آشپزی

کوفته ماهی

مواد لازم ماهی ۵۰۰ گرم  سیب زمینی ۱ عدد آبپز تخم مرغ ۱ عدد گشنیز یک پیمانه  شنبلیله یک دوم پیمانه نمک و فلفل به مقدار لازم پیاز  ۱ عدد  سیر ۴ حبه فلفل سبز ۱ تا ۲ عدد  آرد ۱ قاشق سوپ خوری  زردچوبه یک دوم قاشق چای خوری  روغن مایع به مقدار لازم […]

ادامه مطلب

گوبولی گوشت

گبولی یا گوبولی، یک غذای محلی جنوبی مخصوص هرمزگان و بالاخص بندرلنگه است . این غذا در کنار بسیار خوبش سرشار از خاصیت است و یک وعده کامل و مطلوب برای ناهار محسوب میشود در ادامه با طرز تهیه این غذای محلی پرطرفدار آشنا خواهید شد. مواد لازم برنج ۵ پیمانه  نخود آب پز یک […]

ادامه مطلب

کیک پنیر نرم و لطیف ژاپنی

کیک پنیر نرم و لطیف ژاپنی نام یکی از پر طرفدارترین کیک های آسیایی است که در بین مردم اکثر نقاط دنیا نیز شناخته شده است. مواد لازم  پنیر خامه ای  ۲۵۵ گرم کره  ۴ قاشق غذاخوری شیر  یک سوم فنجان تخم مرغ هم دما با اتاق  ۶ عدد زرده و سفیده جدا کرم تارتار […]

ادامه مطلب

قلیه ماهی

 مواد لازم : ماهی یک کیلوگرم  گشنیز ۱۰۰ گرم شنبلیله ۵۰ گرم سیر ۳ تا ۴ حبه فلفل سبز یک عدد ادویه یک قاشق مربا خوری رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپ خوری  زردچوبه یک دوم قاشق چای خوری  نمک و فلفل به مقدار لازم گوجه فرنگی ۱ عدد رنده شده مغز لیمو خشک ۲ […]

ادامه مطلب

پودینی ماهی

مواد لازم فیله ماهی 500 گرم گشنیز 150 گرم شنبلیله 50 گرم زردچوبه یک قاشق چای خوری  رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری گوجه فرنگی 1 عدد مغز لیمو خشک یک چهارم پیمانه  نمک و فلفل به مقدار لازم ادویه یک قاشق سوپخوری سیر ۵ حبه  پیاز ۲ عدد متوسط فلفل ۲ عدد روغن مایع […]

ادامه مطلب

نان مشته ( تومشتی)

نان مشته یا تومشتی از نان های بسیار لذید هرمزگان است که با نام های متفاوتی مثل نان رِحتَه (ریخته) ، لیتک ، توموشی ، نون تاوَه … شناخته می شود . امیدوارم از این آموزش بهره برده و از پخت آن لذت ببرید. مواد لازم آرد ۳  پیمانه آب ولرم ۲  پیمانه نمک یک […]

ادامه مطلب

شیرینی مادلن

شیرینی مادلن یا مادلین کیک های (کوکی های) کوچک فرانسوی هستند که خوردنشان با یک فنجان چای یا قهوه بسیار دلچسب و لذت بخش است. مشخصه ظاهری مدلین این است که در قالب هایی به شکل صدف درست می شود و همچنین روی مدلین ها برآمدگی زیبایی دارد. مدلن غیر از ویژگی های ظاهری خاصش […]

ادامه مطلب

کلانه (نان محلی کردستان)

خوردن غذای محلی یا انواع نان و لبنیات محلی و سنتی می تونه برای همه ما خیلی هیجان انگیز باشه و یا شاید برای خیلی هامون خاطرات خوشی رو زنده کنه که سال های دور تجربه اش کردیم. من همیشه عاشق نان محلی بودم و هستم و از وقتی پخت و پز رو شروع کردم […]

ادامه مطلب

کیک هویج و گردو

مواد لازم آرد ۱ و ¾ پیمانه شکر۱ پیمانه تخم مرغ  ۴ عدد هویج رنده شده ۲ پیمانه روغن مایع ¾ پیمانه وانیل یک هشتم قاشق چایخوری دارچین ۲ قاشق چایخوری نمک یک هشتم قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱ و ½ قاشق چای خوری مغز گردو ½ پیمانه  طرز تهیه : برای تهیه کیک هویج […]

ادامه مطلب

پای سیب

پای سیب ، یکی از دسرهای لذیذ و پر طرفدار در تمام دنیا می باشد. شاید با شنیدن نام پای سیب و دارچین ، عطر و طعم دلپذیر ترکیب سیب و دارچین برایتان تداعی شود. یک ترکیب فوق العاده. این دسر محبوب را می توانید با پایه خمیر تهیه کنید و یا مانند پای سیب […]

ادامه مطلب
newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!