آشپزی
بستنی جلاتو ایتالیایی
خیلیها طعم بستنی جلاتو را چشیدهاند بدون این که بدانند این نوع بستنی خاص و خوشمزه دقیقا چه تفاوتی با بستنیهای دیگر دارد. جلاتو در اصل از واژه «جلاتوس» گرفته شده که به معنای یخ و سرد است. «جلاتو» در زبان ایتالیایی به معنی بستنی است و در انواع مختلفی درست میشود. معمولا بستنی جلاتو […]
توپک پاستا
توپک پاستا یکی از انواع غذاهای خوشمزه و متفاوت است که به عنوان فینگر فود میتوان از آن استفاده کرد. پاستا یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی است که با ترکیب اسپاگتی و پاستا با مواد و سسهای مختلف بدست میآید. در توپک پاستا، پاستا با سس سفید طبخ میشود و به صورت گلولهای در روغن […]
ماکودا؛ کتلت مراکشی
ماکادو یکی از ساده و خوشمزه ترین کتلتهای مراکشی است که با استفاده از مواد اولیه و مدت زمانی کمی تهیه میشود. این کتلت دارای طعمی تند است که میتوان به عنوان شام و یا ناهار سرو کرد. این کتلت مناسب برای زمانهایی است که میخواهید غذایی متفاوت بچشید اما زمان و یا حوصله کافی […]
دسر یخچالی با بیسکویت؛ ساده و خوشمزه
دسر یخچالی با بیسکویت پتی بور بسیار ساده است و نیاز به هیچ پختوپزی ندارد. این دسر یونانی با ترکیبات دلچسبی همانند خامه شیرینی و گاناش شکلاتی به دسری خوشمزه تبدیل شده است. مواد لازم کره ۱۱۵ گرم شکر گرانول نصف فنجان تخم مرغ بزرگ ۱ عدد شکلات تلخ ۸۵ گرم اسپرسو نصف […]
قطاب خانگی شیرینی مخصوص عید
قطاب یکی از شیرینیهای خوشمزه و خوش عطری است که به راحتی میتوان در خانه آن را برای پذیرایی عید آماده کرد. یکی از کارهایی که خانمها قبل از عید انجام میدهند تهیه انواع شیرینی است. البته اکثر آنها شیرینیها را از قنادی تهیه میکنند، ولی عدهای هم ترجیح میدهند آن را در خانه […]
شیرینی پاشا پسته
شیرینی پاشا پسته یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ساده خاورمیانه است که با طعم های متنوعی تهیه می شود مواد لازم آرد سمولینا ۸۰ گرم پسته ۲۰۰ گرم کره ۳۰ گرم پودر هل ۱ قاشق چایخوری پودر قند ۵۰ گرم شیر عسلی ۱۰۰ گرم مواد لازم شربت آب ۱۰۰ گرم شکر ۱۰۰ گرم […]
سوپ میگو
یکی از غذاهای ساده و لذیذی که مختص مردم جنوب است این سوپ را میتوانید هم به عنوان پیش غذا و هم وعده غذایی اصلی تهیه کنید که بسیار خوشمزه و مقوی بوده و حتی از بهترین گزینهها برای افطار در ماه مبارک رمضان است. دقت داشته باشید که مقدار مواد اولیه با نسبتهای دقیقی […]
آش دوغ شیرازی
آش دوغ شیرازی یکی از آشهای سنتی ایرانی بوده که بسیار خوشمزه و ساده است. این آش هم با گوشت و هم بدون گوشت تهیه میشود. تفاوت این آش با دیگر آشها در حبوبات آن است که از لپه استفاده می شود. البته در خود شیراز از بنه استفاده می شود که در واقع یک […]
تارت قارچ و پنیر
تارت قارچ و پنیر از فینگر فودهای آسان و راحتی است که میان کودکان و عاشقان فست فود طرفداران زیادی دارد. نان تارت به عنوان پایه و قالب برای انواع خوراکی استفاده میشود، این نوع نان با دو طعم شور و شیرین در بازار موجود بوده که استفاده از هر یک بسته به نوع خوراکی […]
قاتق گوشت، غذایی لذیذ از کرمان
مردم کرمان غذاهای سنتی و متفاوت زیادی دارند و آبگوشتها، آشها و پلوهایی که با خورشتهای متنوع تهیه و سرو میشوند، از جمله غذاهای سنتی این شهر هستند. در این میان قاتق کرمانی غذایی متفاوت از این سرزمین است. یکی از خوراکهای قدیمی مردم کرمان قاتق گوشت میباشد که شبیه فلافلی است که با گوشت […]