آشپزی
باقلوای استانبولی
این روزها با وجود خمیر باقلوا درست کردن این شیرینی به ظاهر سخت ، بسیار راحت است و اصلا لازم نیست قبل از آن تجربه ای داشته باشید. پس به جای اینکه باقلوای ترکی را از مغازه های مخصوص با قیمت گزاف بخرید ،خودتان با خمیری که از لوازم قنادی میگیرید درست کنید و لذت […]
بیف استراگانف
مواد لازم : فیله گوشت گوساله : نیم کیلو گرم پیاز خلالی خرد شده : دو عدد متوسط آرد : دو قاشق غذاخوری روغن مایع : به مقدار لازم قارچ : نصف پیمانه کره : ۵۰ گرم خامه رقیق : ۵۰ گرم سیب زمینی خلالی سرخ شده : برای سرو استاک گوشت : یک پیمانه […]
چیکن پارمزان
یک سوخاری خوشمزه ایتالیایی است. طعمی متفاوت و لذیذ از مرغ را با پنیر پارمزان و سبزیجات معطر را تجربه کنید. کودکان از دیدن این غذای هوس انگیز و رنگ های دلچسب آن شگفت زده می شوند و خواهید دید که برای خوردن این غذا صف می کشند. مواد اصلی نمک و فلفل به مقدار […]
اسکن پنیر و خردل
مواد لازم کره : ۵ قاشق غذاخوری آرد بکینگ پودردار : ۲۲۵ گرم نمک : به میزان لازم پنیر رنده شده : ۱۲۵ گرم پودر خردل : ۱ قاشق چای خوری شیر : ۱۵۰ میلی لیتر فلفل : به میزان لازم طرز تهیه کف یک سینی شیرینی پزی را با کمی کره چرب نمایید . […]
کوزالاک مانتی
کوزالاک مانتی یک غذای ترکی فوق العاده خوشمزه که بصورت لایه ای و با خمیر یوفکای رول و سرخ شده ، گوشت و ترکیب ماست و بادمجان درست می شود. طرز تهیه کوزالاک مانتی: یک نی معمولی را روی قسمت پهن خمیر یوفکا مثلثی قرار داده و به سمت نوک مثلث رول کنید و انتهای […]
کیش لورن
کیش لورن یکی از غذاهای سنتی شرق فرانسه(ناحیه لورن) است که با خمیر بریزه، تخم مرغ و ژامبون دودی درست می شود. در دستور اصلی این غذا، پنیر وجود ندارد. ولی امروزه معمولا آن را با پنیر تهیه می کنند. مواد لازم برای خمیر: آرد ۳۰۰ گرم کره ۱۰۰ عدد تخم مرغ ۱ عدد آب […]
راتاتوی – خوراک سبزیجات فرانسوی
راتاتویی فرانسوی ، این غذای فوقالعاده با سبزیجات مختلف آماده میشود. بدون شک، پختن غذاهای فرانسوی کار آسانی نیست اما واقعیت این است که آشپزی فرانسوی در سراسر جهان مورد تحسین و تقدیر است. این غذا کاملا گیاهی و برای گیاهخواران عزیز مناسب است . در ادامه این نوشتار با ما همراه باشید تا با […]
تیرامیسو
“تیرامیسو” یکی از محبوبترین و خوشمزهترین دسرهای ایتالیایی است که در کشور ما هم طرفداران بیشماری دارد. به نظر میرسد به خاطر علاقه فراوان ایتالیاییها به طعم و مزههای بینظیری که اتفاقا به ذائقه ایرانیها هم نزدیک است (چه در آشپزی و چه در زمینه دسر و شیرینیپزی) طعم و مزه دسرهای ایتالیایی طرفداران زیادی […]
مربای آلبالو
با توجه به اینکه تابستان شروع شده و آلبالوهای خوشمزه وارد بازار شده تصمیم گرفتیم در این شماره طرز تهیه مربای آلبالو را برای شما آموزش دهیم مواد لازم آلبالو: یک کیلو شکر: یک و نیم کیلو آبلیمو: یک قاشق غذاخوری وانیل: در صورت تمایل زمان پخت: حدودا ۴۵ دقيقه طرز تهیه ابتدا آلبالوها را […]