چیپس و پنیر

به ۲ روش بدون فر و داخل ماکروفر

ارسال شده در ۱۵ آذر ۱۳۹۹

چیپس سیب زمینی به همراه پنیر ذوب شده، سس قرمز و احتمالا کمی ژامبون ترکیبی است که همه عاشق آن می‌شوند. روش تهیه چیپس و پنیر بسیار ساده و متنوع است و از این غذای خوشمزه و پرطرفدار عمدتا به عنوان پیش غذا یا میان وعده مورد مصرف قرار می‌گیرد. طرز تهیه چیپس و پنیر بسیار ساده بوده و به روش‌های مختلفی می‌توان یک چیپس و پنیر خوشمزه درست کرد.

این میان وعده لذیذ چربی بالایی دارد، به همین دلیل می‌توانید آن را با پنیر و چیپس کم چرب تهیه کرده و نوش جان کنید. اما به طور کلی، مصرف این غذا برای افرادی منع غذایی یا اضافه وزن دارند توصیه نمی‌شود. در اینجا قصد داریم طرز تهیه چیپس و پنیر را به دو روش شرح دهیم. در روش اول بدون فر و در روش دوم می‌توانید از ماکروفر برای پخت چیپس و پنیر استفاده کنید و در نهایت، از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

مواد لازم:

چیپس ساده: ۱ بسته بزرگ

پنیر موزارلا: ۱ تا ۲ پیمانه (رنده شده)

قارچ: ۲۰۰ گرم

ژامبون: ۱۰۰ گرم (به صورت خلالی برش داده شود)

پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری

پودر پاپریکا: ۱ قاشق چای‌خوری

فلفل: به میزان دلخواه

برش‌های فلفل دلمه‌ای: در صورت تمایل

چیپس و پنیر بدون فر

برای کسانی که نمی‌خواهند از ماکروفر یا فر برای پخت چیپس و پنیر استفاده کنند، می‌توانند تابه را برای آماده کردن چیپس و پنیرشان انتخاب کنند و اطمینان داشته باشند که با این شیوه هم می‌توان یک چیپس و پنیر حرفه‌ای و خوشمزه درست کرد.

روش تهیه:

ابتدا قارچ‌ها را برش داده و داخل تابه روی حرارت زیاد تفت دهید تا آب آن‌ها کاملا تبخیر شده و نرم شوند.

چیپس‌ها را کف یک تابه نچسب پخش کنید. سپس فلفل، پودر پاپریکا و پودر سیر را روی آن‌ها بپاشید.

یک لایه ژامبون روی چیپس‌های سیب زمینی بریزید. بعد از آن، قارچ‌ها روی یک لایه ژامبون قرار دهید. سپس، پنیر موزارلا را روی کل مواد بریزید، به طوری که تمام ظرف را بپوشاند.

در مرحله بعد، درب تابه را گذاشته و آن را روی شعله ملایم قرار دهید تا به تدریج پنیر ذوب شود.

در عرض ۱۵ تا ۲۰ دقیقه چیپس و پنیر شما آماده سرو خواهد بود. شما می‌توانید آن را با کمی سس گوجه فرنگی و سس فرانسوی میل کنید.

چیپس و پنیر در ماکروفر

ماکروفر نه تنها شیوه پخت انواع غذا را ساده کرده، بلکه سرعت طبخ آنها را نیز افزایش داده است. چیپس و پنیر از جمله غذاهایی است که می‌توان با کمک ماکروفر در مدت زمانی کوتاه و با کمترین زحمت تهیه کرد. مواد روی چیپس و پنیرتان را می‌توانید به سلیقه خود انتخاب کنید.

طرز تهیه:

ابتدا قارچ‌ها را به خوبی بشویید و به صورت ورقه‌ای برش بزنید. بعد از آن، ژامبون و فلفل دلمه‌ای را خرد کنید.

یک طرف مناسب ماکروفر را انتخاب کرده و بدون اینکه آن را چرب کنید، یک لایه از چیپس‌ها را داخل آن بریزید.

در مرحله بعد، به ترتیب پنیر موزارلا، ژامبون خرد شده، مفداری قارچ و سپس فلفل دلمه‌ای را روی چیپس‌ها بریزید.

ظرف چیپس و پنیر را در ماکروفر با قدرت ۹۰۰ قرار دهید و حدود ۳ دقیقه صبر کنید تا پنیر به خوبی ذوب شود.

برای داشتن یک چیپس و پنیر حجیم‌تر می‌توانید پس از بیرون آوردن ظرف، دوباره یک لایه دیگر از همه مواد را اضافه کرده و دوباره داخل ماکروفر قرار دهید.

اگر پنیر به طور کامل ذوب نشده بود یا قارچ‌ها هنوز خام بودند، اجازه دهید چیپس و پنیر برای مدت زمان طولانی‌تری داخل ماکروفر بماند.

در نهایت، می‌توانید چیپس و پنیرتان را با سس گوجه فرنگی یا سایر چاشنی‌های مورد علاقه‌تان نوش جان کنید.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!