تونه برای همه ما خیلی هیجان انگیز باشه و یا شاید برای خیلی هامون خاطرات خوشی رو زنده کنه که سال های دور تجربه اش کردیم. من همیشه عاشق نان محلی بودم و هستم و از وقتی پخت و پز رو شروع کردم […]

ادامه مطلب
newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!