ترشی هفت بیجار

ارسال شده در ۱ مرداد ۱۴۰۲

زمانی که نام لیست غذاهای شمالی می‌آید معمولاً یک ترشی خوشمزه و لذیذ در کنار آن قرار می گیرد. در میان  انواع ترشی، طرز تهیه ترشی هفت بیجار عملاً به یک اثر هنری رنگارنگ شباهت دارد زیرا هر ماده غذایی را می توانید در آن استفاده کنید. به عنوان مثال شاید شما به تنهایی طرز تهیه ترشی انگور را فرا بگیرید و آن را در منزل آماده کنید ولی می توانید انگور را به عنوان یکی از مواد ترشی هفت بیجار استفاده کنید. در این محتوا قصد داریم به شما طرز تهیه ترشی مخلوط ریز هفت بیجار را آموزش دهیم.

مواد لازم:

کرفس

۴۰۰ گرم

گل کلم   

۲ کیلو گرم

فلفل دلمه

۲۰۰ گرم

جعفری    

۱۰۰ گرم

هویج

۳۰۰ گرم

خیار        

۴ عدد

سیر

 ۳ بوته

مرزه        

۱۰۰ گرم

نعنا

۱۰۰ گرم

فلفل سبز

۸ عدد

سرکه سفید

۴ لیتر

نمک        

۵ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

ابتدا کرفس را به همراه نعنا، ترخون و جعفری بشویید و اجازه دهید خشک شود.

سبزی ها را به خوبی میکس کنید. سیر ها را به سبزی ها اضافه کنید و مجددا مواد را خرد نمایید.

ساقه کرفس را خرد کرده، سپس گل کلم را نیز به تکه های کوچک تقسیم کنیدو هویج را پوست کنده و خرد نمایید.

فلفل دلمه را بعد از اینکه خشک شد، به صورت مربعی خرد کنید سپس خیار را نیز حلقه ای خرد کرده و به مواد خود بیافزایید.

تمامی مواد را درون یک قابلمه بریزید. نمک، زردچوبه، گلپر و سیاه دانه را به مواد خود اضافه نمایید و اجازه دهید مواد یکدست شود.

سرکه سفید را به قابلمه اضافه کنید. یک تکه نبات داخل قابلمه بیندازید و اجازه دهید حل شود سپس زیر قابلمه را خاموش کنید.

تمامی مواد را درون یک ظرف مناسب بریزید و اجازه دهید کمی خنک شود.

درب ظرف را محکم ببندید و برای یک هفته در یک مکان خنک نگه دارید تا ترشی شما آماده شود.

فوت و فن های ترشی هفت بیجار

برای کاهش تیز بودن سرکه، نبات را به سرکه سفید اضافه کنید.

اگر از آبغوره در طرز تهیه ترشی هفت بیجار استفاده کردید باید درب ظرف محکم باشد زیرا آبغوره در صورت واکنش با هوا تلخ و بی مزه می شود و ممکن است ترشی کپک بزند.

اگر ظرف ترشی شما در معرض آفتاب قرار بگیرد ترشی لزج و وارفته می شود و حالت ترد خود را از دست خواهد داد.

خشک کردن مواد ترشی بعد از شستن ضروری است زیرا اگر خیس آن ها را درون ظرف بریزید ترشی شما کپک خواهد زد.

اگر سر سفره کمی از ترشی باقی ماند آن را داخل دبه ترشی برنگردانید زیرا این امر سبب کپک زدن آن خواهد شد.

به هیچ عنوان آب جوشیده داغ به ترشی خود اضافه کنید زیرا کپک زدن آن را تسریع می کند.

سوالات متداول

ادویه ترشی هفت بیجار شامل چه مواردی می شود؟

دانه فلفل سیاه و قرمز، دانه خردل، دانه هل، چوب دارچین، بذر گشنیز، زنجبیل خشک، شوید و پاپیریکا جزو ادویه های مورد نیاز در ادویه ترشی بیجار هستند

بهترین سرکه برای ترشی مخلوط هفت بیجار چیست؟

سرکه انگور به دلیل طعم دهنگی بینظیر و خواص زیاد، بهترین سرکه برای ترشی است.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!