معجون

ارسال شده در ۲۹ خرداد ۱۴۰۰

تو روز گرم تابستونی خوردن یک دسر و نوشیدنی سرد خیلی می‌چسبه، مطئنا تا حالا شده به این فکر کنین که چی بخورین که هم عطشتون رو برطرف کنه، هم جلوی ضعفتون رو بگیره. معجون پیشنهاد فوق العاده‌ی کشمون به شماست، این خوراکی هم نوشیدنی به حساب میاد هم دسره و یک خوراکی بی‌نظیر برای پذیرایی از مهموناتونه. از قدیم معجون میان وعده ورزشکارایی بوده که خیلی به سلامت و تقویت بدنشون اهمیت میدادن.”معجون عسلی” بهترین گزینس برای مامانایی که میخوان به بچه‌هاشون یک دسر مقوی بدن.

نکات طلایی برای معجون طلایی:

برای اینکه معجون سرد و خنکی داشته باشین، موز و شیر رو از قبل داخل یخچال بذارین تا حسابی سرد بشه.

مقادیر تو معجون کاملا دلبخواهه، اگه دوست داشتین معجونتون آبکی باشه، مقدار شیر رو بیشتر بریزین.

برای تزئین معجون، می‌تونین کمی عسل، کنجد و مغز روی معجونتون داخل لیوان بریزین.

طرز تهیه معجون مخصوص

یک لیوان شیر سرد

۳۰۰ گرم بستنی

۱ قاشق غذاخوری گردو خرد شده

۱ قاشق غذاخوری پودر نارگیل

۱ قاشق غذاخوری کنجد بو داده

یک چهارم قاشق مرباخوری دارچین

۲  قاشق غذاخوری خامه

۱ قاشق غذاخوری فندق آسیاب شده

۱۰۰  گرم خرما بدون پوست

۲ عدد موز

۱ قاشق غذاخوری عسل

طرز تهیه :

تمام مواد را داخل مخلوط کن بریزید و آن را روشن کنید، آنقدر مخلوط کنید تا مواد یکدست و غلیظ شده و حالت کش دار پیدا کنند.

معجون آماده شده را درون لیوان‌های مورد نظر بریزید و سرو کنید.

می‌توانید درون هر لیوان یک موز نصفه و روی آن مقداری مغز نیز قرار دهید تا معجون مخصوص‌تر و خوشمزه‌تری داشته باشید.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!