دستور العمل‌های تهیه چند شیرینی فوری، خوشمزه و آسان

ارسال شده در ۲۶ فروردین ۱۴۰۲، توسط ایرنا

در این مطلب رسپی انواع شیرینی فوری که کمتر از ۱ ساعت آماده می‌شوند را با شما در میان می‌گذاریم.

اگر می‌خواهید خودتان برای مهمانی شیرینی خانگی درست کنید و زمان زیادی هم ندارید می‌توانید از دستور پخت انواع شیرینی فوری که در این مقاله با شما در میان گذاشته‌ایم استفاده کنید. این شیرینی‌ها به قدری ساده و سریع آماده می‌شوند و مطابق انواع سلیقه‌ها هستند که می‌توانند تبدیل به گزینه محبوب و خوشمزه شما و مهمانانتان شوند.

شیرینی فوری با نان تست

مواد لازم

نان تست  به مقدار لازم

کره          به مقدار لازم

 مواد لازم برای شربت بار

آب           ۱ پیمانه

شکر         ۲ پیمانه

گلاب و زعفران         به مقدار لازم

آب لیمو   چند قطره

  طرز تهیه

برای تهیه شربت بار، آب و شکر را در قابلمه ریخته و بگذارید  جوش بیاید و شکر حل شود. گلاب و زعفران و آب لیمو را اضافه کرده و بجوشانید تا غلیظ شود و از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید کاملا خنک شود. در تابه کمی کره بریزید و روی حرارت بگذارید تا ذوب شود.

نان باگت را به قطعات کوچک برش بزنید و دو طرفش را در کره حدود ۱ دقیقه تفت دهید تا طلایی شود.نان تست‌های طلایی شده را در شربت بزنید و روی توریی سیمی قرار دهید تا شربت اضافه گرفته شود سپس با خلال پسته، خلال بادام یا پودر نارگیل تزئین نمایید.

توپک شکلاتی فوری

مواد لازم

 خرده کیک             به مقدار کافی

خامه صبحانه یا گاناش             به مقدار کافی

شکلات تخته‌ای        به مقدار کافی

طرز تهیه

کیک را با خامه مخلوط کنید تا حالت خمیری پیدا کند، به اندازه گردو از خمیر برداشته و کف دست گرد کنید و داخل سینی بچینید. سینی را در فریزر قرار دهید تا توپک ها سفت شوند. شکلات تخته‌ای را روی حرارت غیر مستقیم ذوب کنید و توپ‌ها را درون شکلات بگردانید و داخل سینی بچینید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود و رویشان را با شکلات ذوب شده، پودر پسته و ترافل یا پودر نارگیل تزئین نمایید.

قرابیه سیب فوری

مواد لازم

مارگارین  ۲۰۰ گرم

آرد سفید ۱٫۵ لیوان

آرد برنج    یک دوم  لیوان

مارمالاد سیب           ۱ فنجان

طرز تهیه

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید. مارگارین را با دور تند همزن بزنید تا حالت خامه‌ای پیدا کند. آرد برنج و آرد سفید را ۳ بار الک کنید و به مارگارین اضافه کرده هم بزنید تا خمیری نرم و لطیف که قابلیت ماسوره زدن دارد، بدست آید.

خمیر را داخل قیف ریخته و به صورت تکه‌های ۴ سانتی متری روی سطح آرد پاشی شده ماسوره بزنید و وسط هر کدام مقدار مارمالاد سیب قرار دارده و به صورت رولی جمع کنید و دو طرف خمیر را به هم فشار دهید تا به هم بچسبد. خمیرها را با کمی فاصله در سینی فر بچینید و به مدت ۱۵ – ۲۰ دقیقه در فر قرر دهید تا کف شیرینی‌ها طلایی شود سپس کناری بگذارید خنک شود و در ظرف مورد نظر بچینید.

شیرینی شاه پسند فوری

مواد لازم

زرده تخم مرغ          ۱ عدد

پودر قند   یک دوم لیوان

روغن صاف قنادی یا کره         یک دوم لیوان

آرد نخودچی             ۱ لیوان سرخالی

آرد سفید ۱ لیوان سرخالی

پودر هل   یک دوم قاشق چای خوری

طرز تهیه

برای تهیه شیرینی شاه پسند فوری بدون فر، شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار دهید و قابلمه‌ای بزرگ رویش بگذارید و در قابلمه را با دم کنی بپوشانید. زرده تخم‌مرغ را به همراه پودر قند، پودر هل و روغن صاف قنادی با دور تند همزن بزنید تا بافتی پوک و سبک پیدا کند و کرم رنگ شود.

آردها را ۳ مرتبه الک کنید و به مواد قبلی اضافه کنید و مخلوط نمایید تا خمیر لطفی بدست آید. چند دقیقه با نوک انگشت خمیر را ورز دهید و داخل کیسه پلاستیکی به مدت ۱ ساعت در هوای آشپزخانه استراحت بدهید. ۲ لایه کاغذ روغن درون قابلمه قرار دهید.

به اندازه گردو از خمیر بردارید و گرد کنید و با کمی فاصله کف قابلمه بچینید و درش را بگذارید و صبر کنید به مدت ۱۵ – ۲۰ دقیقه شیرینی‌ها بپزند. قابلمه را کناری بگذارید تا شیرینی‌ها خنک شوند و سپس رویشان را شکلات ذوب شده و ترافل یا کنجد تزئین نمایید.

پیراشکی لقمه ای فوری

مواد لازم

تخم مرغ  ۱ عدد

شکر         ۴ قاشق غذا خوری

ماست سفت             یک دوم لیوان

آرد سفید ۱ لیوان

بیکینگ پودر            ۱ قاشق مربا خوری

وانیل        یک دوم قاشق چای خوری

طرز تهیه

تخم مرغ را به همراه شکر با دور تند همزن به مدت ۵ – ۶ دقیقه بزنید تا حجیم و روشن شود. ماست و وانیل را اضاف کرده هم بزنید یکدست شود. آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کنید و به مواد اضافه کرده با لیسک و به حالت دورانی  مخلوط نمایید. قابلمه‌ای را روی حرارت ملایم گذاشته و به اندازه‌ای روغن به آن اضافه کنید که پیراشکی ها روی روغن شناور بمانند.

خمیرها را داخل قیف بریزید و وقتی روغن داغ شد به اندازه یک بند انگشت با قیچی چرب شده برش بزنید و در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند. با قاشق روغن داغ روی پیراشکی‌ها بریزید تا یکدست بپزند. پیراشکی‌ها را روی دستمال حوله‌ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود و با پودر قند و شکلات ذوب شده تزئین نمایید.

بامیه فوری

مواد لازم

آرد           ۲۰۰ گرم

کره          ۲۰ گرم

تخم مرغ  ۲ عدد

شربت بار  ۱ قاشق غذاخوری

شکر         ۳ لیوان

گلاب        یک فنجان

جوهر لیمو  نصف قاشق غذاخوری

زعفران      به مقدار لازم

  طرز تهیه

برای تهیه شربت، به آب جوش ، جوهر لیمو اضافه کنید و سپس شکر را بیفزایید و بعد از این که شکر حل شد، رعفران و گلاب را اضافه کنید و صبر کنید غلیظ شود سپس شربت را کناری بگذارید خنک شود. کره را روی حرارت ذوب کنید و آرد الک شده را اضافه کرده تفت دهید و از روی حرارت بعد از ۱۰ دقیقه شربت را اضافه کنید و مخلوط کنید سپس تخم مرغ‌ها را اضافه کرده هم بزنید یکدست شود. درون قابلمه روغن بریزید و بامیه را داخل روغن سرد ماسوره بزنید و به اندازه دلخواه برش دهید. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا بامیه‌ها سرخ شوند و سپس داخل شربت سرد بیندازید.

رول شکلاتی یخچالی فوری

مواد لازم

بیسکوییت پتی بور    دو بسته یا دویست گرم

 شکلات تخته ای خرد شده      دو لیوان

خامه صبحانه            یک لیوان

کره          سی گرم( سه قاشق غذاخوری )

مغزیجات (در صورت تمایل)      نصف لیوان

طرز تهیه

برای تهیه سس شکلاتی خامه را روی حرارت ملایم هم بزنید تا داغ شود ولی به جوش نیاید سپس از روی حرارت برداشته شکلات خرد شده و کره را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود. بیسکویت خرد شده و مغز پسته را به سس شکلاتی اضافه کنید و مخلوط نمایید.

مواد را به صورت استوانه‌ای روی سلفون بریزید و با جمع کردن سلفون کاملا مواد را منسجم کنید و ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. سلفون را جدا کرده در پودر نارگیل ، پودر  قند یا آرد سفید بگردانید و به اندازه های دلخواه برش بزنید.

شیرینی بادامی فوری

مواد لازم

پودر بادام ۲ لیوان

پودر شکر ۱.۵ لیوان

گلاب        کمتر از نصف لیوان

خلال پسته و خلال بادام          به مقدار لازم

رنگ خوراکی            به مقدار لازم

دانه خرفه، دم گیلاس، پودر کنجد            به مقدار لازم

دستور العمل‌های تهیه انواع شیرینی فوری، خوشمزه و آسان

طرز تهیه

پودر بادام را با دو سوم پودر شکر مخلوط کنید. گلاب را کم کم ضافه کنید تا مواد حالت خمیری منسجم پیدا کنند و بتوانید آنها را به شکل بادام یا توت در دست فرم دهید. خمیر را ورز دهید تا کاملا چسبنده شود.

به گزارش وب گاه بیتوته، از خمیر به اندازه یک فندق بدارید و به شکل توت فرم دهید و از خلال پسته برای دم توت استفاده کنید و در ظرف مناسب بچینید. توت‌ها را در شکر  یا مخلوط شکر و دانه خرفه بگردانید و در ظرف مناسب بچینید. با افزودن رنگ‌های خوراکی مختلف و استفاده از دم گیلاس یا خلال بادام می‌توانید با این خمیر انواع میوه‌های مینیاتوری را تهیه کرده و در ظرف بچینید.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!