آشپزی

پکاره

پکاره پکوره یا پاکوره یک پیش غذای هندی و خوشمزه است که میان حوزه خلیج فارس هم جایگاه خوبی دارد به نظرم امتحان کنید عاشقش می شوید. مواد لازم:  آرد نخود خام نصف پیمانه  آرد سفید نصف پیمانه  آب نصف پیمانه  تخم گشنیز پودر شده ۱ قاشق چایخوری نمک و ادویه به مقدار لازم فلفل […]

ادامه مطلب

شله زرد

شله زرد دسری خوشمزه و شیرین است که شاید اکثر ما آن را به عنوان نذری خورده باشیم ، یکی از دلایلی که این غذا به عنوان نذری و به ویژه در ماه رمضان طبخ می شود شیوه پختن و طرز تهیه آسان آن است که بدون هیچ فنون پیچده ای میتوانید یک شله زرد […]

ادامه مطلب

رولت مرغ

مواد لازم : سینه مرغ چرخ شده: ۵۰۰ گرم پیاز: ۱ عدد متوسط سیر: ۲ تا ۳ حبه تخم‌مرغ: یک عدد آرد سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم زعفران: به میزان لازم مواد لازم برای بین رولت: جعفری ساطوری شده: به میزان دلخواه هویج پخته و نگینی شده: به میزان […]

ادامه مطلب

شام شب عید نوروز در شهر‌های مختلف ایران

عید نوروز از راه رسید و وقت آن است که به فکر تهیه شام شب عید باشید. از قدیم رسم بر این بود که در هر شهری غذای ویژه‌ای برای شب عید تدارک می‌دیدند و دور هم میل می‌کردند. البته غذایی مانند سبزی پلو با ماهی، محبوبیت و شهرت بالایی داشت و در اکثر استان‌ها […]

ادامه مطلب

شیرینی ماکارون

ماکارون یک شیرینی فرانسوی است که در اصل با سفیده تخم مرغ و شکر تهیه می شود. از دیگر مواد لازم برای این شیرینی پودر شکر یا پودر قند، پودر بادام یا پودر بادام زمینی و رنگ طبیعی می باشد. معمولاً وسط این شیرینی با شکلات سفید، خامه و یا مربا پر می شود. روش […]

ادامه مطلب

مجبوس ، پلوی عربی

 غذاهای عربی جز آن دسته از غذاهایی هستند که طعم و بوی بی نظیری دارند و آن هم بخاطر ادویه هایی است که در آن استفاده می کنند و کاملا متناسب با ذائقه ایرانیها است. مواد لازم: برنج: ۴ پیمانه مرغ یا گوشت:۴ تکه پیاز: یک عدد گوجه فرنگی: ۴ عدد تخم گشنیز:یک چهارم قاشق […]

ادامه مطلب

ناشف (Nashef)

مواد لازم مرغ یا گوشت آب ادویه کاری ففل قرمز ،نمک. سس سویا گشنیز پیاز گوجه رب گوجه ماست پر چرب طرز تهیه: ابتدا مرغ هایمان را به تکه های کوچک تقسیم میکنیم . سپس آنها را در پیاز ، ماست، ادویه ها و سس سویا قرار داده و به مدت ۲۴ ساعت طعم دار […]

ادامه مطلب

جار کیک شکلاتی

جار به ظروفی شیشه‌ای گفته می‌شود که غالبا استوانه‌ای شکل بوده و دارای درب می‌باشند. برای تهیه‌ی کیک‌های تشریفاتی و زیبا، از کیک شکلاتی گرفته تا کیک ردولوت برای مناسبت‌های مختلف می‌توان از این شیشه‌ها استفاده کرده و آن‌ها را با انواع مختلف روبان، پارچه‌های شکل‌دار و یا برچسب تزیین کرد. همچنین امروزه از این […]

ادامه مطلب

مربای به

مربای به یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین مرباهاست که قسمتی از شیرینی مربا از طعم خود میوه به می باشد و با توجه به اینکه در تمامی فصول سال موجود می باشد هر زمان که بخواهید می توانید مربای به تازه و خوشمزه ای درست کنید. مواد لازم برای مربای به میوه به:۷۵۰ […]

ادامه مطلب

سالاد تبوله لبنانی

سالاد تبوله، یکی از شناخته شده ترین سالادهای عربی است که در تهیه آن از بلغور، خیار، گوجه فرنگی، پیازچه و… استفاده می شود. برای تهیه این سالاد خوشمزه با آشپزی آوای دریا همراه باشید. امیدواریم از طعم آن لذت ببرید. مواد لازم خیار         ۱ عدد بلغور       یک دوم  لیوان پیازچه     یک دوم  لیوان جعفری    […]

ادامه مطلب
newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!