کراکت مرغ

ارسال شده در ۲۵ مرداد ۱۳۹۹

مرغ پر شده با تکه های پنیر موتزارلا، یکی از خوشمزه ترین غذاهای فست فودی و مناسب برای میهمانی های تولد است. کراکت مرغ معمولا با سس گوجه فرنگی مارینارا سرو می شود.

مواد لازم:

فیله مرغ

 ۴۵۰ گرم

پنیر موتزارلا ورقه ای یا تکه ای

 ۱۲۰ گرم

آرد سوخاری دانه درشت

 ۱۸۰ گرم

پودر سیر

 ۱ قاشق غذاخوری

نمک

 ۱ قاشق غذاخوری سرخالی

آرد

 ۷۰ گرم

تخم مرغ

 ۲ عدد

روغن سرخ کردنی

 به مقدار لازم

سس گوجه فرنگی مارینارا

 ۲۰۰ گرم

طرز تهیه:

فیله های مرغ را به اندازه های حدود ۴ سانتی تکه تکه کنید.

با چاقو وسط فیله را کمی سوراخ کنید به اندازه ای که یک طرف تکه فیله بسته باقی بماند. درون هر تکه فیله را با مقداری پنیر موتزارلا پر کنید.

نمک را به آرد سوخاری اضافه کنید.

تکه های مرغ پر شده با پنیر را در آرد فرو کنید سپس در تخم مرغ زده شده غلطانیده و بعد در آرد سوخاری بغلطانید. روغن را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط خوب داغ کنید و سپس تکه های مرغ را در روغن قرار دهید تا خوب سرخ و طلایی شوند.

روی مرغ های آماده شده را در صورت تمایل کمی پنیر پارمزان رنده شده پاشیده و با سس گوجه فرنگی مارینارا سرو کنید.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!