آشپزی
گراتن پاییزی
مواد لازم سینه مرغ ۱ عدد سیب زمینی بزرگ ۲ عدد ۵۰ گرم کره را ذوب شده ۳۰ گرم آرد تفت داده شده ۵۰۰ میلی لیتر شیر نمک و فلفل سیاه و جوز هندی به میزان لازم ۲ حبه سیر هویج ۲ عدد تره فرنکی ۱ بسته پنیر پارمسان و پنیر چدار به میزان دلخواه […]
کیک اسفناج
کیک اسفناج یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش با ما همراه باشید. مواد لازم پوره اسفناج ۲۵۰ گرم تخم مرغ ۴ عدد آرد سفید ۲ پیمانه روغن یک دوم پیمانه گلاب یک دوم پیمانه شکر ۱ پیمانه بکینگ پودر ۲ […]
نان آچما
نان آچما یکی از نان های خوشمزه ترکیه ای می باشد که به راحتی تهیه می شود و می توانید برای فیلنگ آن از ارده یا انواع مارمالاد و سوسیس و گردو استفاده کنید. در ترکیه بیشتر نان آچما یا اکما را به عنوان وعده صبحانه میل می کنند مواد لازم شیر ولرم ۱۲۵ میلی […]
چیز کیک هلو
مواد لازم ۲۰۰ گرم بیسکوییت سبوس دار یا ساده ۲۰۰ گرم خامه ۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه یا خامه ای ۲۰۰ گرم کمپوت هلو (فقط میوه بدون آب) ۳ قاشق غذاخوری پودر قند ۸۰ گرم کره ۴ قاشق مرباخوری پودر ژلاتین نوک قاشق مرباخوری وانیل طرز تهیه : ابتدا بیسکوییت رو داخل کیسه ریخته و با […]
وافل فوری با فرمول سرآشپز
وافل یک نوع شیرینی پر طرفدار و خوشمزه است که معمولا آن را به همراه شکلات و میوه و یا بستنی به عنوان صبحانه یا عصرانه میل میکنند. ترکیب این شیرینی با توت فرنگی و خامه یا شکلات بسیار لذیذ است. این شیرینی یک گزینه مناسب برای کودکانی است که علاقهای به صبحانه خوردن ندارند. […]
چاکلت لاوا کیک
چاکلت لاوا کیک” molten chocolate lava cake “یک مدل کیک شکلاتی مرطوب است با مرکزیت شکلات مذاب. کاوری سیاه و نرم دارد و وقتی چاقو را در کیک فرو میکنید یک مایع شکلاتی غلیظ بهشتی مثل یک چشمه، در بشقاب جاری می شود! مواد لازم : شکلات:۶۰ گرم کره:۴۰ گرم تخم مرغ:۱ عدد زرده تخم […]
پیروگی لهستانی با فیلینگ سیبزمینی پنیری
پیروگی یک دلمه یا پیراشکی لذیذ است که به کشور لهستان در اروپای شرقی تعلق دارد. این غذای لهستانی یک دلمهی خمیری مانند دامپلینگ است که داخل آن با موادی همچون سیبزمینی، گوشت چرخکرده، پنیر خامهای، پنیر موزارلا و کره آبشده پر میشود. البته پیروگی را با هر موادی که دوست دارید میتوانید پر کنید. […]
طرز تهیه سوپ سیبزمینی و ژامبون
سبزیجات سالم و مغذی ارزش غذایی بالایی به این سوپ داده و ژامبون مزهای جدید و متفاوت به آن بخشیده. شیر بافتی خامهای به سوپ میدهد و طعم بینظیر روغن زیتون آن را کامل میکند. عطر سیر، روغن زیتون لادن و سبزیجاتی مثل کرفس، این سوپ را از ادویه بینیاز کرده؛ اما اگر دوست داشته […]
خاگینه
خاگینه در زبان فارسی به معنی خوراکی است که از هم زدن زرده و سفیده تخممرغ و سرخ کردن آن در روغن درست میشود. خاگینه، یکی از قدیمیترین دسرهای و میان وعدههای سنتی ایرانی است که طرز تهیهای بسیار ساده دارد و در مدت زمان کوتاهی آماده میشود. آرد و تخممرغ از مواد اصلی تشکیلدهنده […]