آشپزی
کوفته ماهی
مواد لازم ماهی ۵۰۰ گرم سیب زمینی ۱ عدد آبپز تخم مرغ ۱ عدد گشنیز یک پیمانه شنبلیله یک دوم پیمانه نمک و فلفل به مقدار لازم پیاز ۱ عدد سیر ۴ حبه فلفل سبز ۱ تا ۲ عدد آرد ۱ قاشق سوپ خوری زردچوبه یک دوم قاشق چای خوری روغن مایع به مقدار لازم […]
گوبولی گوشت
گبولی یا گوبولی، یک غذای محلی جنوبی مخصوص هرمزگان و بالاخص بندرلنگه است . این غذا در کنار بسیار خوبش سرشار از خاصیت است و یک وعده کامل و مطلوب برای ناهار محسوب میشود در ادامه با طرز تهیه این غذای محلی پرطرفدار آشنا خواهید شد. مواد لازم برنج ۵ پیمانه نخود آب پز یک […]
کیک پنیر نرم و لطیف ژاپنی
کیک پنیر نرم و لطیف ژاپنی نام یکی از پر طرفدارترین کیک های آسیایی است که در بین مردم اکثر نقاط دنیا نیز شناخته شده است. مواد لازم پنیر خامه ای ۲۵۵ گرم کره ۴ قاشق غذاخوری شیر یک سوم فنجان تخم مرغ هم دما با اتاق ۶ عدد زرده و سفیده جدا کرم تارتار […]
قلیه ماهی
مواد لازم : ماهی یک کیلوگرم گشنیز ۱۰۰ گرم شنبلیله ۵۰ گرم سیر ۳ تا ۴ حبه فلفل سبز یک عدد ادویه یک قاشق مربا خوری رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپ خوری زردچوبه یک دوم قاشق چای خوری نمک و فلفل به مقدار لازم گوجه فرنگی ۱ عدد رنده شده مغز لیمو خشک ۲ […]
پودینی ماهی
مواد لازم فیله ماهی 500 گرم گشنیز 150 گرم شنبلیله 50 گرم زردچوبه یک قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری گوجه فرنگی 1 عدد مغز لیمو خشک یک چهارم پیمانه نمک و فلفل به مقدار لازم ادویه یک قاشق سوپخوری سیر ۵ حبه پیاز ۲ عدد متوسط فلفل ۲ عدد روغن مایع […]
نان مشته ( تومشتی)
نان مشته یا تومشتی از نان های بسیار لذید هرمزگان است که با نام های متفاوتی مثل نان رِحتَه (ریخته) ، لیتک ، توموشی ، نون تاوَه … شناخته می شود . امیدوارم از این آموزش بهره برده و از پخت آن لذت ببرید. مواد لازم آرد ۳ پیمانه آب ولرم ۲ پیمانه نمک یک […]
شیرینی مادلن
شیرینی مادلن یا مادلین کیک های (کوکی های) کوچک فرانسوی هستند که خوردنشان با یک فنجان چای یا قهوه بسیار دلچسب و لذت بخش است. مشخصه ظاهری مدلین این است که در قالب هایی به شکل صدف درست می شود و همچنین روی مدلین ها برآمدگی زیبایی دارد. مدلن غیر از ویژگی های ظاهری خاصش […]
کلانه (نان محلی کردستان)
خوردن غذای محلی یا انواع نان و لبنیات محلی و سنتی می تونه برای همه ما خیلی هیجان انگیز باشه و یا شاید برای خیلی هامون خاطرات خوشی رو زنده کنه که سال های دور تجربه اش کردیم. من همیشه عاشق نان محلی بودم و هستم و از وقتی پخت و پز رو شروع کردم […]
کیک هویج و گردو
مواد لازم آرد ۱ و ¾ پیمانه شکر۱ پیمانه تخم مرغ ۴ عدد هویج رنده شده ۲ پیمانه روغن مایع ¾ پیمانه وانیل یک هشتم قاشق چایخوری دارچین ۲ قاشق چایخوری نمک یک هشتم قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱ و ½ قاشق چای خوری مغز گردو ½ پیمانه طرز تهیه : برای تهیه کیک هویج […]