آشپزی

فلن کیک شکلاتی

فلن کیک یکی از کیک‌های خوشمزه است که اصالت سوئدی دارد. در واقع این فلن کیک ترکیب کارامل با کیک شکلاتی است. برای تهیه این کیک خوشمزه باید از یک قالب میان تهی به همراه کرم کارامل استفاده کنید البته شما اگر طرز تهیه کارامل را بلد هستید نیاز نیست از بسته آماده استفاده کنید. […]

ادامه مطلب

خورش گلابی

خورش گلابی یکی از انواع خورش‌های ایرانی است که با گلابی، گوشت قرمز یا مرغ و سایر مواد اولیه تهیه می‌شود. این خورش دارای طعمی شیرین و ملس است و به عنوان یک غذای اصلی در وعده‌های غذایی استفاده می‌شود. خورش گلابی یکی از خاصترین خورشتهایی است که میتوان با گوشت و مرغ تهیه کرد. […]

ادامه مطلب

فرمول تفت دادن زرشک برای غذاهای مجلسی

زرشک پلو یکی از پایه‌های اصلی غذای ایرانیان است، اما رازهایی برای خوشرنگ و خوش طعم شدن زرشک وجود دارد که باید بدانید. زرشک که به آن الماس سرخ نیز می‌گویند، جایگاه ویژه‌ای در میان ایرانیان و به‌خصوص آشپزی ایرانی دارد و از آن برای تهیه غذا، نوشیدنی، مربا و شربت استفاده می‌کنند. این دانه‌های […]

ادامه مطلب

حلوا کفگیری تبریز

حلوا کفگیری تبریز که یکی از حلواهای بسیار متنوع و بینظیر تبریز است، طرفدار زیادی دارد و یکی از خوشمزه ترین حلواهایی است که در شهر تبریز طبخ می‌شود. حلوا کفگیری مدل‌های طبخ متفاوتی دارد. بعضی افراد برای طبخ آن از آرد نخود چی و برخی دیگر از ترکیب هل و زنجبیل استفاده می‌کنند. میزان […]

ادامه مطلب

نان مایورکا شیرین؛ مناسب برای صبحانه

نان مایورکا یا نان حلزونی اسپانیایی یکی از نان‌های پرطرفدار بین المللی است که برای وعده صبحانه یا عصرانه سرو می‌شود. نان مایورکا  Mallorca Bread یکی از نان‌های خوشمزه و پر طرفدار بین المللی است که ظاهری حلزونی دارد و معمولا برای صبحانه طبخ می‌شود.  نان مایورکا را می‌توانید در وعده صبحانه همراه با کره […]

ادامه مطلب

املت اسپانیایی به چند روش مختلف

یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاها املت اسپانیایی است که به روش‌های مختلفی درست می شود، ما دستور تهیه چند نوع از این املت را برایتان آماده کرده‌ایم. املت یک غذای فوری و ساده اما دلچسب و خوشمزه است که می‌توان آن را به عنوان صبحانه، پیش غذا و حتی یک وعده کامل استفاده کرد. […]

ادامه مطلب

سالاد مرغ و کاهو

سالاد مرغ یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش با ما همراه باشید. مواد لازم برای ۴ نفر سینه مرغ ۱ عدد کامل هویج        ۲ عدد متوسط کنسرو ذرت              ۱ لیوان کاهو         ۱ عدد کوچک ماست       ۱ لیوان سس مایونز               ۲ قاشق […]

ادامه مطلب

پای سیب زمینی با بادمجان و قارچ

پای سیب زمینی با بادمجان و قارچ یکی از غذاهای خوشمزه ای است که به راحتی می‌توانید آن را در خانه تهیه آماده کنید. طرز تهیه پای سیب زمینی بدون گوشت، چندین نوع رسپی و فرمول دارد که در لیست غذای بدون گوشت و مرغ قرار دارند. توضیح این نکته ضروری است که برای پخت […]

ادامه مطلب

شاهی پنیر؛ غذای لذیذ هندی

شاهی پنیر، یک غذای خوشمزه و لذیذ هندی است که از تکه‌های پنیر فتا، در سس غلیظی از گوجه فرنگی، پیاز، سیر، ادویه جات و خامه تهیه می‌شود. این غذا در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد و به عنوان یک غذای گیاهی یا وگان نیز شناخته می‌شود. مواد لازم: گوجه فرنگی رنده شده ۲ پیمانه […]

ادامه مطلب

 دو پیازه آلو شیرازی؛ غذایی بدون گوشت

دو پیازه آلو شیرازی یکی از غذاهای آسان و سنتی ایرانی است که دستور تهیه آسانی دارد در ادامه طرز تهیه این غذا راحت را برای شما آورده‌ایم. دوپیازه آلو شیرازی همانطور که از اسمش پیداست، یکی از غذاهای لذیذ و آسان استان فارس است که در لیست غذای بدون گوشت برای نهار و شام […]

ادامه مطلب
newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!