آشپزی

شیرینی نازک پسته

شیرینی نازک پسته‌ای یک نوع شیرینی اصیل قزوینی است که برای اعیاد مختلف تهیه می‌شود. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این شیرینی، کم شیرین بودن آن است که آن را تبدیل به یک شیرینی محبوب کرده است. شیرینی نازک قزوینی را با مغزهای مختلف می‌توان تهیه کرد اما مرسوم‌ترین نوع آن تهیه این شیرینی با مغز […]

ادامه مطلب

 ترشی لیته بندری

ترشی لیته بندری یکی از ترشی های بسیار محبوب و معروف است که شما می توانید در یک روز آن آماده و سرو کنید و دیگر زمان زیادی برای تهیه آن لازم نیست. نکات مهم در تهیه این ترشی رعایت اندازه و مواد می باشد که نباید مزه ها بهم قالب شوند. برای خرد کردن […]

ادامه مطلب

آلو تیکا؛ کتلت هندی بدون گوشت

کتلت آلو تیکی یا آلو تیکا یکی از غذاهای مشهور هندی است. هندی‌ها هم مثل شیرازی ها به سیب زمینی «آلو» و به کتلت «تیکی» یا «تیکا» می‌گویند و به همین دلیل اسم این کتلت سیب زمینی «آلو تیکا» است. این کتلت خوشمزه معمولا با سس تند سرو می‌شود. برای تهیه این کتلت گیاهی و […]

ادامه مطلب

حلوا برنجی را با این روش بپزید تا سفت نشود

حلوا برنجی یکی از انواع حلواهای سنتی ایرانی است. این حلوا همان‌طور که از اسمش پیداست با آرد برنج تهیه می‌شود. حلوای آرد برنج با چند ماده اولیه در دسترس تهیه می‌شود و در واقع روش پخت آن تفاوت چندانی با حلواهایی که به طور معمول درست می‌شود ندارد. حلوای آرد برنج را به روش‌های […]

ادامه مطلب

لوه کباب مازندرانی؛خوشمزه ترین غذای شمالی

لوه کباب یا لبی کباب یک غذای سنتی مازندرانی است که در واقع نوعی کباب دیگی محسوب می‌شود. این نوع از کباب مازندرانی با گوشت گوسفندی (و گاهی با مرغ) و در قابلمه و روی حرارت گاز تهیه می‌شود. لوه کباب مازندرانی یک غذای لذیذ مجلسی برای عروسی و مهمانی شمالی‌ها است که روش طبخ […]

ادامه مطلب

موهیتو هلو

موهیتو هلو یکی از گواراترین انواع موهیتو رستورانی است که هم ظاهر چشمگیر و شیکی دارد و هم درست کرد این موهیتو میوه‌ای بسیار آسان است. با ما در این مقاله  همراه باشید تا طرز تهیه موهیتو هلو به روش کافی شاپی را به شما آموزش بدهیم. مواد لازم برای تهیه موهیتو هلو هلو: ۵ […]

ادامه مطلب

چلو گوشت هویج؛ غذایی که تبریزی‌ها برای محرم می‌پزند

چلو گوشت هویج، یکی از غذاهای محلی تبریز است که معمولا در ایام عزاداری مخصوصا عاشورا و تاسوعا، به عنوان غذای نذری محرم پخته می‌شود. مواد اصلی این چلو مجلسی گوشت گوساله مرغوب یا ماهیچه گوسفند، برنج، پیاز، هویج، سیر و ادویه‌های دلخواه هستند.  چلو گوشت هویج در ماه رمضان هم به عنوان افطاری پخته […]

ادامه مطلب

نان شیر خرما

نان شیر خرما یا نان شیرمال خرما یکی از انواع شیرینی با شیر است که در اغلب شهرهای ایران با رسپی‌های تقریبا مشابهی تهیه می‌شود. برای طرز تهیه نان شیر خرما که یک نان شیرینی حجیم، مقوی و خوشمزه است علاوه بر مقداری صبر و حوصله به مواد اولیه ساده‌ای نیاز دارید.  با ما در […]

ادامه مطلب

بورانی هویج

بورانی هویج که یک غذای ساده متعلق به استان‌های آذربایجان شرقی و غربی است را اگر بلد باشید به‌ سادگی می‌توانید یک غذای گیاهی خوشمزه و جدید را به فهرست غذاهای هفتگی خانواده اضافه کنید. با ما همراه باشید تا دستور تهیه بورانی هویج با ماست را به چند روش مختلف به شما آموزش بدهیم. […]

ادامه مطلب

طرز تهیه زیتون پنیر شمالی با نسخه اصلی

زیتون پنیر شمالی یکی از خوشمزه‌ترین چاشنی‌ها با زیتون است که عمدتا در خطه شمال ایران درست می‌شود. این چاشنی دلچسب و متفاوت از ترکیب زیتون، پنیر رشته‌ای و انواع و اقسام ادویه‌های خوش عطر و طعم تشکیل شده و همراه با غذای اصلی یا به‌عنوان مزه سرو می‌شود. با ما در این مقاله همراه […]

ادامه مطلب
newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!