شیرینی روگلاک با شکلات نعناعی

ارسال شده در ۴ بهمن ۱۳۹۹

مواد لازم

شکر ۴/۱ فنجان

دارچین ۱ قاشق سوپ خوری

شکلات نعنایی (خرد شده) ۱ و یک چهارم فنجان

کره (آب شده) ۴ قاشق سوپ خوری

برای خمیر:

پنیر خامه ای (سرد و خرد شده) ۲۵۰ گرم

کره (سرد و خرد شده) ۲ قالب

آرد ۲.۵ فنجان

نمک ۲/۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه

فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتی گراد) داغ کنید.

خمیر را درست کنید. پنیر خامه ای خرد شده، کره خرد شده، آرد و نمک را در یک غذا ساز بریزید و بزنید تا چربی به طور یکدست بین آرد تقسیم شود. خمیر دارای دانه های درشت خواهد بود با اینحال به هم می چسبد.

خمیر را به صورت یک توپ در بیاورید و در یک کاسه بریزید و آن را حداقل ۱ ساعت و حداکثر ۱ روز در یخچال قرار دهید.

خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و چهار قسمت کنید. ۳ قسمت آن را دوباره در یخچال قرار دهید.

شکر و دارچین را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و کنار بگذارید.

توپ خمیر را روی یک سطح کمی آرد پاشی شده قرار دهید و با یک وردنه به صورت صفحه ای گرد به ضخامت ۳ میلی متر پهن کنید.

خمیر خیلی سفت خواهد بود پس بهتر است اول آن را کمی با وردنه بکوبید (مانند وقتی خمیر پفکی درست می کنید). خمیر وقتی به دمای اتاق برسد کمی شل می شود.

یک چهارم کره ی آب شده را بلافاصله با قلم مو روی صفحه خمیر بمالید و یک چهارم مخلوط دارچین و شکر را روی آن بپاشید. یک چهارم شکلات را هم روی خمیر بپاشید و شکلات را فشار دهید تا به خورد خمیر برود.

خمیر را به ۱۲ قسمت برش بدهید.

هر برش را لوله کنید. از انتهای پهن تر آن شروع کنید به صورتی که در آخر شکل کروسان و هلالی پیدا کند.

همین مراحل را برای سه قسمت دیگر خمیر هم تکرار کنید.

روگلاک نپخته را داخل یک سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و قبل از پختن در فر ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید. اگر می خواهید آنها را بعداً درست کنید در این مرحله باید آنها را فریز کنید.

روگلاک را ۱۸ تا ۲۰ دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی شود در فر بپزید.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!