آشپزی

آش ماست لاری

آش ماست لاری مواد لازم ۳۰۰ گرم گوشت گوسفندی ۱ عدد پیاز ۱ پیمانه برنج یا خرده برنج ایرانی ۲ پیمانه نخود پخته ماست به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه مِل (نوعی سبزی خوشبوی محلی) طرز تهیه: در ابتدا گوشت رو به همراه آب و نخود و پیاز خرد شده ون مک وفلفل وزردچوبه […]

ادامه مطلب

سیب زمینی تنوری پنیری

مواد لازم : خامه ترش ۴/۱ فنجان پودر سیر۲/۱ قاشق چای خوری پنیر پارمسان (رنده شده)۲ قاشق غذاخوری نمک۲/۱ قاشق چای خوری روغن ۲ قاشق غذاخوری فلفل سیاه۲/۱ قاشق چای خوری سیب زمینی (کوچک)۹۰۰  گرم فلفل قرمز۴/۱ قاشق چای خوری طرز تهیه: فر را روشن کرده، با حرارت ۲۱۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) گرم […]

ادامه مطلب

کیک آلبالو

یک کیک سبک و پوک با طعم ملسِ دوست داشتنی، یک عصرانه و حتی صبحانه ی کامل مناسب فصل تابستان مواد لازم: آرد ۲.۵ پیمانه شکر ۱.۵ پیمانه روغن ۱ پیمانه شیر ۲/۱ پیمانه تخم مرغ درشت ۴ عدد بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری جوش شیرین ۲/۱ قاشق چای خوری وانیل‏ ۲/۱ قاشق چای […]

ادامه مطلب

توپک مرغ پنیری

توپک مرغ سوخاری غذایی متفاوت، خوشمزه با ظاهری زیبا را مهمان سفره‌های خود کنید. همیشه درست کردن غذاها برای اولین بار، ممکن است کمی براتان نگران‌کننده باشد. با اطمینان به شما می‌گوییم، اگر طعم مرغ را دوست دارید قطعا این غذا برایتان بسیار جذاب و خوشمزه خواهد بود. دستور پخت امروز بسیار ساده و آسان […]

ادامه مطلب

کیک لیمویی

مواد لازم برای کیک لیمویی آرد:۲۵۰ گرم کره:۱۸۰ گرم نرم شده شکر :۱۸۰ گرم تخم مرغ :۳ عدد بکینگ پودر :۵/۱ قاشق چایخوری رنده پوست لیمو :۳ قاشق چایخوری آبلیموی تازه :۲ قاشق سوپخوری طرز تهیه کیک لیمویی ابتدا یک عدد لیمو ترش را از وسط برش زده و پوست یکی از نصفه ها را […]

ادامه مطلب

پکاره

پکاره پکوره یا پاکوره یک پیش غذای هندی و خوشمزه است که میان حوزه خلیج فارس هم جایگاه خوبی دارد به نظرم امتحان کنید عاشقش می شوید. مواد لازم:  آرد نخود خام نصف پیمانه  آرد سفید نصف پیمانه  آب نصف پیمانه  تخم گشنیز پودر شده ۱ قاشق چایخوری نمک و ادویه به مقدار لازم فلفل […]

ادامه مطلب

شله زرد

شله زرد دسری خوشمزه و شیرین است که شاید اکثر ما آن را به عنوان نذری خورده باشیم ، یکی از دلایلی که این غذا به عنوان نذری و به ویژه در ماه رمضان طبخ می شود شیوه پختن و طرز تهیه آسان آن است که بدون هیچ فنون پیچده ای میتوانید یک شله زرد […]

ادامه مطلب

رولت مرغ

مواد لازم : سینه مرغ چرخ شده: ۵۰۰ گرم پیاز: ۱ عدد متوسط سیر: ۲ تا ۳ حبه تخم‌مرغ: یک عدد آرد سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم زعفران: به میزان لازم مواد لازم برای بین رولت: جعفری ساطوری شده: به میزان دلخواه هویج پخته و نگینی شده: به میزان […]

ادامه مطلب

شام شب عید نوروز در شهر‌های مختلف ایران

عید نوروز از راه رسید و وقت آن است که به فکر تهیه شام شب عید باشید. از قدیم رسم بر این بود که در هر شهری غذای ویژه‌ای برای شب عید تدارک می‌دیدند و دور هم میل می‌کردند. البته غذایی مانند سبزی پلو با ماهی، محبوبیت و شهرت بالایی داشت و در اکثر استان‌ها […]

ادامه مطلب

شیرینی ماکارون

ماکارون یک شیرینی فرانسوی است که در اصل با سفیده تخم مرغ و شکر تهیه می شود. از دیگر مواد لازم برای این شیرینی پودر شکر یا پودر قند، پودر بادام یا پودر بادام زمینی و رنگ طبیعی می باشد. معمولاً وسط این شیرینی با شکلات سفید، خامه و یا مربا پر می شود. روش […]

ادامه مطلب
newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!