آشپزی

حلوا سه آرد مجلسی؛ دسر شیرین افطاری

درست کردن حلوای سه آرد مجلسی و برآمدن از پس آن برای خیلی ها نقطه پایان کدبانو بودن و آشپزی حرفه‌ای به حساب می‌آید. این حلوا بافت نرمی دارد و تهیه اصولی آن با قلق هایی همراه است. مواد لازم آرد سفید ۱۲۵ گرم آرد برنج ۱۲۵ گرم آرد نخودچی ۱۲۵ گرم شکر ۳ لیوان […]

ادامه مطلب

سماق پلو مجلسی

سماق پلو یکی از انواع غذا های سنتی و مجلسی ایرانی است که می توانید هم با گوشت و هم با مرغ نیز آن را آماده کنید. نکته ای که در خصوص این غذا وجود دارد آن است که این غذا دارای دستور های بسیار متنوعی در سراسر کشور بوده و به دلیل استفاده از […]

ادامه مطلب

بوریتو مرغ

بوریتوی مرغ یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه مکزیکی است که معمولا در وعده صبحانه سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله با ما همراه باشید. مواد لازم برای ۴ نفر گوجه فرنگی۲ عدد درشت پیازچه۱ ساقه متوسط فلفل دلمه ای۱ عدد کوچک جعفری تازه۱ دسته کوچک سیر تازه   ۱ […]

ادامه مطلب

 شیرینی نخودچی خانگی

چیزی که شیرینی های خانگی را از نوع بازاری آن متمایز می کند کیفیت مواد اولیه است همان طور که می دانید شیرینی های خانگی معمولا گران تر از انواع بازاری آن هستند و این هم اغلب به دلیل کیفیت بالای مواد اولیه آن است. شیرینی ها در هر صورت به دلیل شکر و چربی […]

ادامه مطلب

 قزل‌آلای تنوری، منبع ویتامین‌ دی

ماهی منبع مناسبی از ویتامین D است و در فصل سرد سال که کمتر با نور خورشید مواجه می‌شویم می‌تواند تامین‌ کننده کمبود دریافت این ویتامین از راه نور خورشید باشد. با شیوع بیماری کرونا مصرف این ویتامین بیشتر از قبل مورد توجه قرار گرفته است. ماهی منبع مناسبی از ویتامین D است و در […]

ادامه مطلب

هویج پلو با مرغ مجلسی

هویج پلو یکی از غذاهای مجلسی و اصیل ایرانی است که با گوشت مرغ، گوشت چرخ کرده یا حتی تکه‌ای پخته می‌شود. در ایران، پلوهای مخلوط طرفداران زیادی دارد که شاید مهم‌ترین دلیل آن ترکیب چند مزه در یک غذا باشد. ضمن این که ظاهر مخلوط پلوها همیشه رنگی‌تر و بهتر از پلو سفید است […]

ادامه مطلب

پیتزا کالزونه

مواد لازم آرد :۵/۲ پیمانه شیر :یک پیمانه زرده تخم مرغ :یک عدد پنیر پیتزا:۲۰۰ گرم کالباس :۲۰۰ گرم قارچ سرخ شده :یک پیمانه خمیرمایه :یک قاشق چایخوری گوجه فرنگی :۵ عدد پیاز :یک عدد سیر :دو حبه پودر نعنا :به مقدار دلخواه آویشن :به مقدار دلخواه نمک :۲/۱ قاشق چایخوری روغن :سه قاشق غذاخوری […]

ادامه مطلب

جوجه چینی پف دار

جوجه چینی یکی از انواع غذا های بسیار خوشمزه و بین المللی است که در بین تمام سنین طرفدار داشته و از محبوبیت برخوردار است و در اکثر مجالس و مهمانی ها از آن به عنوان پیش غذا و یا فینگر فود استفاده می شود ولی شما می توانید آن را به عنوان غذای اصلی […]

ادامه مطلب

سالاد کاردینال

سالاد کاردینال از محبوب ترین و پر طرفدار ترین سالادهایی است که می توان به عنوان پیش غذا سرو نمود ، البته این سالاد یک وعده غذای سبک نیز محسوب می شود و برای وعده شام مناسب است این سالاد جز دسته سالادهایی است که با سیب زمینی پخته تهیه می شود و پایه اصلی […]

ادامه مطلب

خورشت داوود پاشا

خورشت داوود پاشا یکی از خورش های معروف ترکیه است که شباهت هایی به خورش فسنجون ما ایرانی ها دارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی با ما همراه باشید. مواد لازم برای ۴ نفر گوشت چرخ کرده   ۴۰۰ گرم پیاز        ۲ عدد متوسط رب انار    ۲ قاشق غذاخوری نعناع تازه یا خشک ۲ قاشق غذاخوری […]

ادامه مطلب
newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!