آشپزی

دستور تهیه چند غذا برای تقویت سیستم ایمنی

سالهای سال است که برای تقویت بیماران مبتلا به آنفولانزا و سرماخوردگی از انواع سوپ ها استفاده می‌شود. غذایی مقوی که به دلیل دارا بودن مواد مقوی بهترین تسکین برای درد این بیماران است. اگر این روزها شما هم گرفتار بیماری فراگیر آنفولانزا شده‌اید و به توصیه پزشک باید از سوپ‌های مقوی برای تقویت سیستم […]

ادامه مطلب

کوکو اسفناج

مواد لازم: اسفناج: ۳۰۰ گرم تخم مرغ: ۳ عدد پیازچه: ۲ عدد پیاز: ۱ عدد آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری زردچوبه: به میزان لازم فلفل سیاه: به میزان لازم نمک: به میزان لازم دستور پخت و طرز تهیه: ابتدا اسفناج و پیازچه را به خوبی می‌شوییم و خرد می‌کنیم. حالا پیاز را به صورت نگینی […]

ادامه مطلب

خورش بزقرمه کرمانی

خورش بزقرمه یکی از انواع خورش های محلی و اصیل ایرانی است که اصل آن متعلق به شهر زیبای کرمان می باشد و در این شهر به عنوان یکی از غذا های محبوب و شناخته شده در بین مردم محسوب می شود. این غذای لذیذ و خوشمزه علاوه بر طعم و مزه بسیار خوب و […]

ادامه مطلب

چطور در خانه خمیر پیتزا درست کنیم؟

شاید فکر کنید تهیه خمیر پیتزا که اصلی ترین جزء در تهیه این فست فود خوشمزه و پرطرفدار به حساب می آید خیلی سخت است اما در واقع این طور نیست؛ در تهیه خمیر پیتزا به تنها چیزی که نیاز دارید حوصله است! و البته کمی مهارت. مواد لازم مقدار مواد لازم برای تهیه خمیر […]

ادامه مطلب

چیز کیک سن سباستین

چیز کیک سن سباستین یکی از انواع کیک های خوشمزه و لاکچری اسپانیایی است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله با ما همراه باشید. مواد لازم تخم مرغ  ۴ عدد پنیر ماسکارپونه ۶۰۰ گرم خامه صبحانه ۴۰۰ گرم شکر ۱ پیمانه نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری […]

ادامه مطلب

آش دندونی

آش دندونی، یکی از انواع آش های سنتی و قدیمی ایرانی در کنار آش رشته می باشد که از گذشته تا به حال، در جشن دندان درآوردن کودکان پخته می شود. آش ها یکی از غذاهای دوست داشتنی نیز در میان ما ایرانیان است که معمولا به خاطر مراسم هایی مانند نذری و دورهمی ها […]

ادامه مطلب

تارت شکلاتی

تارت نوعی شیرینی بین الملی است؛ از مواد پرکننده برای پوشش تارت استفاده میشود و خمیر تارت (کراست) حالت ترد و بیسکوئیتی دارد! اصلی‌ترین قسمت تارت پخت خمیر آن است. روی تارت باز است و خمیر قسمت رویی تارت را پوشش نمیدهد، تارت‌ها پف نمی‌کنند و خمیر شکل اولیه خود را حفظ می‌کند. داخل تارت […]

ادامه مطلب

دسر شکلات زابایون

مواد لازم شکلات زابایون زرده تخم مرغ : ۴ عدد شکر: ۴ قاشق غذاخوری شکلات خالص : ۵۰ گرم آب انگور: ۱۲۵ میلی لیتر پودر کاکائو جهت سرو : مقداری طرز تهیه شکلات زابایون داخل کاسه بزرگی با استفاده از همزن برقی , زرده تخم مرغ ها را با شکر بزنید تا کاملا کرمرنگ شوند […]

ادامه مطلب

بورانی بادمجان کبابی

بورانی بادمجان یا همان ماست و بادمجان یکی از خوشمزه ترین بورانی هاست و البته روش تهیه ساده ای دارد. بورانی ها از جمله انواع پیش غذاهای ساده و خوشمزه هستند که تنوع بسیار دارند و هر شخص با توجه به ذائقه و سلیقه اش می تواند نوعی از آن را در وعده های غذایی […]

ادامه مطلب

دسر مگنولیا

مگنولیا یا ماگنولیا اسم یک گل زیبا و البته یک دسر خوشمزه و مشهور است. دسر مگنولیا از جمله پرطرفدارترین و خوشمزه‌ترین پودینگ‌های دنیاست. مگنولیا یا ماگنولیا دسر مجلسی و در عین حال ساده، کم هزینه و خوشمزه با شیر و خامه و میوه که برای سرو در مهمانی و تولد یا یک وعده مقوی […]

ادامه مطلب
newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!