سالاد تبوله لبنانی

ارسال شده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۹

سالاد تبوله، یکی از شناخته شده ترین سالادهای عربی است که در تهیه آن از بلغور، خیار، گوجه فرنگی، پیازچه و… استفاده می شود. برای تهیه این سالاد خوشمزه با آشپزی آوای دریا همراه باشید. امیدواریم از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم

خیار         ۱ عدد

بلغور       یک دوم  لیوان

پیازچه     یک دوم  لیوان

جعفری    یک ونیم لیوان

آب جوش سه چهارم لیوان

گوجه فرنگی           ۲ عدد

آبلیمو       ۳ قاشق غذاخوری

روغن زیتون           ۳ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه     به اندازه کافی

طرز تهیه سالاد تبوله

ابتدا بلغور را داخل یک کاسه می ریزیم و روی آن ۱ قاشق غذاخوری زیتون می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا روغن کاملا بخورد بلغورها برود و بعد آب جوش روی آن می ریزیم و درب کاسه را با پلاستیک سلفون می پوشانیم تا به مدت ۱۵ دقیقه همین طور بماند.

سپس برای هدر نرفتن زمان، پیازچه و جعفری را می شوییم و روی تخته ساطوری می کنیم.

خیار را می شوییم و به صورت عمودی و افقی روی آن برش می زنیم تا خیار به صورت مربع های کوچکی شوند (مانند مدل سالاد شیرازی برش می دهیم).

گوجه فرنگی ها را نیز می شوییم و ریز خرد می کنیم.

پس از گذشت ۱۵ دقیقه سلفون را بر می داریم و آب اضافه آن را بیرون می ریزیم و آبکش می کنیم و در ظرف سالاد خوری می ریزیم و مواد خرد شده را به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و زیتون باقی مانده را روی مواد می ریزیم و نمک، فلفل سیاه و آبلیمو روی مواد می ریزیم و مخلوط می کنیم تا یک دست و طعم دار شوند.

نوش جان.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!