آشپزی
سوپ عدس
عدس یکی از مواد غذایی است که سرشار از پروتئین و آهن است و هضم آن آسان است به همین دلیل به عملکرد بهتر بدن کمک میکند و از بروز بیماریهای عفونی جلوگیری میکند. خوردن عدس یکی از بهترین راهها برای جذب پروتئین کم چربی است و خوردن روزانه آن قوای جسمانی افراد را تقویت […]
کیک شکلاتی تورته زاخا یا زاخِر
تورتهٔ زاخا یا زاخِر(به آلمانی: Sachertorte) نوعی کیک شکلاتی یا نوعی تورته است. این نوع کیک در سال ۱۹۳۲ میلادی توسط فرانتس زاخا در کشور اتریش در شهر وین برای یک سیاستمدار اتریشی ابداع شد. این کیک یکی از معروفترین کیکهای وینی به شمار میرود. مواد لازم شکلات ذوب شده: ۷۰ گرم کره: ۱۲۰ گرم […]
چوروس
چوروس (CHURROS) یک شیرینی اسپانیایی مشابه با بامیه ی ایرانی است ولی به جای این که در شربت انداخته شود در پودر شکر و دارچین میغلتانند و با سس شکلات سرو میکنند. مواد لازم شکر قهوه ای : ۲ قاشق غذاخوری نمک:نصف قاشق غذاخوری کره : یک سوم فنجان آرد: ۱ فنجان تخم مرغ بزرگ […]
اوتمیل چیست؟ + طرز تهیه اوتمیل رژیمی و میوه ای
اوتمیل از جمله سالمترین، مقویترین و سیر کنندهترین صبحانهها و میان وعدههای رژیمی است که در انواع مختلف اوتمیل ساده، اوتمیل با شیر یا بدون شیر، شکلاتی، دارچینی و میوهای تهیه میشود. معمولا اوت میل همراه با شکر قهوهای سرو میشود، چون هم بسیار خوش طعم است و هم سالم. اما شما میتوانید با اضافه […]
کیک بلک فارست
کیک بلک فارست (Black Forest) یا «جنگل سیاه» یک کیک آلمانی تشکیل شده از چند لایه کیک شکلاتی، گیلاس و خامه فرم گرفته است. مواد لازم: تخم مرغ: ۲ عدد شکر: یک و یک دوم پیمانه روغن مایع: ۱۰۰ میلی لیتر وانیل: ۲ قاشق چای خوری شیر: ۱۶۰ میلی لیتر آرد: ۱۸۰ گرم پودر کاکائو: […]
تاکو میگو با سس گشنیز
تاکو نوعی غذای محلی مکزیکی است که با نان تورتیلا (ذرت) تهیه می شود و محتویات درونی آن از مرغ گرفته تا گوشت و میگو متفاوت است. مواد لازم: ۹۰۰ گرم میگوی پوست کنده و بدون دم ۱ قاشق چایخوری پودر پاپریکا ۱ قاشق چایخوری پودر سیر نصف قاشق چایخوری پودر […]
دسر شکلاتی پاییزی
شبهای طولانی پاییزی از راه رسیده است و شما نیاز به برنامههایی برای سرگرم کردن خود دارید. اگر این برنامهها یک نتیجه خوشمزه در پی داشته باشند، چه بهتر! ما برای شما پیشنهاد ویژهای دارد؛ دسر مقوی شکلات شیر قهوه. این دسر یک میان وعده بینظیر است که هم میتوانید به عنوان صبحانه سرو کنید […]
کروسان؛ نان خوش طعم و مشهور فرانسوی
کروسان، یک نان یا شیرینی کرهای و برشته است. اصلیت کروسان به کشور اتریش برمیگردد و نام آن از روی شکل هلالی باستانی آن برداشته شده است. کروسانها از یک خمیر متشکل از آرد و خمیر مایه درست میشوند. خمیر این نان با بهکارگیری کره، بهصورت خمیر هزارلا آماده میشود. کروسانها در منوی صبحانه قارهای […]
کیک مرغ
مواد لازم سیــنه مرغ:دو عدد ژامبون مرغ:۲۵۰ گرم پیازچه:نیم کیلو گردو:۲۵۰ گرم نان تست:به میزان لازم ماست:یک سوم سس مایونز مصرفی سس مایونز:به میزان لازم خامه :۱۰۰گرم طرز تهیه سینه مرغ را با یک عدد پیاز ، نمک ، فلفل و مقداری آب لیمو بپزید . پیازچه ها را هم به صورت حلقه حلقه خرد […]
سالاد ماکارونی با تن ماهی
سالاد ماکارونی با تن ماهی یکی از انواع روش های فوری و ساده تهیه سالاد محبوب ماکارونی می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی فوری در ادامه با ما همراه باشید. مواد لازم ماکارونی فرمی۳۰۰ گرم ذرت۱۰۰ گرم نخود فرنگی۱۰۰ گرم تن ماهی ۱ عدد ۱۸۰ گرمی خیار شور ۱۰۰ گرم جعفری ۱ قاشق غذاخوری […]