موس کیک شکلاتی سه رنگ

ارسال شده در ۲۷ تیر ۱۳۹۹

مواد لازم

شیر ۱ لیوان

آب ۴ قاشق غذاخوری

شکلات تخته ای تیره ۱۵۰ گرم

شکلات سفید شکلات تخته ای ۱۵۰ گرم

پودر قهوه ۱ قاشق چایخوری

شکر ۲/۱ لیوان

پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری

خامه ۳۰۰ گرم

کیک شکلاتی به مقدار لازم

طرز تهیه موس

پودر ژلاتین را با ۴ قاشق غذاخوری آب داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب هم بزنید تا حل شود ، شیر را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس ژلاتین و شکر را اضافه کنید ( شیر فقط باید گرم باشد چون ژلاتین باعث بریده شدن شیر داغ میشود ) سپس این مخلوط را نصف کنید و در ۲ کاسه جداگانه بریزید ( کاسه شماره ۱ و کاسه شماره ۲ ).

شکلات تخته ای را خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا ذوب شود سپس شکلات و نصف خامه را به کاسه شماره ۱ اضافه کنید ، پودر قهوه فوری و نصف دیگر خامه را نیز به کاسه شماره ۲ اضافه کنید. در ظرف دیگری همین روش را با شکلات سفید انجام دهید

برای این موس از کیک شیفون استفاده کنید . می توانید آن را بخرید ویا آماده کنید. سپس با قالب گرد یا لیوان کیک را قالب بزنید و ته لیوان سرو قرار دهید ، مقداری موس شکلاتی روی کیک بریزید و به همان اندازه موس قهوه روی موس شکلات بریزید و در آخر موس سفید را اضافه کنید و سپس داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود ( در صورت تمایل میتوانید مقداری شکلات را ذوب کنید و بعنوان لایه آخر روی مواد بریزید ).

نکته ها : نوع ظرف و قالبی که موس ها را در آن سرو میکنید کاملا سلیقه ای میباشد ، پس از اضافه کردن ژلاتین با سرعت عمل بیشتری کار کنید چون ژلاتین بسته میشود ، در زمان اضافه کردن لایه قهوه روی لایه شکلاتی دقت کنید و به آرامی و با دقت اضافه کنید تا لایه ها مخلوط نشوند.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!