پیکاتای مرغ با سس لیمویی

ارسال شده در ۸ مهر ۱۴۰۲

پیکاتای مرغ یک غذای کلاسیک ایتالیایی است که با سینه‌های مرغ درست می‌شود. سینه مرغ را نازک می‌کوبند، در آرد لایروبی می‌کنند و در تابه سرخ می‌کنند تا قهوه‌ای طلایی شوند. سپس مرغ را در یک سس مخصوص می‌پزند. در این مطلب شما را با دستور تهیه این غذای خوشمزه آشنا می‌کنیم.

مواد لازم

فیله سینه مرغ ۸ عدد

لیمو (شما از آب و پوست آن استفاده می کنید) ۲ عدد

آرد گندم   ۴ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به اندازه دلخواه

کره  ۳ قاشق غذاخوری

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

سیر ۲ حبه

برگ جعفری ۱ شاخه

آب مرغ   ۴۰۰ میلی لیتر

دستور تهیه

به طور کلی برای تهیه پیکاتای مرغ از سینه مرغ استفاده می‌شود. از آنجایی که این قسمت نسبتاً خشک گوشت مرغ است، پس از جذب طعم سس، از نظر بافت و طعم عالی است. در نظر داشته باشید که زمان تقریبی برای تهیه پیکاتای مرغ ۵۰ دقیقه خواهد بود.

فیله‌های مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

سپس آرد را در ظرفی عمیق بریزید و هر فیله را از دو طرف آردپاشی کنید. این را در یک بشقاب کنار بگذارید.

روغن زیتون و یک قاشق غذاخوری کره را در ماهیتابه بریزید و حرارت را کم کنید.

وقتی روغن داغ شد، مرغ را در آن قرار دهید. سعی کنید از یک ماهیتابه پهن استفاده کنید. سپس فیله‌ها را دو طرف سرخ کنید. از حرارت برداشته و کنار بگذارید.

حالا نوبت قهوه‌ای کردن حبه‌های سیر است. برای انجام این کار، آنها را خرد کرده و به همان تابه‌ای که استفاده می‌کردید اضافه کنید. بقیه کره را اضافه کنید. حرارت را روی کم نگه دارید و صبر کنید تا سیر شروع به تغییر رنگ کند.

لیموها را پوست گرفته و آب آن را بگیرید. این مایع را به ماهیتابه اضافه کنید و یک لیوان آب مرغ نیز اضافه کنید.

اجازه دهید ۱۰ دقیقه با حداقل شعله پخته شود.

بعد از این مدت هم بزنید و تست کنید. در صورت لزوم، چاشنی، نمک، آبلیمو یا آب بیشتری اضافه کنید.

وقتی سس به طعم دلخواه شما رسید، فیله‌های مرغ را به ظرف برگردانید تا پختن آنها تمام شود و طعم سس گرفته شود.

اگر سس روی مرغ را نپوشاند، یک لیوان دیگر آب مرغ یا آب اضافه کنید.

جعفری خرد شده را اضافه کنید.

برای جلوگیری از چسبندگی هم بزنید.

در آخر حرارت را خاموش کرده و پیکاتای مرغی را که آماده کرده‌اید در بشقاب سرو کنید.

نکاتی برای تغییر بافت پیکاتای مرغ

کسانی هستند که ترجیح می‌دهند سس مرغ غلیظ باشد. اگر این مورد شماست، می‌توانید با افزودن مواد دیگر به آن برسید. توصیه اینکه یک قاشق نشاسته ذرت را که قبلا در دو قاشق آب طبیعی حل کرده اید اضافه کنید تا گلوله نشود. گزینه دیگر اضافه کردن آرد گندم است که در آب حل شده است یا حتی خامه.

با پیکاتای مرغ چی سرو کنیم؟

خوشبختانه مخلفاتی که به خوبی با پیکاتای مرغ ست می‌شوند، متنوع هستند. به طور کلی، اغلب با یک غذای ماکارونی سرو می‌شود، چه ماکارونی شکم پر، چه تالیاتل یا اسپاگتی. همچنین با سبزیجات، برنج، کینوا و حتی پولنتا ترکیب می‌شود. 

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!