آشپزی

نان پواچا ترکی

پوآچا، یکی از نانهای سنتی ترکیه است که طرز تهیه آسانی دارد. پوآچا یا همون بقچه به زبان فارسی، خمیر نرمی دارد که داخل آن با مواد دلخواه پر میشود, بنابراین هیچ محدودیتی در شکل و مواد داخلی نخواهد داشت. بعضی افراد با پنیر و سبزی ، گوشت یا مرغ و بعضی با شکلات و […]

ادامه مطلب

انچیلادا مرغ و پنیر تند و بسیار خوشمزه به روش مکزیکی

انچیلادا مرغ یا چیکن انچیلادا نوعی سمبوسه می باشد که اصالت این غذا برای مکزیک است. انچیلادا مرغ از نان ترتیلا تشکیل می شود و برای مواد میانی از مرغ و فلفل چیلی تند به همراه پنیر پیتزا تهیه می گردد. انچیلادا مرغ یک وعده کامل می باشد و برای تهیه آن لازم است شما […]

ادامه مطلب

بانوفی پای

اگر به درست کردن انواع دسر علاقه دارید حتما اسم بانوفی پای را شنیده‌اید. این دسر یکی از معروف‌ترین دسرهای جهان است که با پاناکوتا، تیرامیسو و انواع چیز کیک و دیگر دسرهای محبوب رقابت می‌کند. مواد لازم: خامه ۲بسته موز خرد شده ۴عدد کره  ۲۰۰ گرم شکلات خرد شده لازم بیسکوییت ا بسته بزرگ […]

ادامه مطلب

کرامبل آلبالو؛ دسر هیجان انگیز تابستانی

کرامبل آلبالو یکی از خوش‌مزه‌ترین شیرینی‌های تابستانی‌ به‌حساب می‌آید. این دسر جذاب را برای صبحانه یا عصرانه درست کنید. کرامبل آلبالو می‌تواند دورهمی‌های دلپذیرتان را قشنگ‌تر کند. کرامبل انواع مختلفی دارد. کرامبل آلبالو هیجان‌انگیزترین مدل آن است. البته به‌شرطی که از عاشقان آلبالو باشید. کرامبل را با هلو، سیب، گیلاس، ترکیب سیب و گیلاس و […]

ادامه مطلب

طرز تهیه “دسر انبه” تابستانی با پاناکوتای وانیلی

دسرها خوراکی های جذابی برای کودکان و بزرگسالان هستند. به خصوص اگر دسرها میوه ای باشند در کنار لذت بردن از دسر میتوان از خواص میوه ها هم بهره‌مند شد. دسر انبه نیز از جمله این دسرهاست. دسر انبه یک دسر فوق العاده خوشمزه است که طرز تهیه بسیار ساده و راحتی دارد. پس اگر […]

ادامه مطلب

شیرینی پاری برست

پاری برست یکی از انواع شیرینی های خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه که یکی از معروف ترین شیرینی های کشور فرانسه است، نوعی شیرینی مجلسی محسوب می شود که برای پذیرایی در مهمانی های خاص مورد استفاده قرار می گیرد. نکته جالب در مورد شیرینی […]

ادامه مطلب

معجون

تو روز گرم تابستونی خوردن یک دسر و نوشیدنی سرد خیلی می‌چسبه، مطئنا تا حالا شده به این فکر کنین که چی بخورین که هم عطشتون رو برطرف کنه، هم جلوی ضعفتون رو بگیره. معجون پیشنهاد فوق العاده‌ی کشمون به شماست، این خوراکی هم نوشیدنی به حساب میاد هم دسره و یک خوراکی بی‌نظیر برای […]

ادامه مطلب

شیرینی قرابیه

قرابیه شیرینی محلی اما مجلسی و دوست داشتنی است که در مناطق آذربایجان، ترکیه، زنجان، قزوین و… طرفداران بسیاری دارد. اگر اهل این مناطق نباشید شاید برایتان این سوال پیش بیاید که قرابیه چیست؟ قرابیه نوعی شیرینی است که عمدتا با بادام، شکر و تخم مرغ تهیه میشود و روی آن پر از مغز پسته […]

ادامه مطلب

آش ماست لاری

آش ماست لاری مواد لازم ۳۰۰ گرم گوشت گوسفندی ۱ عدد پیاز ۱ پیمانه برنج یا خرده برنج ایرانی ۲ پیمانه نخود پخته ماست به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه مِل (نوعی سبزی خوشبوی محلی) طرز تهیه: در ابتدا گوشت رو به همراه آب و نخود و پیاز خرد شده ون مک وفلفل وزردچوبه […]

ادامه مطلب

سیب زمینی تنوری پنیری

مواد لازم : خامه ترش ۴/۱ فنجان پودر سیر۲/۱ قاشق چای خوری پنیر پارمسان (رنده شده)۲ قاشق غذاخوری نمک۲/۱ قاشق چای خوری روغن ۲ قاشق غذاخوری فلفل سیاه۲/۱ قاشق چای خوری سیب زمینی (کوچک)۹۰۰  گرم فلفل قرمز۴/۱ قاشق چای خوری طرز تهیه: فر را روشن کرده، با حرارت ۲۱۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) گرم […]

ادامه مطلب
newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!