آشپزی
ترافل شکلات خامه ای
عید فطر یا عید روزهگشا روز آخر ماه رمضان است و از مهمترین جشنها و اعیاد مسلمانان است. مسلمانان تمام جهان این روز رو جشن میگیرند و علاوه بر اعمال مذهبی که انجام می دهند مثل تمام مناسب های خاص این روز هم با دسر و شیرینی جشن میگیرند. در این مطلب طرز تهیه شیرینی […]
پودینگ شکلاتی
یکی از خوشمزه ترین و راحت ترین دسر هایی که می شناسیم “پودینگ” ها هستند. این دسر قدیمی فرانسوی الاصل با تنوع بالایی که در طرز تهیه آن وجود دارد، یکی از پرطرفدار ترین انواع دسر هایی هست که در دنیا شناخته شده است در بعضی از دستور های تهیه آن عامل غلظت دهی زرده […]
حلوا سه آرد مجلسی؛ دسر شیرین افطاری
درست کردن حلوای سه آرد مجلسی و برآمدن از پس آن برای خیلی ها نقطه پایان کدبانو بودن و آشپزی حرفهای به حساب میآید. این حلوا بافت نرمی دارد و تهیه اصولی آن با قلق هایی همراه است. مواد لازم آرد سفید ۱۲۵ گرم آرد برنج ۱۲۵ گرم آرد نخودچی ۱۲۵ گرم شکر ۳ لیوان […]
سماق پلو مجلسی
سماق پلو یکی از انواع غذا های سنتی و مجلسی ایرانی است که می توانید هم با گوشت و هم با مرغ نیز آن را آماده کنید. نکته ای که در خصوص این غذا وجود دارد آن است که این غذا دارای دستور های بسیار متنوعی در سراسر کشور بوده و به دلیل استفاده از […]
بوریتو مرغ
بوریتوی مرغ یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه مکزیکی است که معمولا در وعده صبحانه سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله با ما همراه باشید. مواد لازم برای ۴ نفر گوجه فرنگی۲ عدد درشت پیازچه۱ ساقه متوسط فلفل دلمه ای۱ عدد کوچک جعفری تازه۱ دسته کوچک سیر تازه ۱ […]
شیرینی نخودچی خانگی
چیزی که شیرینی های خانگی را از نوع بازاری آن متمایز می کند کیفیت مواد اولیه است همان طور که می دانید شیرینی های خانگی معمولا گران تر از انواع بازاری آن هستند و این هم اغلب به دلیل کیفیت بالای مواد اولیه آن است. شیرینی ها در هر صورت به دلیل شکر و چربی […]
قزلآلای تنوری، منبع ویتامین دی
ماهی منبع مناسبی از ویتامین D است و در فصل سرد سال که کمتر با نور خورشید مواجه میشویم میتواند تامین کننده کمبود دریافت این ویتامین از راه نور خورشید باشد. با شیوع بیماری کرونا مصرف این ویتامین بیشتر از قبل مورد توجه قرار گرفته است. ماهی منبع مناسبی از ویتامین D است و در […]
هویج پلو با مرغ مجلسی
هویج پلو یکی از غذاهای مجلسی و اصیل ایرانی است که با گوشت مرغ، گوشت چرخ کرده یا حتی تکهای پخته میشود. در ایران، پلوهای مخلوط طرفداران زیادی دارد که شاید مهمترین دلیل آن ترکیب چند مزه در یک غذا باشد. ضمن این که ظاهر مخلوط پلوها همیشه رنگیتر و بهتر از پلو سفید است […]
پیتزا کالزونه
مواد لازم آرد :۵/۲ پیمانه شیر :یک پیمانه زرده تخم مرغ :یک عدد پنیر پیتزا:۲۰۰ گرم کالباس :۲۰۰ گرم قارچ سرخ شده :یک پیمانه خمیرمایه :یک قاشق چایخوری گوجه فرنگی :۵ عدد پیاز :یک عدد سیر :دو حبه پودر نعنا :به مقدار دلخواه آویشن :به مقدار دلخواه نمک :۲/۱ قاشق چایخوری روغن :سه قاشق غذاخوری […]