آشپزی

راتا مرغ
راتا مرغ یک فینگرفود خوشمزه و ساده است که به آن کاناپه مرغ یا کاناپ مرغ هم میگویند. خوب است بدانید در آشپزی آمریکایی و مکزیکی، کاناپه (کاناپ) به لقمههای کوچک (لقمک) و روباز گفته میشود. شما میتوانید این فینگرفود با مرغ را در کمترین زمان ممکن آماده کرده و به عنوان پیش غذای انگشتی […]

غذای محبوب پاندای کونگ فوکار| طرز تهیه کوفته برنجی ژاپنی (اونیگیری)
اونیگیری یا اموسوبی، نوعی توپک برنجی یا کوفته برنجی ژاپنی است که به شکلهای گرد یا مثلثی تهیه میشود. این کوفتهها، پای ثابت منوی رستورانهای ژاپنی هستند . اونیگیری یا اموسوبی، نوعی توپک برنجی یا کوفته برنجی ژاپنی است که به شکلهای گرد یا مثلثی تهیه میشود. این کوفتهها، پای ثابت منوی رستورانهای ژاپنی هستند […]

خوراک خاویار بادمجان مجلسی با کمترین روغن
بادمجان را به هر شکلی که طبخ کنید خوشمزه و لذیذ است و جزو گزینههای محبوب هستند. خوراک خاویار بادمجان یا به قول روسها «ایگرا» یک غذای اصالتا روسی است و از جمله غذاهای ارزان و اقتصادی است.اما شما در منزل به راحتی میتوانید خوراک خاویار بادمجان مجلسی با همان کیفیت و ظاهر کنسروی و […]

دونات لقمهای کمتر از ۲۰ دقیقه
دونات لقمهای یک مدل دونات فوری است. دونات در اصل یک شیرینی خوشمزه و قدیمی است که در دسته پیراشکیها قرار میگیرد. دونات لقمه ای یک مدل دونات فوری است. دونات در اصل یک شیرینی خوشمزه و قدیمی است که در دسته پیراشکیها قرار میگیرد. به جز دوناتهای حلقهای یا پیراشکیهای حلقهای، دوناتهای لقمهای ساده […]

مربای پوست نارنگی را چگونه بپزیم که تلخ و کدر نشود؟
مربای پوست نارنگی یکی از انواع مرباهای خوش طعم و متفاوت خانگی است که در فصول پاییز و زمستان میتوانید آن را با پوست نارنگی تهیه کنید. در این مقاله از سرویس آشپزی در مجله کوروش به آموزش طرز تهیه مربای تزئینی با پوست نارنگی میپردازیم و در کنار آن نکات مهم طرز تهیه و […]

سرکه انار؛ دارویی که برای کبد چرب مفید است
سرکه انار یکی از انواع کمتر شناخته شده سرکه است که به دلیل کمتر شناخته شده بودن به ندرت در پخت و پزهای خانگی استفاده میشود. در حالی که این سرکه با طعم لذیذ و متفاوتش و همچنین خواص بسیاری که دارد میتواند یکی از چاشنیهای مورد استفاده در انواع غذاها و سالادها باشد. در […]

قورما شورباسی؛ آبگوشت سنتی تبریزی
قورما شورباسی یا شوربای گوشت قورمای تبریز همان طور که از اسمش پیداست، یکی از خوشمزهترین غذاهای سنتی تبریزی و از قدیمیترین غذاهای آذربایجان شرقی است. این غذای لذیذ در اصل، نوعی آبگوشت سنتی است که با طعم و عطر دلپذیرش میتواند هوش از سرتان ببرد. شما میتوانید شوربای گوشت قورمای تبریز را در وعدههای […]

نان لقمهای آلمانی؛ نانی تابهای برای میان وعده
نان لقمه ای آلمانی یا نان برلینر (Berliner) که با نام برلینر کنپل (Berliner Knüppel) هم شناخته میشود، نوعی نان توپی است که با انواع مربا، کرم کاستارد، شکلات، خامه، پنیر یا حتی با گوشت چرخ کرده پر میشود. نان لقمه ای آلمانی از نظر طعم و ساختار شباهت زیادی با دونات دارد، برای درست […]

شیرینی نازک پسته
شیرینی نازک پستهای یک نوع شیرینی اصیل قزوینی است که برای اعیاد مختلف تهیه میشود. یکی از مهمترین ویژگیهای این شیرینی، کم شیرین بودن آن است که آن را تبدیل به یک شیرینی محبوب کرده است. شیرینی نازک قزوینی را با مغزهای مختلف میتوان تهیه کرد اما مرسومترین نوع آن تهیه این شیرینی با مغز […]