آشپزی

مجبوس ، پلوی عربی

 غذاهای عربی جز آن دسته از غذاهایی هستند که طعم و بوی بی نظیری دارند و آن هم بخاطر ادویه هایی است که در آن استفاده می کنند و کاملا متناسب با ذائقه ایرانیها است. مواد لازم: برنج: ۴ پیمانه مرغ یا گوشت:۴ تکه پیاز: یک عدد گوجه فرنگی: ۴ عدد تخم گشنیز:یک چهارم قاشق […]

ادامه مطلب

ناشف (Nashef)

مواد لازم مرغ یا گوشت آب ادویه کاری ففل قرمز ،نمک. سس سویا گشنیز پیاز گوجه رب گوجه ماست پر چرب طرز تهیه: ابتدا مرغ هایمان را به تکه های کوچک تقسیم میکنیم . سپس آنها را در پیاز ، ماست، ادویه ها و سس سویا قرار داده و به مدت ۲۴ ساعت طعم دار […]

ادامه مطلب

جار کیک شکلاتی

جار به ظروفی شیشه‌ای گفته می‌شود که غالبا استوانه‌ای شکل بوده و دارای درب می‌باشند. برای تهیه‌ی کیک‌های تشریفاتی و زیبا، از کیک شکلاتی گرفته تا کیک ردولوت برای مناسبت‌های مختلف می‌توان از این شیشه‌ها استفاده کرده و آن‌ها را با انواع مختلف روبان، پارچه‌های شکل‌دار و یا برچسب تزیین کرد. همچنین امروزه از این […]

ادامه مطلب

مربای به

مربای به یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین مرباهاست که قسمتی از شیرینی مربا از طعم خود میوه به می باشد و با توجه به اینکه در تمامی فصول سال موجود می باشد هر زمان که بخواهید می توانید مربای به تازه و خوشمزه ای درست کنید. مواد لازم برای مربای به میوه به:۷۵۰ […]

ادامه مطلب

سالاد تبوله لبنانی

سالاد تبوله، یکی از شناخته شده ترین سالادهای عربی است که در تهیه آن از بلغور، خیار، گوجه فرنگی، پیازچه و… استفاده می شود. برای تهیه این سالاد خوشمزه با آشپزی آوای دریا همراه باشید. امیدواریم از طعم آن لذت ببرید. مواد لازم خیار         ۱ عدد بلغور       یک دوم  لیوان پیازچه     یک دوم  لیوان جعفری    […]

ادامه مطلب

سان شاین

مواد لازم بستنی طعم و مقدار دلخواه پودر ژله (حداقل دو رنگ) ۲ بسته آب جوش ۲ پیمانه آب سرد ۲ پیمانه مغز گردو، پسته، بادام به مقدار دلخواه انواع میوه (موز، توت فرنگی و…) به مقدار دلخواه خامه فرم گرفته یا صبحانه برای تزیین سس شکلات، ترافل رنگی و… برای تزیین سان شاین یا […]

ادامه مطلب

شیرینی روگلاک با شکلات نعناعی

مواد لازم شکر ۴/۱ فنجان دارچین ۱ قاشق سوپ خوری شکلات نعنایی (خرد شده) ۱ و یک چهارم فنجان کره (آب شده) ۴ قاشق سوپ خوری برای خمیر: پنیر خامه ای (سرد و خرد شده) ۲۵۰ گرم کره (سرد و خرد شده) ۲ قالب آرد ۲.۵ فنجان نمک ۲/۱ قاشق چای خوری طرز تهیه فر […]

ادامه مطلب

نان زعتر لبنانی را چگونه درست کنم؟

معمولاً در همه کشورها از ادویه های ترکیبی خاص خود در تمام غذاها و خوراک ها استفاده می کنند در لبنان ادویه ای به نام زعتر که ترکیبی از چند ادویه دیگر است در تمام غذاها ، نان ها و … استفاده می شود ما در تیتربرتر به استفاده از این ادویه خوشمزه پرداخته ایم […]

ادامه مطلب

فلافل

فلافل یکی از انواع غذاهای خوشمزه عربی است که به عنوان یک غذای بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود. مواد لازم نخود ۳۰۰ گرم پیاز ۲ عدد متوسط تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری پودر زیره سبز یا سیاه ۱ قاشق چایخوری سیر ۳ حبه جعفری ۵۰ گرم سیب زمینی ۱ عدد کوچک لیمو […]

ادامه مطلب

دلمه برگ مو

دلمه برگ مو، یکی از لذیذترین غذاهایی است که گرچه به ظاهر ساده و مختصر به نظر می رسد، ولی مرحله آماده سازی سخت و وقت گیری دارد.  مواد لازم برای تهیه دلمه برگ مو    برگ مو:به مقدار لازم    گوشت چرخ کرده:۳۰۰ گرم     برنج:یک پیمانه    سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و […]

ادامه مطلب
newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!