آشپزی

زولبیا و بامیه

از پرمصرف ترین و پرطرفدارترین شیرینی های سفره ماه مبارک رمضان زولبیا بامیه است که اگر در منزل به صورت تازه تهیه و مصرف شوند مطمئنا سالم تر و به صرفه تر خواهد بود. مواد لازم مواد لازم شربت: ۲ پیمانه آب ۱ پیمانه شکر ۲/۱ پیمانه گلاب ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده مواد […]

ادامه مطلب

فرنی

راحت بودن طرز تهیه فرنی توانسته آن را به یکی از محبوب ترین غذاهای ماه رمضان بر سر سفره ی افطار در میان مردم کند که واقعا خوردن فرنی بعد از چند ساعت روزه داری حسابی لذت بخش و به یاد ماندنی خواهد بود. مواد لازم شیر ۴ لیوان آرد برنج ۴ قاشق غذاخوری سرپر […]

ادامه مطلب

استرامبولی

استرامبولی یک غذای ایتالیایی خوشمزه ست که با گوشت سرخ شده و پنیر، اسفناج و فلفل تند داخل خمیر تازه درست میشه. استرامبولی دستورهای متفاوتی داره و بعضی ها اونو با کالباس و به صورت رولتی درست میکنن. مواد لازم: ۵۰ گرم اسفناج ۴ شاخه جعفری ۲ حبه سیر ۸ عدد فلفل تند ۱۵۰ گرم […]

ادامه مطلب

ماکارونی لقمه ای

برای درست کردن این غذای خوشمزه باید ماکارونی رو با مواد پیتزا و پنیر ترکیب کرده و در روغن سرخ کنیم. مواد لازم: ماکارونی شکل دار پنیر موزارلا مواد روی پیتزا (قارچ، زیتون، فلفل دلمه ای، و اسفناج) البته این مواد رو می تونید به دلخواهتون اضافه کنید. در ازای هر بسته ماکارونی بیشتر از […]

ادامه مطلب

نان روغنی

مواد لازم: برای چهار نان آرد سفید سە لیوان سرصاف شیر یک لیوان کره  ۶۰ گرم شکر ۲ قاشق غذاخوری نمک یک قاشق چای خوری سرصاف خمیرمایه یک قاشق غذاخوری برای رومال نان: زرده تخم مرغ یک عدد، شیر یک قاشق غذاخوری ، روغن یک قاشق غذاخوری ، کنجد و سیاه دانه به مقدار لازم […]

ادامه مطلب

نان پنجره‌ای

نان پنجره‌ای یا شیرینی پنجره‌ای یکی از شیرینی‌های بین‌ المللی است که در بسیاری از کشورهای دنیا و علی الخصوص کشورهای حوزه اسکاندیناوی به عنوان شیرینی رسمی سال نو طبخ و استفاده می‌شود. در ایران نیز این شیرینی از گذشته مورد استفاده بوده است، اما علی رقم اینکه برخی منابع این شیرینی را به عنوان […]

ادامه مطلب

رشته پلو یا برنج بلالیتی

همانطور که می‌دانید عید نوروز جشن و سنتی نمادین است و غذاهایی هم که به مناسبت این جشن باستانی خورده می‌شوند هر کدام نماینده مفهومی هستند. یکی از غذاهای که شب عید خورده می‌شود رشته پلو است چرا که قدیمی‌ها اعتقاد داشتند رشته نمادی از رشته زندگی است و عقیده داشتند در همین ابتدای سال […]

ادامه مطلب

آشنایی با غذاهای شب عید نوروز

شب عید سفره تمام خانواده‌های ایرانی پر و پیمان و مملو از غذاهای متنوع و مختلف است. در حقیقت هر روستا، شهر یا شهرستانی براساس سنت و باورهایشان غذاهای رسمی و محلی مربوط به خود را در این شب طبخ می‌کنند. البته غذای اصلی اغلب خانواده‌های ایرانی سبزی پلو ماهی است که برخی همراه آن، […]

ادامه مطلب

کوفته ماهی

مواد لازم ماهی ۵۰۰ گرم  سیب زمینی ۱ عدد آبپز تخم مرغ ۱ عدد گشنیز یک پیمانه  شنبلیله یک دوم پیمانه نمک و فلفل به مقدار لازم پیاز  ۱ عدد  سیر ۴ حبه فلفل سبز ۱ تا ۲ عدد  آرد ۱ قاشق سوپ خوری  زردچوبه یک دوم قاشق چای خوری  روغن مایع به مقدار لازم […]

ادامه مطلب

گوبولی گوشت

گبولی یا گوبولی، یک غذای محلی جنوبی مخصوص هرمزگان و بالاخص بندرلنگه است . این غذا در کنار بسیار خوبش سرشار از خاصیت است و یک وعده کامل و مطلوب برای ناهار محسوب میشود در ادامه با طرز تهیه این غذای محلی پرطرفدار آشنا خواهید شد. مواد لازم برنج ۵ پیمانه  نخود آب پز یک […]

ادامه مطلب
newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!