آشپزی

سوفله پنیر

سوفله پنیر یک خوراک یا پیش غذای خوش آب و رنگ فرانسوی است که با پنیر و شیر و تخم مرغ تهیه می‌شود و دلیل خوشمزگی آن را به کره زیاد نسبت می‌دهند. سوفله‌ به فرانسوی: (Soufflé) نوعی دسر یا پیش غذای سبک و پرهواست که در اوایل قرن نوزدهم بوجود آمده‌ است. محبوبیت سوفله […]

ادامه مطلب

کرم بروله

این دسر بر اساس استاندارد قنادی و شیرینی پزی با یک لایه از کارامل تهیه می گردد. این دسر در سراسر جهان محبوب است، اما از فرانسه آغاز می شود و هر کسی که در حال سفر است پیشنهاد می شود آن را امتحان کند.این یکی از بهترین دسرهای فرانسوی است. مواد لازم : زرده […]

ادامه مطلب

کیک دسر موکا

کیک دسر موکا یک کیک فوق العاده و همچنین دسر ایده آل هم مناسب برای پذیرایی و شکیل برای مهمانی های خاص شما می باشد. مواد لازم : پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم قهوه فوری ۱ قاشق چایخوری نسکافه ۱ قاشق چایخوری پودر قند ۳ لیوان شکلات چیپسی ۱ لیوان خامه ۴۰۰ گرم پودر کاکائو ۴ […]

ادامه مطلب

شیرینی ناپلئونی

شیرینی ناپلئونی یک شیرینی با تاریخچه فرانسوی و تلفظ Mille-Feulle به معنی هزاربرگ است.چون از خمیر چند لایه تولید میشود. جز شیرینی های سنتی فرانسه و هم خانواده شیرینی های لایه ای میلفو است. یکی از شیرینی های معروف و محبوب در ایران، شیرینی ناپلئونی است که از لایه های نازک خمیر هزارلا و خامه […]

ادامه مطلب

شیرینی مصری (کعک العید)

شیرینی کعک العید یا کحک العید یک شیرینی مصری مخصوص عید(بویژه عید فطر ) است . البته ورژن های عربی و ترکی هم دارد که نوع مصری آن از معروفیت بیشتری برخوردار است. این شیرینی در مصر اولین بار در قرن دهم میلادی بجای استفاده از آجیل و سایر مغزها با سکه های طلا پخته […]

ادامه مطلب

نان کلوکی (کولوکو)

مواد لازم: آرد سفید 1 کیلو آب نیمه گرم به مقدار لازم پودر خمیر ترش یک قاشق سوپ خوری آب جوش دو پیمانه نخود خام یک پیمانه مهیاوه به مقدار لازم طرز تهیه : در ابتدا نخود خام را بکوبید . سپس در آسیاب برقی ریخته تا نخود خرد و به اندازه دانه‌های ارزن گردد. […]

ادامه مطلب

لازانیای ایتالیایی با سس بشامل

کمتر کسی پیدا می‌شود که اسم لازانیا را نشنیده باشد یا طعم آن را دوست نداشته باشد. لازانیا یکی از دل‌چسب‌ترین و پرطرفدارترین غذاها از خانواده بزرگ پاستا است. معمولاً لازانیا را به‌صورت لایه‌های ورقه‌ای درست می‌کنند و بین آن گوشت، مرغ یا سبزیجات را قرار می‌دهند. این غذا همانند پاستا اصالتی ایتالیایی دارد. البته […]

ادامه مطلب

زولبیا و بامیه

از پرمصرف ترین و پرطرفدارترین شیرینی های سفره ماه مبارک رمضان زولبیا بامیه است که اگر در منزل به صورت تازه تهیه و مصرف شوند مطمئنا سالم تر و به صرفه تر خواهد بود. مواد لازم مواد لازم شربت: ۲ پیمانه آب ۱ پیمانه شکر ۲/۱ پیمانه گلاب ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده مواد […]

ادامه مطلب

فرنی

راحت بودن طرز تهیه فرنی توانسته آن را به یکی از محبوب ترین غذاهای ماه رمضان بر سر سفره ی افطار در میان مردم کند که واقعا خوردن فرنی بعد از چند ساعت روزه داری حسابی لذت بخش و به یاد ماندنی خواهد بود. مواد لازم شیر ۴ لیوان آرد برنج ۴ قاشق غذاخوری سرپر […]

ادامه مطلب

استرامبولی

استرامبولی یک غذای ایتالیایی خوشمزه ست که با گوشت سرخ شده و پنیر، اسفناج و فلفل تند داخل خمیر تازه درست میشه. استرامبولی دستورهای متفاوتی داره و بعضی ها اونو با کالباس و به صورت رولتی درست میکنن. مواد لازم: ۵۰ گرم اسفناج ۴ شاخه جعفری ۲ حبه سیر ۸ عدد فلفل تند ۱۵۰ گرم […]

ادامه مطلب
newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!