آشپزی

کاناپه مرغ
کاناپ به ساندویچ های لقمه ای روباز گفته می شود. برای تهیه کاناپ قاعده خاصی وجود ندارد و با انواع مواد مختلف مثل سبزیجات و گوشت ها می توان کاناپ تهیه نمود. معمولا برای تهیه کاناپ مواد مختلف روی تکه ای نان تست روشن یا تیره گذاشته و به زیبایی سرو می شود. برای تهیه […]

کیک کدو حلوایی
مواد لازم آرد ۲ لیوان شکر ۱ و نیم لیوان تخم مرغ ۳ عدد پوره کدو حلوایی ۱ لیوان ماست ۵ قاشق غذاخوری گردو خرد شده نصف لیوان کشمش به مقدار دلخواه روغن مایع ۱ لیوان بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری دارچین ۲/۱ قاشق چایخوری طرز تهیه ابتدا تخم مرغ ها را بشکنید و بهمراه […]

سالاد اندونزی
سالاد اندونزی یکی از معروف ترین و خوشمزه ترین سالادهای کشور اندونزی است که به خاطر طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است. این سالاد خوشمزه در میان مردم کشور عزیزمان ایران هم طرفداران بسیاری دارد و در اکثر رستوران ها و فست فودها سرو می شود. با مقدار موادی که در این دستور […]

میرزا قاسمی
میرزا قاسمی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب کشورمان است که اصالت آن متعلق به استان های شمالی کشور می باشد. این غذای خوشمزه با بادمجان کباب شده و سیر تهیه می شود و به همین دلیل طعمی دودی دارد. با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ […]

سالاد سزار
“سالاد سزار” یکی از خوشمزهترین و محبوبترین سالادهای ایتالیایی است که برخلاف تصور عموم ربطی به «ژولیوس سزار» امپراطور رم باستان ندارد. سالاد سزار اختراع «سزار کاردینی» آشپز ایتالیایی_آمریکایی است که در جشنهای استقلال آمریکا در سال ۱۹۲۴ از سر ناچاری و خالی بودن یخچال رستوران با مواد دم دستش یک سالاد خوشمزه آماده کرد. […]

کوکی شکلاتی
قطعا اکثر شما حتی یکبار هم که شده یک نوع کوکی شکلاتی خورده اید. یک کوکی شکلاتی با کیفیت خوب رویه ای ترد و داخلش نرم و پر از قطعات شکلات با شیرینی مناسب است. این نوع کوکی بافتی بسیار نرم و کیک مانندی دارد و طرز تهیه آن بسیار آسان است این کوکی برای […]

کتلت لپه
مواد لازم جعفری خرد کرده :دو قاشق غذاخوری لپه :یک کاسه ماست خوری تخم مرغ :دو عدد پیاز :یک عدد گوشت چرخ کرده :یک کاسه ماست خوری نمک، فلفل و زردچوبه :به میزان لازم طرز تهیه لپه را پس از شستن با کمی نمک و آب بپزید . بعد از اینکه آبش تبخیر شد و […]

۲۰ دستور تهیه آسان و خوشمزه گرانولا
گرانولا (به انگلیسی: Granola) یک غذای صبحانه و میان وعده شامل جو پوستکنده، مغز دانهها، عسل یا شیرینکنندههای دیگر مانند شکر قهوهای و گاهی اوقات برنج پوستکنده است، که معمولاً پخته تا زمانی که ترد، تست و قهوهای طلایی شود. در طول فرایند پخت، هم زده میشود تا قوام غلات صبحانه حفظ شود. میوههای خشکشده، […]

نان سیر
نان سیر از پیش غذاهای معروف و محبوبی است که در اکثر رستوران ها و فست فودها به عنوان ساید دیش یا پیش غذا سرو می شود. این نان خوشمزه دستور پیچیده ای ندارد و بسیار خوش طعم و لذیذ است . برای تهیه نان سیر به مواد زیادی نیز نیاز ندارید. این پیش غذا […]