چیکن کانلونی

ارسال شده در ۴ مرداد ۱۳۹۹

کانلونی یک نوع غذای ایتالیایی با طرز تهیه آسان است که به شدت خوشمزه و ظاهر زیبا و هوس انگیزی دارد که بدون شک میهمانانتان را مجذوب خود خواهد کرد.

یک واقعیت بسیار جالب درباره این غذا اینست که به نوآوری، خلاقیت و اشتیاق نیاز دارد تا غذایی خوش مزه و بسیار سالم درست کنید مطمئنا با مسئولیت زیاد، بار استرس و تعهدات روزانه وقتی به خانه می رسید، هیچ انرژی برای درست کردن چیزهای جدید ندارید.

با این حال، باید یاد بگیرید که با آن مبارزه کنید، و چه راهی بهتر از اینکه مرغ کانلونی درست کنید؟

هم چنین یکی از شگفت انگیزترین و خارق العاده ترین چیزها در مورد دستور غذا این است که وقتی مرغ کانلونی درست می کنید، آن را می توانید با چیزهایی که بیشتر از همه دوست دارید پر کنید. این باعث می شود که آن غذا برایتان اشتها آور تر باشد

یک مثال برای نشان دادن این ایده این است که پر کردن مرغ معمولا با سبزیجات، انواع دیگر گوشت، ماهی، یا حتی هر چیزی که در یخچال دارید و نمی دانید با آن چه کار کنید صورت می گیرد .

 توصیه امروز ما این است که این غذا را حتما درست کنید.

یکی از بهترین طرز تهیه های کانلونی با مرغ است

چند نکته وجود دارد:درست کردن آن دشوار نیست، مراحل پیچیده ای را شامل نمی شود، از جمع کردن مواد لازم تا نشستن روی میز، تنها به ۳۰ دقیقه نیاز خواهید داشت.

هیچ بهانه ای برای امتحان کردنش وجود ندارد به هر کاری که می توانید با سینه های مرغ انجام دهید فکر کنید و به جای اینکه آن ها را سرخ کنید، به شیوه ای دیگر کباب کنید ، آن ها را تکه تکه و به غذایی خوش مزه، منحصر به فرد تبدیل کنید.

مواد لازم

۱۰ عدد کانلونی (نوعی پاستا)

۳ عدد پیاز بزرگ

۶  قاشق سوپ خوری روغن زیتون ( ۹۰ میلی لیتر )

۲ عدد سینه مرغ بزرگ

۵  قاشق سوپ خوری پنیر سفید رنده شده( ۱۰۰ گرم )

۱ قاشق سوپ خوری نمک ( ۱۵ گرم )

۲ عدد گوجه قرمز خرد شده

۲  قاشق سوپ خوری جوز هندی ( ۳۰ گرم )

سس بشامل ( ۱۲۵ گرم )

۱ قاشق سوپ خوری فلفل ( ۱۵ گرم )

طرز تهیه مرغ کانلونی:

قابلمه ی کوچکی از آب را روی اجاق گاز قرار دهید و بجوشانید.

زمانی که شروع به جوشیدن می کند، کانلونی ها را به آن اضافه کنید و بعد از پختن آن نیم پز کنید.

در یک قابلمه کوچک دیگر، سس بشامل را درست کنید و آن را نزدیک نگه دارید. به زودی از آن استفاده خواهید کرد.

قابلمه را با روغن زیتون بپوشانید.  پیاز، نمک و جوز هندی را به آن اضافه کنید. پیازها را وقتی که شروع به نرم شدن می کنند ، بردارید.

فیله های مرغ را در ماهی تابه بریزید و کمی سرخ کنید.

وقتی مرغ تا حدی پخته شد، باید اجاق گاز را خاموش کنید.

مخلوط پیاز و پنیر را به مرغ اضافه کرده و همه چیز را به خوبی مخلوط کنید. در نهایت گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید.

حالا، کانلونی را با ترکیبی که درست کرده اید پر کنید. و در نهایت سس بشامل را بر روی آن بریز و به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.

در نهایت، به خاطر داشته باشید: این دستورالعمل فقط محدود به این نیست. می توانید کمی مواد دیگر به آن اضافه کنید و این غذا را بیشتر خوش مزه کنید.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!