ناشف (Nashef)

ارسال شده در ۹ اسفند ۱۳۹۹

مواد لازم

مرغ یا گوشت

آب

ادویه کاری ففل قرمز ،نمک.

سس سویا

گشنیز

پیاز

گوجه

رب گوجه

ماست پر چرب

طرز تهیه:

ابتدا مرغ هایمان را به تکه های کوچک تقسیم میکنیم . سپس آنها را در پیاز ، ماست، ادویه ها و سس سویا قرار داده و به مدت ۲۴ ساعت طعم دار می کنید.  

پس از آن مواد را سرخ کرده و مخلوط پیاز تفت داده شده و گوجه فرنگی و گشنیز را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم که با حرارت کم پخته شود . سپس آب را به آن اضافه کرده و پس از بخار شدن دوباره ماست اضافه می کنیم تا حالتی غلیظ و خامه ای شود .

نوش جان

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!