شیرینی مخصوص کریسمس

ارسال شده در ۶ دی ۱۳۹۹

مواد لازم :

تخم مرغ : ۱ عدد

كره : ۱۵۰ گرم

پودر قند : ۱۰۰ گرم ( اگه دوست داشتین شیرین تر بشه می تونید تا ۱۵۰ گرم پودر قند اضافه کنید )

آرد : ۳۰۰ گرم (بهتره آرد سفید سه صفر استفاده کنید)

بكينگ پودر : نصف قاشق مرباخوری

وانيل شكری : نصف قاشق مرباخوری

رنگ ژله ای قرمز و سبز

پودر کاکائو : ۱ قاشق غذاخوری

خلال دندان

وردنه

رویال آیسینگ

ترافل رنگی

کاغذ روغنی

طرز تهیه

كره رو با همزن خوب هم می زنيم . توجه كنيد مدت هم زدن خيلی زياد نيست در حدی که کمی رنگش عوض شود .

پودر قند را اضافه كرده و مجددا” هم مي زنيم.

 سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه كرده و هم مي زنيم . آرد و بكينگ پودر را با هم مخلوط كرده و كم كم به مواد قبلي اضافه مي كنيم . زمانی که مواد سفت شد همزن را کنار گذاشته و با دست مخلوط مي كنيم تا زماني كه خمير به دست نچسبد.اگه نياز بود باز آرد اضافه كنيد.

نکته : بیسکویت های کره ای را نباید زیاد ورز داد زیرا بیسکویت سفت می شود.

برای اینکه بدانید خمیر برای قالب زدن آماده هست ، بایستی جای چنگال روی خمیر بماند.

 خمیر را نصف کرده و یکی را با یک قاشق غذاخوری کاکائو مخلوط کنید . بعد هر دو را جداگانه داخل نایلون فریزر گذاشته و بمدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید.

 روی میز کار کاغذ روغنی باز کنید و بعد با وردنه خمیر را با ضخامت حدودی ۵ میلیمتر باز کنید .

 سپس خمیر را قالب بزنید .

سطح سینی فرتون رو چرب کنید و کوکیزها را روی آن بچینید .

فر رو از قبل گرم کرده و بمدت ۱۵ دقيقه کوکی ها را بپزید .

رویال آیسینگ

رنگها را با خلال دندان به  مواد آیسینگ ها اضافه کرده و هم بزنید و درنهایت  آنها را درون  نایلون بریزید .  سر نایلون ها را کمی بچینید.

بیسکوییت ها را دورگیری کنید

 بعد از اینکه شیرینی رو با کرم دورگیری کردید نوبت به داخل آن می رسد . برای پر کردن داخل آن کمی از کرم رو پایپ کنید بعد با قاشق یا خلال دندون تمام سطح را پر کنید .

دستور تهیه رویال آیسینگ

سفیده تخم مرغ : ۲ عدد

پودر قند : ۴۰۰ گرم (اگه می خواید کرم لطیفی داشته باشید سعی کنید پودر قندتون کاملا” آسیاب شده باشه )

رنگ خوراکی

طرز تهیه رویال آیسینگ

ابتدا سفیده تخم مرغ را با همزن انقدر هم می زنیم که جای پره های همزن روی آن بماند.

بعد آرام آرام پودر قند را اضافه می کنیم و مجددا” هم می زنیم .

پس از اینکه کرم آماده شد آنها را در کاسه های کوچیک می ریزیم و با خلال دندان به هر کدام مقدار خیلی کمی رنگ اضافه می کنیم .

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!