آشپزی
چلو گوشت هویج؛ غذایی که تبریزیها برای محرم میپزند
چلو گوشت هویج، یکی از غذاهای محلی تبریز است که معمولا در ایام عزاداری مخصوصا عاشورا و تاسوعا، به عنوان غذای نذری محرم پخته میشود. مواد اصلی این چلو مجلسی گوشت گوساله مرغوب یا ماهیچه گوسفند، برنج، پیاز، هویج، سیر و ادویههای دلخواه هستند. چلو گوشت هویج در ماه رمضان هم به عنوان افطاری پخته […]
نان شیر خرما
نان شیر خرما یا نان شیرمال خرما یکی از انواع شیرینی با شیر است که در اغلب شهرهای ایران با رسپیهای تقریبا مشابهی تهیه میشود. برای طرز تهیه نان شیر خرما که یک نان شیرینی حجیم، مقوی و خوشمزه است علاوه بر مقداری صبر و حوصله به مواد اولیه سادهای نیاز دارید. با ما در […]
بورانی هویج
بورانی هویج که یک غذای ساده متعلق به استانهای آذربایجان شرقی و غربی است را اگر بلد باشید به سادگی میتوانید یک غذای گیاهی خوشمزه و جدید را به فهرست غذاهای هفتگی خانواده اضافه کنید. با ما همراه باشید تا دستور تهیه بورانی هویج با ماست را به چند روش مختلف به شما آموزش بدهیم. […]
طرز تهیه زیتون پنیر شمالی با نسخه اصلی
زیتون پنیر شمالی یکی از خوشمزهترین چاشنیها با زیتون است که عمدتا در خطه شمال ایران درست میشود. این چاشنی دلچسب و متفاوت از ترکیب زیتون، پنیر رشتهای و انواع و اقسام ادویههای خوش عطر و طعم تشکیل شده و همراه با غذای اصلی یا بهعنوان مزه سرو میشود. با ما در این مقاله همراه […]
رولت توت فرنگی خامهای به روش قنادی
رولت توت فرنگی یکی از شیرینیهای جذاب و خوشمزه با توت فرنگی است که میتوانید در فصلهای مختلف سال با توت فرنگی تازه یا مارمالاد توت فرنگی درست کنید. این رولت لذیذ قنادی، یک گزینه عالی برای مهمانیها و دورهمیها به عنوان دسر است. رولت توت فرنگی یکی از شیرینیهای جذاب و خوشمزه با توت […]
سالاد پرتقال و لبو
طعم سالاد پرتقال و لبو را امتحان کردهاید؟ شاید در نگاه اول کنار هم قرار گرفتن لبو و پرتقال کمی عجیب به نظر برسد ولی وقتی این سالاد مجلسی را درست کنید، حتما مشتری پر و پا قرص آن خواهید شد. این پیش غذای خوشمزه با لبو و هم رنگ اشتهابرانگیز و جذابی دارد. علاوه […]
بستنی خشک (بستنی فضانوردان)
بستنی خشک که با نام بستنی پفکی و بستنی فضانوردان نیز شناخته میشود، یکی از تنقلات خوشمزه و مورد علاقه کودکان و بزرگسالان است که ایده اولیه آن به دهه ۱۹۷۰ میلادی باز میگردد. این شیرینی فاقد هر نوع رطوبت یا آب اضافی بستنی است، بنابراین نیازی به نگهداری کوتاه مدت در یخچال ندارد. بستنی […]
دَمی مراکشی؛ پلوی خوشمزه و متفاوت
همانطور که میدانید در سفره غذای ایرانی پلوهای مخلوط جایگاه خاصی دارند. یکی از انواع پلوهای مخلوط، دمی مراکشی است که به دلیل داشتن سبزیجات غنی از ویتامین و مواد مغذی مناسب کودکان و سالمندان است. بنابراین اگر شما نیز تمایل زیادی به تهیه پلو های مخلوط دارد میتوانید تا پایان مطلب همراه ما باشید. […]
بستنی جلاتو ایتالیایی
خیلیها طعم بستنی جلاتو را چشیدهاند بدون این که بدانند این نوع بستنی خاص و خوشمزه دقیقا چه تفاوتی با بستنیهای دیگر دارد. جلاتو در اصل از واژه «جلاتوس» گرفته شده که به معنای یخ و سرد است. «جلاتو» در زبان ایتالیایی به معنی بستنی است و در انواع مختلفی درست میشود. معمولا بستنی جلاتو […]