آشپزی

بیف استراگانف

مواد لازم : فیله گوشت گوساله : نیم کیلو گرم پیاز خلالی خرد شده : دو عدد متوسط آرد : دو قاشق غذاخوری روغن مایع : به مقدار لازم قارچ : نصف پیمانه کره : ۵۰ گرم خامه رقیق : ۵۰ گرم سیب زمینی خلالی سرخ شده : برای سرو استاک گوشت : یک پیمانه […]

ادامه مطلب

چیکن پارمزان

یک سوخاری خوشمزه ایتالیایی است. طعمی متفاوت و لذیذ از مرغ را با پنیر پارمزان و سبزیجات معطر را تجربه کنید. کودکان از دیدن این غذای هوس انگیز و رنگ های دلچسب آن شگفت زده می شوند و خواهید دید که برای خوردن این غذا صف می کشند. مواد اصلی نمک و فلفل به مقدار […]

ادامه مطلب

اسکن پنیر و خردل

مواد لازم کره : ۵ قاشق غذاخوری آرد بکینگ پودردار : ۲۲۵ گرم نمک : به میزان لازم پنیر رنده شده : ۱۲۵ گرم پودر خردل : ۱ قاشق چای خوری شیر : ۱۵۰ میلی لیتر فلفل : به میزان لازم طرز تهیه کف یک سینی شیرینی پزی را با کمی کره چرب نمایید . […]

ادامه مطلب

کوزالاک مانتی

کوزالاک مانتی یک غذای ترکی فوق العاده خوشمزه که بصورت لایه ای و با خمیر یوفکای رول و سرخ شده ، گوشت و ترکیب ماست و بادمجان درست می شود. طرز تهیه کوزالاک مانتی: یک نی معمولی را روی قسمت پهن خمیر یوفکا مثلثی قرار داده و به سمت نوک مثلث رول کنید و انتهای […]

ادامه مطلب

کیش لورن

کیش لورن یکی از غذاهای سنتی شرق فرانسه(ناحیه لورن) است که با خمیر بریزه، تخم مرغ و ژامبون دودی درست می شود. در دستور اصلی این غذا، پنیر وجود ندارد. ولی امروزه معمولا آن را با پنیر تهیه می کنند. مواد لازم برای خمیر: آرد  ۳۰۰ گرم  کره ۱۰۰ عدد  تخم مرغ ۱ عدد  آب […]

ادامه مطلب

راتاتوی – خوراک سبزیجات فرانسوی

راتاتویی فرانسوی ، این غذای فوق‌العاده با سبزیجات مختلف آماده می‌شود. بدون شک، پختن غذاهای فرانسوی کار آسانی نیست اما واقعیت این است که آشپزی فرانسوی در سراسر جهان مورد تحسین و تقدیر است. این غذا کاملا گیاهی و برای گیاهخواران عزیز مناسب است . در ادامه این نوشتار با ما همراه باشید تا با […]

ادامه مطلب

تیرامیسو

“تیرامیسو” یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین دسرهای ایتالیایی است که در کشور ما هم طرفداران بی‌شماری دارد. به نظر می‌رسد به خاطر علاقه فراوان ایتالیایی‌ها به طعم و مزه‌های بی‌نظیری که اتفاقا به ذائقه ایرانی‌ها هم نزدیک است (چه در آشپزی و چه در زمینه دسر و شیرینی‌پزی) طعم و مزه دسرهای ایتالیایی طرفداران زیادی […]

ادامه مطلب

مربای آلبالو

با توجه به اینکه تابستان شروع شده و آلبالوهای خوشمزه وارد بازار شده تصمیم گرفتیم در این شماره طرز تهیه مربای آلبالو را برای شما آموزش دهیم مواد لازم آلبالو: یک کیلو شکر: یک و نیم کیلو آبلیمو: یک قاشق غذاخوری وانیل: در صورت تمایل زمان پخت: حدودا ۴۵ دقيقه طرز تهیه ابتدا آلبالوها را […]

ادامه مطلب

موساکا بادمجان

گراتن ها اصالت فرانسوی دارند اما به علت تنوع فراوان در هر کجای دنیا نام های مختلفی را به خود دیده اند و موسکا بادمجان نیز از همین دسته می باشد که به یونان بر می گردد. موساکا یک گراتن یونانی است و ماده اصلی آن بادمجان و یک لایه گوشت است که به آن […]

ادامه مطلب

رست بیف

در این آموزش با طرز تهیه رست بیف و نکاتی برای پخت بهتر آشنا شدید که امیدواریم از پخت و طعم بی نظیر این غذای فرنگی در منزل نهایت لذت را ببرید. رست بیف از انواع غذاهای کلاسیک و لذیذ است، برای تهیه رست بیف گوشت باید به صورت کامل مغز پخت شود و طعمی […]

ادامه مطلب
newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!