کیک لیمویی

ارسال شده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰

مواد لازم برای کیک لیمویی

آرد:۲۵۰ گرم

کره:۱۸۰ گرم نرم شده

شکر :۱۸۰ گرم

تخم مرغ :۳ عدد

بکینگ پودر :۵/۱ قاشق چایخوری

رنده پوست لیمو :۳ قاشق چایخوری

آبلیموی تازه :۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه کیک لیمویی

ابتدا یک عدد لیمو ترش را از وسط برش زده و پوست یکی از نصفه ها را رنده کرده و آب آن را بگیرید و نیمه دیگر را برای تزیین کیک کنار بگذارید.

در مرحله بعد ۱۸۰ گرم کره نرم شده و ۱۸۰ گرم شکر را در کاسه هم زن برقی بریزید و خوب بزنید تا ترکیبی کرم رنگ پیدا کند،

سپس ۳ عدد تخم مرغ را یک به یک به مواد افزوده و هربار خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

در ادامه دو قاشق سوپخوری آبلیمو و 3 قاشق چایخوری از رنده پوست لیمو را به مواد افزوده و مخلوط آرد و بکینگ پودر را روی مواد الک کنید و با قاشق یا لیسک هم بزنید تا خمیر کیک یکدست و صاف شود.

قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را داخل آن بریزید و برای نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه بپزید.

بعد از اینکه کیک پخت آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شود سپس باقی مانده لیمو را برش زده و کنار کیک بگذارید و یا آب لیمو را گرفته و با کمی شکر مخلوط کرده و با قلمو روی کیک بکشید.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!