آشپزی

کیوسکی مرغ (Kievski)

کیوسکی مرغ (Kievski) یا کیفسکی نام یک غذای روسی است که از سینه مرغ پر شده با جعفری و کره که در آرد سوخاری غلطانده شده و سرخ شده است تهیه می شود. معمولا برای تهیه این غذا از سینه مرغ به همراه کتف استفاده می شود ولی می توان با فیله مرغ نیز کیوسکی […]

ادامه مطلب

کیک گیلاس خوشمزه و ایده آل

کیک گیلاس از انواع کیک های خوشمزه و خوش طعم است که شما می توانید این نوع کیک را در منزل به راحتی تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید؛ در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک گیلاس را با ساده ترین روش مشاهده خواهید کرد. کیک گیلاس کیک میوه […]

ادامه مطلب

با ۱۰ + ۱ غذای ساده برای کودکان آشنا شوید

بلاگرهای بچه‌دار هر روز با خوشحالی از غذاهای رنگارنگ کودکشان عکس می‌اندازند؛ اما شمایی که هر روز برای کودکتان آشپزی می‌کنید احساس می‌کنید که آماده کردن غذاهای مقوی و متنوع برای بچه‌ها، به سادگی چیزی که بلاگرها ادعا می‌کنند نیست. صبر کنید! شاید مشکل سختی این کار نیست و شما تنها به یک برنامه‌ریزی ساده […]

ادامه مطلب

سوفله پنیر

سوفله پنیر یک خوراک یا پیش غذای خوش آب و رنگ فرانسوی است که با پنیر و شیر و تخم مرغ تهیه می‌شود و دلیل خوشمزگی آن را به کره زیاد نسبت می‌دهند. سوفله‌ به فرانسوی: (Soufflé) نوعی دسر یا پیش غذای سبک و پرهواست که در اوایل قرن نوزدهم بوجود آمده‌ است. محبوبیت سوفله […]

ادامه مطلب

کرم بروله

این دسر بر اساس استاندارد قنادی و شیرینی پزی با یک لایه از کارامل تهیه می گردد. این دسر در سراسر جهان محبوب است، اما از فرانسه آغاز می شود و هر کسی که در حال سفر است پیشنهاد می شود آن را امتحان کند.این یکی از بهترین دسرهای فرانسوی است. مواد لازم : زرده […]

ادامه مطلب

کیک دسر موکا

کیک دسر موکا یک کیک فوق العاده و همچنین دسر ایده آل هم مناسب برای پذیرایی و شکیل برای مهمانی های خاص شما می باشد. مواد لازم : پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم قهوه فوری ۱ قاشق چایخوری نسکافه ۱ قاشق چایخوری پودر قند ۳ لیوان شکلات چیپسی ۱ لیوان خامه ۴۰۰ گرم پودر کاکائو ۴ […]

ادامه مطلب

شیرینی ناپلئونی

شیرینی ناپلئونی یک شیرینی با تاریخچه فرانسوی و تلفظ Mille-Feulle به معنی هزاربرگ است.چون از خمیر چند لایه تولید میشود. جز شیرینی های سنتی فرانسه و هم خانواده شیرینی های لایه ای میلفو است. یکی از شیرینی های معروف و محبوب در ایران، شیرینی ناپلئونی است که از لایه های نازک خمیر هزارلا و خامه […]

ادامه مطلب

شیرینی مصری (کعک العید)

شیرینی کعک العید یا کحک العید یک شیرینی مصری مخصوص عید(بویژه عید فطر ) است . البته ورژن های عربی و ترکی هم دارد که نوع مصری آن از معروفیت بیشتری برخوردار است. این شیرینی در مصر اولین بار در قرن دهم میلادی بجای استفاده از آجیل و سایر مغزها با سکه های طلا پخته […]

ادامه مطلب

نان کلوکی (کولوکو)

مواد لازم: آرد سفید 1 کیلو آب نیمه گرم به مقدار لازم پودر خمیر ترش یک قاشق سوپ خوری آب جوش دو پیمانه نخود خام یک پیمانه مهیاوه به مقدار لازم طرز تهیه : در ابتدا نخود خام را بکوبید . سپس در آسیاب برقی ریخته تا نخود خرد و به اندازه دانه‌های ارزن گردد. […]

ادامه مطلب

لازانیای ایتالیایی با سس بشامل

کمتر کسی پیدا می‌شود که اسم لازانیا را نشنیده باشد یا طعم آن را دوست نداشته باشد. لازانیا یکی از دل‌چسب‌ترین و پرطرفدارترین غذاها از خانواده بزرگ پاستا است. معمولاً لازانیا را به‌صورت لایه‌های ورقه‌ای درست می‌کنند و بین آن گوشت، مرغ یا سبزیجات را قرار می‌دهند. این غذا همانند پاستا اصالتی ایتالیایی دارد. البته […]

ادامه مطلب
newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!