آشپزی

چیز کیک هلو
مواد لازم ۲۰۰ گرم بیسکوییت سبوس دار یا ساده ۲۰۰ گرم خامه ۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه یا خامه ای ۲۰۰ گرم کمپوت هلو (فقط میوه بدون آب) ۳ قاشق غذاخوری پودر قند ۸۰ گرم کره ۴ قاشق مرباخوری پودر ژلاتین نوک قاشق مرباخوری وانیل طرز تهیه : ابتدا بیسکوییت رو داخل کیسه ریخته و با […]

وافل فوری با فرمول سرآشپز
وافل یک نوع شیرینی پر طرفدار و خوشمزه است که معمولا آن را به همراه شکلات و میوه و یا بستنی به عنوان صبحانه یا عصرانه میل میکنند. ترکیب این شیرینی با توت فرنگی و خامه یا شکلات بسیار لذیذ است. این شیرینی یک گزینه مناسب برای کودکانی است که علاقهای به صبحانه خوردن ندارند. […]

چاکلت لاوا کیک
چاکلت لاوا کیک” molten chocolate lava cake “یک مدل کیک شکلاتی مرطوب است با مرکزیت شکلات مذاب. کاوری سیاه و نرم دارد و وقتی چاقو را در کیک فرو میکنید یک مایع شکلاتی غلیظ بهشتی مثل یک چشمه، در بشقاب جاری می شود! مواد لازم : شکلات:۶۰ گرم کره:۴۰ گرم تخم مرغ:۱ عدد زرده تخم […]

پیروگی لهستانی با فیلینگ سیبزمینی پنیری
پیروگی یک دلمه یا پیراشکی لذیذ است که به کشور لهستان در اروپای شرقی تعلق دارد. این غذای لهستانی یک دلمهی خمیری مانند دامپلینگ است که داخل آن با موادی همچون سیبزمینی، گوشت چرخکرده، پنیر خامهای، پنیر موزارلا و کره آبشده پر میشود. البته پیروگی را با هر موادی که دوست دارید میتوانید پر کنید. […]

طرز تهیه سوپ سیبزمینی و ژامبون
سبزیجات سالم و مغذی ارزش غذایی بالایی به این سوپ داده و ژامبون مزهای جدید و متفاوت به آن بخشیده. شیر بافتی خامهای به سوپ میدهد و طعم بینظیر روغن زیتون آن را کامل میکند. عطر سیر، روغن زیتون لادن و سبزیجاتی مثل کرفس، این سوپ را از ادویه بینیاز کرده؛ اما اگر دوست داشته […]

خاگینه
خاگینه در زبان فارسی به معنی خوراکی است که از هم زدن زرده و سفیده تخممرغ و سرخ کردن آن در روغن درست میشود. خاگینه، یکی از قدیمیترین دسرهای و میان وعدههای سنتی ایرانی است که طرز تهیهای بسیار ساده دارد و در مدت زمان کوتاهی آماده میشود. آرد و تخممرغ از مواد اصلی تشکیلدهنده […]

نان پواچا ترکی
پوآچا، یکی از نانهای سنتی ترکیه است که طرز تهیه آسانی دارد. پوآچا یا همون بقچه به زبان فارسی، خمیر نرمی دارد که داخل آن با مواد دلخواه پر میشود, بنابراین هیچ محدودیتی در شکل و مواد داخلی نخواهد داشت. بعضی افراد با پنیر و سبزی ، گوشت یا مرغ و بعضی با شکلات و […]

انچیلادا مرغ و پنیر تند و بسیار خوشمزه به روش مکزیکی
انچیلادا مرغ یا چیکن انچیلادا نوعی سمبوسه می باشد که اصالت این غذا برای مکزیک است. انچیلادا مرغ از نان ترتیلا تشکیل می شود و برای مواد میانی از مرغ و فلفل چیلی تند به همراه پنیر پیتزا تهیه می گردد. انچیلادا مرغ یک وعده کامل می باشد و برای تهیه آن لازم است شما […]

بانوفی پای
اگر به درست کردن انواع دسر علاقه دارید حتما اسم بانوفی پای را شنیدهاید. این دسر یکی از معروفترین دسرهای جهان است که با پاناکوتا، تیرامیسو و انواع چیز کیک و دیگر دسرهای محبوب رقابت میکند. مواد لازم: خامه ۲بسته موز خرد شده ۴عدد کره ۲۰۰ گرم شکلات خرد شده لازم بیسکوییت ا بسته بزرگ […]

کرامبل آلبالو؛ دسر هیجان انگیز تابستانی
کرامبل آلبالو یکی از خوشمزهترین شیرینیهای تابستانی بهحساب میآید. این دسر جذاب را برای صبحانه یا عصرانه درست کنید. کرامبل آلبالو میتواند دورهمیهای دلپذیرتان را قشنگتر کند. کرامبل انواع مختلفی دارد. کرامبل آلبالو هیجانانگیزترین مدل آن است. البته بهشرطی که از عاشقان آلبالو باشید. کرامبل را با هلو، سیب، گیلاس، ترکیب سیب و گیلاس و […]