شیرینی ماکارون

ارسال شده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۹

ماکارون یک شیرینی فرانسوی است که در اصل با سفیده تخم مرغ و شکر تهیه می شود. از دیگر مواد لازم برای این شیرینی پودر شکر یا پودر قند، پودر بادام یا پودر بادام زمینی و رنگ طبیعی می باشد. معمولاً وسط این شیرینی با شکلات سفید، خامه و یا مربا پر می شود.

روش درست کردن شیرینی ماکارون

شیرینی ماکارون از جمله زیباترین شیرینی ها می باشد که متعلق به فرانسوی ها می باشد و یکی از نکات مثبت این شیرینی می توان به باز بودن دست انتخاب برای رنگ آن باشد ، بله شیرینی ماکارون را می توان در رنگ ها و اندازه های مختلف درست کنید.

مواد لازم :

بادام بدون پوست پودر شده ۱۲۰گرم

سفیده تخم مرغ ۲عدد حدود ۶۰گرم

وانیل درسته ۱عدد یا وانیل پودری مقداری

پودر قند ۱۵۰گرم

نمک کمی

مواد لازم با انتخاب شما :

پودر کاکائو ۲قاشق غذاخوری

رنگ زرد ۱۰قطره

پسته پودر شده ۲ قاشق غذا خوری

وانیل درسته ۱ عدد یا وانیل پودری مقداری

رنگ سبز ۱۰قطره

پودر نارگیل ۲ قاشق غذا خوری

رنگ قرمز ۱۰ قطره

طرز تهیه :

 بادام را آسیاب کنید و از الک رد کنید تا کاملا حالت پودر باشد. بعد سفیده تخم مرغ را به همراه کمی نمک با هم زن برقی خوب هم بزنید و بعد  پودرقند را کم کم به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا کاملا پف کند و سبک شود.سپس پودر بادام را به سفیده اضافه کنید و با چنگال در حد مخلوط شدن  هم بزنید تا پف سفیده نخوابد.برای رنگ های مختلف باید از رنگ های خوراکی مجاز استفاده کنید مثلا برای رنگ قهوه ای باید پودر کاکائو الک شده را روی سفیده بریزید و با مفتول یا چنگال هم بزنید.تا رنگ ماکارون ها شکلاتی شود.

برای رنگی کردن ماکارون ها باید مایه آماده شده را به چند قسمت تقسیم کنید و با رنگ های مختلف مخلوط کنید .

کف دو عدد سینی را با کاغذ پوستس بپوشانید و مایه  ماکارون را داخل قیف با ماسوره گرد بریزید و یا سر قیف یا همان ماسوره را به اندازه ۸ میلی متر ببرید و با فاصله خمیر ها را به اندازه یک سکه ۵۰۰ تومانی روی کاغذ بریزید طوری که قطر هر ماکارون بعد از پخت دو و نیم سانتی متر بشود.و به همین ترتیب تمام دو  سینی را پر کنید. بهتر است وقتی تمام  سینی پر شد  دو طرف سینی را بگیرید و چند بار سینی را آرام به زمین بکوبید تا خمیر در سینی پخش شود و در واقعه شره کند.

 سینی های پر شده را در فر ۱۴۹ درجه سانتی گراد و یا ۳۰۰ درجه فارنهایت  به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار دهید تا ماکارون ها پف کنند و بپزند. بعد از اینکه از فر خارج کردید اجازه دهید تا کاملا سرد شوند.

مواد میانی شیرینی ماکارون

 کره بدون نمک   ۴  قاشق غذاخوری

 پنیر خامه ای   ۱/۲پیمانه

آب نبات نعناع ۱/۴ پیمانه

کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود سپس با هم زن دستی آن را هم بزنید تا نرم نر م شود بعد پنیر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا باهم مخلوط شوند. آب نبات ها را بکوبید تا کاملا پودر شوند وتکه ای درشت از آن نماند. بعد پودر آب نبات  را به کره و پنیر مخلوط شده اضافه کنید و کاملا در هم مخلوط کنید  . مواد آماده شده را داخل قیف بریزید و سر قیف را سوراخ کوچکی ایجاد کنید . ماکارون ها را برگردانید و از مواد به مقدار مناسب روی قسمت صاف و درونی ماکارون ها بریزید و ماکارون دومی را رویش قرار دهید.  و تا موقعی که بخواهید سرو کنید در یخچال و یا جای خنک نگهدارید. البته ماکارون ها را نمی توان بیشتر از ۲ روز نگهداری کرد .ولی میتوان در یک ظرف در بسته و در لابه لای کاغذ پوستی در فریزربه مدت ۱ تا ۲ هفته نگهداری کنید.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!