سیب زمینی تنوری پنیری

ارسال شده در ۱ خرداد ۱۴۰۰

مواد لازم :

خامه ترش ۴/۱ فنجان

پودر سیر۲/۱ قاشق چای خوری

پنیر پارمسان (رنده شده)۲ قاشق غذاخوری

نمک۲/۱ قاشق چای خوری

روغن ۲ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه۲/۱ قاشق چای خوری

سیب زمینی (کوچک)۹۰۰  گرم

فلفل قرمز۴/۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

فر را روشن کرده، با حرارت ۲۱۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.

ظرف پیرکس مخصوص فر را با ۱ قاشق چای خوری روغن (یا کمی بیشتر) چرب کنید.

پنیر پارمسان، نمک، پودر سیر، فلفل قرمز و فلفل سیاه را با هم در یک کاسه مخلوط کنید.

سیب زمینی ها را پوست گرفته و از وسط نصف کنید. قسمت برش خورده را با دستمال تمیز خشک کنید تا رطوبتی نداشته باشد. سپس با ۱ قاشق غذاخوری روغن در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا سیب زمینی ها کاملا پوشیده از روغن شوند.

مخلوط پنیر را به سیب زمینی ها اضافه کنید و هم بزنید تا سیب زمینی پوشیده شود. سپس سیب زمینی ها را از قسمت برش خورده در ظرف پیرکس بچینید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید. بعد از فر بیرون آورده و سیب زمینی ها را زیر و رو کنید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید.

در صورت تمایل با خامه ترش سرو کنید.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!