آشپزی

بورک پفکی

بورک پفکی یا بورک پفی یکی از غذاهای خوشمزه ترکی است که در روغن سرخ می‌شود. خمیر آن را می‌توانید به سادگی در خانه تهیه کنید و با مواد دلخواهتان پر کنید و از این غذای خوشمزه لذت ببرید. بورک پفی ترکیه شباهت زیادی به پیراشکی دارد و با ذائقه ایرانی همخوانی خوبی دارد. در […]

ادامه مطلب

دمنوش برگ مو

دمنوش برگ مو یکی از دمنوش‌های پرخاصیت است که طرز تهیه آسانی دارد کافیست در هنگام دم کردن برگ مو نکاتی را رعایت کنید. یکی از روش‌های استفاده از برگ مو، تهیه دمنوش آن است. با تهیه دمنوش برگ مو، می‌توانید از خواص دارویی و بهداشتی آن بهره‌برداری کنید. روش تهیه دمنوش و چای برگ […]

ادامه مطلب

ترشی هفت بیجار

زمانی که نام لیست غذاهای شمالی می‌آید معمولاً یک ترشی خوشمزه و لذیذ در کنار آن قرار می گیرد. در میان  انواع ترشی، طرز تهیه ترشی هفت بیجار عملاً به یک اثر هنری رنگارنگ شباهت دارد زیرا هر ماده غذایی را می توانید در آن استفاده کنید. به عنوان مثال شاید شما به تنهایی طرز […]

ادامه مطلب

رولت خرما

از دسر ها و میان وعده های بسیار خوشمزه ای که می توان همیشه روی آن حساب کرد، رولت خرما است. با توجه به انرژی زا بودن خرما، توصیه می شود این شیرینی خوشمزه را حتما تهیه نمایید. این شیرینی در مراسم عزاداری نیز استفاده می شود. حال اگر تا به الان با طرز تهیه […]

ادامه مطلب

مرغ طعم‌دار مجلسی

اگر میهمانی در پیش دارید و دوست دارید با طبخ غذایی خوشمزه و متنوع، سلیقه خود را به رخ بکشید پس پیشنهاد این بخش مناسب شما خواهد بود. در این قسمت می‌خواهیم طرز تهیه مرغ طعم دار در فر که یکی از غذاهای محبوب حتی در کشورهای دیگر است را به شما آموزش دهیم، با […]

ادامه مطلب

نان گریسینی؛ نان نازک و ترد ایتالیایی

نان گریسینی یک نان ترد و بیسکویتی ایتالیایی است که به شکل لوله‌ای و بلند تهیه می‌شود. نان گریسینی : (Grissini Breadsticks)  نان ترد و بیسکویتی ایتالیایی است که به حالت میله ای درست شده و همراه با سوپ سرو می شود. این نان ترد را معمولا با ادویه ها و سبزی های مختلف طعم […]

ادامه مطلب

چگونه خورشت قیمه از دوران ساسانیان به سفره امروز رسید؟

خورش قیمه یکی از انواع خورشت‌های خوشمزه و سنتی ایرانی است که پخت آن قدمت طولانی دارد. غذاهای ایرانی در دنیا مشهورند و بسیاری از گردشگرانی که به ایران سفر می‌کنند، دوست دارند این غذاها را امتحان کنند. ایران با داشتن تنوع زیستی و محیطی گوناگون در استان‌های مختلف دارای تنوع غذایی بی‌شماری است، تا […]

ادامه مطلب

سیب زمینی سوخاری

علاوه بر، غذا‌ های خوشمزه ‌ای مثل مرغ سوخاری، قارچ و پیاز سوخاری و بال سوخاری و … سیب زمینی سوخاری هم جای خودش را بین غذا‌های فست فودی و اسنک‌ ها حسابی باز کرده است. سیب زمینی سوخاری مخصوص را هم در ماهی تابه و هم در فر به صورت ساده و یا با […]

ادامه مطلب

ترشی هفت میوه با رب انار و سرکه

ترشی هفت میوه شمالی یا ترشک هفت میوه از میوه‌های خشک به همراه رب انار تهیه می شود که یکی از میان وعده‌های بسیار خوشمزه و پر طرفدار است. البته شما می‌توانید ترشی هفت میوه تابستانی یا ترشی هفت میوه با سرکه را هم تهیه کنید که ترکیب کاملا متفاوتی با ترشک هفت میوه شمالی […]

ادامه مطلب

دستور تهیه نان یوخا؛ نان سنتی خوشمزه قزوین

نان یوخا، نانی بسیار نازک و یکی از قدیمی‌ترین نان‌های سنتی قزوین است که در فهرست آثار ملی ثبت شده است. نان یوخا یکی از قدیمیترین نان‌های سنتی ایرانی است. این نان سنتی قزوینی بیشتر در شهر غلامان در شهرستان راز و جرگلان طبخ می‌شود. این نان مخصوص قوم ترک غلامان است. یوخا کلمه‌ای ترکی […]

ادامه مطلب
newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!