رولت خامه ای

ارسال شده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۹

مواد لازم

 آرد کاملا سفید :۱۰۰ گرم

تخم مرغ:۵ عدد

شکر :۱۰۰ گرم

آب گرم:۳ قاشق سوپخوری

وانیل :یک دوم قاشق چایخوری

بیکینگ پودر:یک سوم قاشق چایخوری

پودرقند :یک فنجان ( برای تزئین روی رولت)

پودر کاکائو : در صورت داشتن یک رولت شکلاتی یک چهارم پیمانه

مواد داخل رولت

خامه :۱۵۰ گرم خامه

پودر قند:یک دوم فنجان

وانیل :یک سوم قاشق چایخوری

طرز تهیه

ابتدا آرد و بکینگ پودر را الک کرده و با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید وسینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و با روغن چرب نمایید.

تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و زرده و سفیده را از هم جدا کنید، سفیده ها را با هم زن برقی خوب بزنید تا سفت شود.

سپس نیمی از شکر را افزوده و دوباره هم بزنید تا با هم ترکیب شده و سفت گردد.

زرده ها را به همراه آب گرم و وانیل مخلوط کنید ، سپس باقی شکر را افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد با هم ترکیب شده و به رنگ کرم درآید.

حالا  مخلوط آرد  را به آرامی افزوده و هم بزنید تا یکدست شود، سفیده را در سه نوبت به مواد فوق اضافه کرده و به کمک یک لیسک به آرامی مواد را به شکل دورانی مخلوط نمایید.

خمیر رولت را در سینی فر بریزید و روی آن را صاف کنید ، سینی را برای یک ربع تا ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا رولت بپزد.

در این فاصله همه مواد داخل رولت را در کاسه ای بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.

بعد از اینکه نان رولت پخت آن را از فر بیرون آورده و روی یک پارچه تمیز برگردانید.

سپس با یک برس نم دار روی کاغذ روغنی را مرطوب کنید و آن را به آرامی ازنان جدا کرده و به آرامی رول کنید و اجازه دهید خنک شود.

نان را بعد از خنک شدن به آرامی باز کنید و خامه را به کمک یک کاردک روی سطح آن بمالید و دوباره رول کنید و به اندازه های دلخواه برش بزنید.

رولت های خامه ای را در ظرف مورد نظر بچینید و روی آن را با پودر قند ، خامه و یا شکلات رنده شده تزیین کنید

نکاتی برای خوشمزه تر شدن رولت ساده خامه ای

در داخل رولت به جای خامه میتوانید از بستنی استفاده کنید. بعد از اینکه بستنی کمی نرم شد با قاشق آن را روی سطح کیک پخش کرده و کیک را رول کنید. سپس رول ها را به مدت ۳ ساعت داخل فریزر قرار دهید تا بستنی دوباره سفت شود.

 با انواع شکلات، مربا، و میوه های فصلی میتوانید رولت های خامه ای را تزیین کنید .

خامه قنادی را چند دقیقه قبل از فرم دادن از فریزر خارج کنید. و وقتی کمی یخ آن باز شود با همزن برقی هم بزنید تا خوب فرم بگیرد.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!