آشپزی
مک اند چیز خانگی، ساده و خوشمزه با مرغ و خامه در فر
مک اند چیز یکی از خوراک های بسیار راحت و خوشمزه می باشد که با پاستا تهیه می شود و در ایالات متحده و بریتانیا پنیر ماکارونی نیز نامیده می شود. بیشتر در تهیه مک اند چیز پنیر چدار استفاده می شود و شما می توانید از گوشت چرخ کرده یا مرغ استفاده کنید. شما […]
کباب ژاپنی
مواد لازم: گوشت فیله یا راسته گوسفندی ۱۵۰ گرم سیر له شده ۴ حبه پیاز متوسط ساطوری شده ۱ عدد روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری شیره انگور ۱ قاشق غذاخوری سویا سس ۱ قاشق غذاخوری پودر خردل ۱ قاشق چایخوری روش پخت: ابتدا چربی های اضافی گوشت را بگیرید و […]
کنوفه
این دسر فوق العاده خوشمزه مخصوص کشور ترکیه است مواد لازم رشته کادایف یا شعریه۵۰۰ گرم کره ۱۲۵ گرم روغن مایع۴ قاشق غذا خوری پنیر موزارلا (موتزارلا) یا(پنیربزبی نمک) ۱۲۵ گرم مواد لازم شربت : شکر ۲.۵ لیوان آب ۲.۵ لیوان لیمو تازه ۱ عدد پودر فندق یا پسته(برای تزیین) ۱ قاشق غذا خوری طرز […]
هونکار بیندی یا شاه پسند عثمانی
یکی از کشورهایی که غذاهای آن با ذائقه و سلیقه ما ایرانی ها بسیار سازگار است و شباهت زیادی با سلیقه ما دارد ، کشور ترکیه است . در ترکیه وعده اصلی تر غذا که اعضای خانواده دور هم می خورند ؛ بیشتر وعده غذایی شام است.در غذاهای ترکی بادمجان و گوشت مرغ و گوشت […]
رول ژامبون سوخاری با پنیر
رول ژامبون سوخاری یکی از انواع پیش غذا و یا فینگر فود های بسیار لذیذ و هوس انگیزی است که بسیار ساده و راحت می توانید آن را با مواد اولیه بسیار ساده ای تهیه کنید و به وسیله آن به میز مهمانی ها و مراسم های خود جلوه و زیبایی ببخشید. برخی این رول […]
ترافل شکلات خامه ای
عید فطر یا عید روزهگشا روز آخر ماه رمضان است و از مهمترین جشنها و اعیاد مسلمانان است. مسلمانان تمام جهان این روز رو جشن میگیرند و علاوه بر اعمال مذهبی که انجام می دهند مثل تمام مناسب های خاص این روز هم با دسر و شیرینی جشن میگیرند. در این مطلب طرز تهیه شیرینی […]
پودینگ شکلاتی
یکی از خوشمزه ترین و راحت ترین دسر هایی که می شناسیم “پودینگ” ها هستند. این دسر قدیمی فرانسوی الاصل با تنوع بالایی که در طرز تهیه آن وجود دارد، یکی از پرطرفدار ترین انواع دسر هایی هست که در دنیا شناخته شده است در بعضی از دستور های تهیه آن عامل غلظت دهی زرده […]
حلوا سه آرد مجلسی؛ دسر شیرین افطاری
درست کردن حلوای سه آرد مجلسی و برآمدن از پس آن برای خیلی ها نقطه پایان کدبانو بودن و آشپزی حرفهای به حساب میآید. این حلوا بافت نرمی دارد و تهیه اصولی آن با قلق هایی همراه است. مواد لازم آرد سفید ۱۲۵ گرم آرد برنج ۱۲۵ گرم آرد نخودچی ۱۲۵ گرم شکر ۳ لیوان […]
سماق پلو مجلسی
سماق پلو یکی از انواع غذا های سنتی و مجلسی ایرانی است که می توانید هم با گوشت و هم با مرغ نیز آن را آماده کنید. نکته ای که در خصوص این غذا وجود دارد آن است که این غذا دارای دستور های بسیار متنوعی در سراسر کشور بوده و به دلیل استفاده از […]