دو پیازه آلو شیرازی؛ غذایی بدون گوشت

ارسال شده در ۲۲ مهر ۱۴۰۲

دو پیازه آلو شیرازی یکی از غذاهای آسان و سنتی ایرانی است که دستور تهیه آسانی دارد در ادامه طرز تهیه این غذا راحت را برای شما آورده‌ایم.

دوپیازه آلو شیرازی همانطور که از اسمش پیداست، یکی از غذاهای لذیذ و آسان استان فارس است که در لیست غذای بدون گوشت برای نهار و شام هم در موردش صحبت کردیم. دوپیازه آلو مردم جهرم به دو صورت یعنی هم با تخم مرغ هم بدون آن و با مواد اولیه ساده مثل سیب زمینی و … تهیه می‌شود.

مواد لازم

سیب زمینی             ۲ عدد

پیاز          ۱ عدد

رب گوجه فرنگی    ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل             به میزان لازم

زرد چوبه                یک دوم  قاشق مربا خوری

طرز تهیه

برای پخت دوپیازه آلو شیرازی به شیوه زیر پیش می‌روید:

مرحله اول: ابتدا سیب زمینی‌ها را خوب شسته سپس در یک قابلمه با مقداری آب بگذارید تا نرم شود.

مرحله دوم: دراین مرحله از دستور تهیه دوپیازه آلو، پیازها را پوست بگیرید سپس آنها را بشورید و به صورت نگینی و یا خلالی نازک خرد کنید.

مرحله سوم: در یک تابه مناسب با حجم مواد، پیازها را با مقدار روغن سرخ کنید.

مرحله چهارم: رب را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله پنجم: حالا نوبت اضافه کردن ادویه دوپیازه آلو است. نمک و فلفل و زردچوبه را به پیاز و سیب زمینی ها اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله ششم: سیب زمینی‌ها را به صورت مربع مربع خورد کنید و به پیاز ها اضافه کنید.

مرحله هفتم: می‌توانید مقداری جعفری تازه، فلفل دلمه‌ای و قارچ نیز به این غذا اضافه کنید.

نکات تهیه دو پیازه آلو

شما می‌توانید از گوجه تازه نیز برای تهیه این غذا استفاده کنید.

میزان پیاز در این غذای ساده و سریع برای نهار و شام به صورت دلخواه است.

شما می‌توانید به این غذا یک عدد تخم مرغ نیز اضافه کنید.

علاوه بر آنچه به عنوان ادویه دوپیازه آلو شیرازی گفته شد، ادویه‌های دیگری مانند پودر سیر، پیاز، آویشن و پاپریکا نیز به این غذا اضافه کنید.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!