آشپزی
مربای پوست نارنگی را چگونه بپزیم که تلخ و کدر نشود؟
مربای پوست نارنگی یکی از انواع مرباهای خوش طعم و متفاوت خانگی است که در فصول پاییز و زمستان میتوانید آن را با پوست نارنگی تهیه کنید. در این مقاله از سرویس آشپزی در مجله کوروش به آموزش طرز تهیه مربای تزئینی با پوست نارنگی میپردازیم و در کنار آن نکات مهم طرز تهیه و […]
سرکه انار؛ دارویی که برای کبد چرب مفید است
سرکه انار یکی از انواع کمتر شناخته شده سرکه است که به دلیل کمتر شناخته شده بودن به ندرت در پخت و پزهای خانگی استفاده میشود. در حالی که این سرکه با طعم لذیذ و متفاوتش و همچنین خواص بسیاری که دارد میتواند یکی از چاشنیهای مورد استفاده در انواع غذاها و سالادها باشد. در […]
قورما شورباسی؛ آبگوشت سنتی تبریزی
قورما شورباسی یا شوربای گوشت قورمای تبریز همان طور که از اسمش پیداست، یکی از خوشمزهترین غذاهای سنتی تبریزی و از قدیمیترین غذاهای آذربایجان شرقی است. این غذای لذیذ در اصل، نوعی آبگوشت سنتی است که با طعم و عطر دلپذیرش میتواند هوش از سرتان ببرد. شما میتوانید شوربای گوشت قورمای تبریز را در وعدههای […]
نان لقمهای آلمانی؛ نانی تابهای برای میان وعده
نان لقمه ای آلمانی یا نان برلینر (Berliner) که با نام برلینر کنپل (Berliner Knüppel) هم شناخته میشود، نوعی نان توپی است که با انواع مربا، کرم کاستارد، شکلات، خامه، پنیر یا حتی با گوشت چرخ کرده پر میشود. نان لقمه ای آلمانی از نظر طعم و ساختار شباهت زیادی با دونات دارد، برای درست […]
شیرینی نازک پسته
شیرینی نازک پستهای یک نوع شیرینی اصیل قزوینی است که برای اعیاد مختلف تهیه میشود. یکی از مهمترین ویژگیهای این شیرینی، کم شیرین بودن آن است که آن را تبدیل به یک شیرینی محبوب کرده است. شیرینی نازک قزوینی را با مغزهای مختلف میتوان تهیه کرد اما مرسومترین نوع آن تهیه این شیرینی با مغز […]
ترشی لیته بندری
ترشی لیته بندری یکی از ترشی های بسیار محبوب و معروف است که شما می توانید در یک روز آن آماده و سرو کنید و دیگر زمان زیادی برای تهیه آن لازم نیست. نکات مهم در تهیه این ترشی رعایت اندازه و مواد می باشد که نباید مزه ها بهم قالب شوند. برای خرد کردن […]
آلو تیکا؛ کتلت هندی بدون گوشت
کتلت آلو تیکی یا آلو تیکا یکی از غذاهای مشهور هندی است. هندیها هم مثل شیرازی ها به سیب زمینی «آلو» و به کتلت «تیکی» یا «تیکا» میگویند و به همین دلیل اسم این کتلت سیب زمینی «آلو تیکا» است. این کتلت خوشمزه معمولا با سس تند سرو میشود. برای تهیه این کتلت گیاهی و […]
حلوا برنجی را با این روش بپزید تا سفت نشود
حلوا برنجی یکی از انواع حلواهای سنتی ایرانی است. این حلوا همانطور که از اسمش پیداست با آرد برنج تهیه میشود. حلوای آرد برنج با چند ماده اولیه در دسترس تهیه میشود و در واقع روش پخت آن تفاوت چندانی با حلواهایی که به طور معمول درست میشود ندارد. حلوای آرد برنج را به روشهای […]
لوه کباب مازندرانی؛خوشمزه ترین غذای شمالی
لوه کباب یا لبی کباب یک غذای سنتی مازندرانی است که در واقع نوعی کباب دیگی محسوب میشود. این نوع از کباب مازندرانی با گوشت گوسفندی (و گاهی با مرغ) و در قابلمه و روی حرارت گاز تهیه میشود. لوه کباب مازندرانی یک غذای لذیذ مجلسی برای عروسی و مهمانی شمالیها است که روش طبخ […]