آشپزی

کتلت لپه

مواد لازم جعفری خرد کرده :دو قاشق غذاخوری لپه :یک کاسه ماست خوری تخم مرغ :دو عدد پیاز :یک عدد گوشت چرخ کرده :یک کاسه ماست خوری نمک، فلفل و زردچوبه :به میزان لازم طرز تهیه لپه را پس از شستن با کمی نمک و آب بپزید . بعد از اینکه آبش تبخیر شد و […]

ادامه مطلب

۲۰ دستور تهیه آسان و خوشمزه گرانولا

گرانولا (به انگلیسی: Granola) یک غذای صبحانه و میان وعده شامل جو پوست‌کنده، مغز دانه‌ها، عسل یا شیرین‌کننده‌های دیگر مانند شکر قهوه‌ای و گاهی اوقات برنج پوست‌کنده است، که معمولاً پخته تا زمانی که ترد، تست و قهوه‌ای طلایی شود. در طول فرایند پخت، هم زده میشود تا قوام غلات صبحانه حفظ شود. میوه‌های خشک‌شده، […]

ادامه مطلب

نان سیر

نان سیر از پیش غذاهای معروف و محبوبی است که در اکثر رستوران ها و فست فودها به عنوان ساید دیش یا پیش غذا سرو می شود. این نان خوشمزه دستور پیچیده ای ندارد و بسیار خوش طعم و لذیذ است . برای تهیه نان سیر به مواد زیادی نیز نیاز ندارید. این پیش غذا […]

ادامه مطلب

باقلوای استانبولی

این روزها با وجود خمیر باقلوا درست کردن این شیرینی به ظاهر سخت ، بسیار راحت است و اصلا لازم نیست قبل از آن تجربه ای داشته باشید. پس به جای اینکه باقلوای ترکی را از مغازه های مخصوص با قیمت گزاف بخرید ،خودتان با خمیری که از لوازم قنادی میگیرید درست کنید و لذت […]

ادامه مطلب

بیف استراگانف

مواد لازم : فیله گوشت گوساله : نیم کیلو گرم پیاز خلالی خرد شده : دو عدد متوسط آرد : دو قاشق غذاخوری روغن مایع : به مقدار لازم قارچ : نصف پیمانه کره : ۵۰ گرم خامه رقیق : ۵۰ گرم سیب زمینی خلالی سرخ شده : برای سرو استاک گوشت : یک پیمانه […]

ادامه مطلب

چیکن پارمزان

یک سوخاری خوشمزه ایتالیایی است. طعمی متفاوت و لذیذ از مرغ را با پنیر پارمزان و سبزیجات معطر را تجربه کنید. کودکان از دیدن این غذای هوس انگیز و رنگ های دلچسب آن شگفت زده می شوند و خواهید دید که برای خوردن این غذا صف می کشند. مواد اصلی نمک و فلفل به مقدار […]

ادامه مطلب

اسکن پنیر و خردل

مواد لازم کره : ۵ قاشق غذاخوری آرد بکینگ پودردار : ۲۲۵ گرم نمک : به میزان لازم پنیر رنده شده : ۱۲۵ گرم پودر خردل : ۱ قاشق چای خوری شیر : ۱۵۰ میلی لیتر فلفل : به میزان لازم طرز تهیه کف یک سینی شیرینی پزی را با کمی کره چرب نمایید . […]

ادامه مطلب

کوزالاک مانتی

کوزالاک مانتی یک غذای ترکی فوق العاده خوشمزه که بصورت لایه ای و با خمیر یوفکای رول و سرخ شده ، گوشت و ترکیب ماست و بادمجان درست می شود. طرز تهیه کوزالاک مانتی: یک نی معمولی را روی قسمت پهن خمیر یوفکا مثلثی قرار داده و به سمت نوک مثلث رول کنید و انتهای […]

ادامه مطلب

کیش لورن

کیش لورن یکی از غذاهای سنتی شرق فرانسه(ناحیه لورن) است که با خمیر بریزه، تخم مرغ و ژامبون دودی درست می شود. در دستور اصلی این غذا، پنیر وجود ندارد. ولی امروزه معمولا آن را با پنیر تهیه می کنند. مواد لازم برای خمیر: آرد  ۳۰۰ گرم  کره ۱۰۰ عدد  تخم مرغ ۱ عدد  آب […]

ادامه مطلب

راتاتوی – خوراک سبزیجات فرانسوی

راتاتویی فرانسوی ، این غذای فوق‌العاده با سبزیجات مختلف آماده می‌شود. بدون شک، پختن غذاهای فرانسوی کار آسانی نیست اما واقعیت این است که آشپزی فرانسوی در سراسر جهان مورد تحسین و تقدیر است. این غذا کاملا گیاهی و برای گیاهخواران عزیز مناسب است . در ادامه این نوشتار با ما همراه باشید تا با […]

ادامه مطلب
newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!