آشپزی
شیرینی پاشا پسته
شیرینی پاشا پسته یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ساده خاورمیانه است که با طعم های متنوعی تهیه می شود مواد لازم آرد سمولینا ۸۰ گرم پسته ۲۰۰ گرم کره ۳۰ گرم پودر هل ۱ قاشق چایخوری پودر قند ۵۰ گرم شیر عسلی ۱۰۰ گرم مواد لازم شربت آب ۱۰۰ گرم شکر ۱۰۰ گرم […]
سوپ میگو
یکی از غذاهای ساده و لذیذی که مختص مردم جنوب است این سوپ را میتوانید هم به عنوان پیش غذا و هم وعده غذایی اصلی تهیه کنید که بسیار خوشمزه و مقوی بوده و حتی از بهترین گزینهها برای افطار در ماه مبارک رمضان است. دقت داشته باشید که مقدار مواد اولیه با نسبتهای دقیقی […]
آش دوغ شیرازی
آش دوغ شیرازی یکی از آشهای سنتی ایرانی بوده که بسیار خوشمزه و ساده است. این آش هم با گوشت و هم بدون گوشت تهیه میشود. تفاوت این آش با دیگر آشها در حبوبات آن است که از لپه استفاده می شود. البته در خود شیراز از بنه استفاده می شود که در واقع یک […]
تارت قارچ و پنیر
تارت قارچ و پنیر از فینگر فودهای آسان و راحتی است که میان کودکان و عاشقان فست فود طرفداران زیادی دارد. نان تارت به عنوان پایه و قالب برای انواع خوراکی استفاده میشود، این نوع نان با دو طعم شور و شیرین در بازار موجود بوده که استفاده از هر یک بسته به نوع خوراکی […]
قاتق گوشت، غذایی لذیذ از کرمان
مردم کرمان غذاهای سنتی و متفاوت زیادی دارند و آبگوشتها، آشها و پلوهایی که با خورشتهای متنوع تهیه و سرو میشوند، از جمله غذاهای سنتی این شهر هستند. در این میان قاتق کرمانی غذایی متفاوت از این سرزمین است. یکی از خوراکهای قدیمی مردم کرمان قاتق گوشت میباشد که شبیه فلافلی است که با گوشت […]
چند روش کاربردی برای پخت لبو
پاییز و زمستان فصل پختن و خوردن لبو است؛ چغندرهای خوش رنگ و لعابی که هم می توان به عنوان یک دسر یا میان وعده آن را سرو کرد و هم با افزودن سبزیجات دیگر آن را به یک سالاد دلچسب تبدیل کرد. علاوه بر رنگ و لعابی که یک لبوی پخته مهمان میز غذای […]
کیک لامینگتون با طعم استرالیایی
لمینگتون یا لامینگتون یک کیک استرالیایی محبوب است که از چندین لایه از کیک اسفنجی یا کیک کرهای با پوششی از سس شکلات ساخته شده است. در این کیک، پودر نارگیل در بین لایههای کیک قرار داده میشود. روی آن لایهای نازک با روکش شکلاتی است که در پودر نارگیل گردانده میشود. لمینگتون یکی از […]
فلن کیک شکلاتی
فلن کیک یکی از کیکهای خوشمزه است که اصالت سوئدی دارد. در واقع این فلن کیک ترکیب کارامل با کیک شکلاتی است. برای تهیه این کیک خوشمزه باید از یک قالب میان تهی به همراه کرم کارامل استفاده کنید البته شما اگر طرز تهیه کارامل را بلد هستید نیاز نیست از بسته آماده استفاده کنید. […]
خورش گلابی
خورش گلابی یکی از انواع خورشهای ایرانی است که با گلابی، گوشت قرمز یا مرغ و سایر مواد اولیه تهیه میشود. این خورش دارای طعمی شیرین و ملس است و به عنوان یک غذای اصلی در وعدههای غذایی استفاده میشود. خورش گلابی یکی از خاصترین خورشتهایی است که میتوان با گوشت و مرغ تهیه کرد. […]
فرمول تفت دادن زرشک برای غذاهای مجلسی
زرشک پلو یکی از پایههای اصلی غذای ایرانیان است، اما رازهایی برای خوشرنگ و خوش طعم شدن زرشک وجود دارد که باید بدانید. زرشک که به آن الماس سرخ نیز میگویند، جایگاه ویژهای در میان ایرانیان و بهخصوص آشپزی ایرانی دارد و از آن برای تهیه غذا، نوشیدنی، مربا و شربت استفاده میکنند. این دانههای […]