آشپزی

یک روز با غذاهای قاجاری سفر به طعمهای اصیل ایرانی
سفر به دوران قاجار نه تنها از طریق تاریخ و معماری، بلکه از طریق خوراکیهای آن دوران نیز ممکن است. در این گزارش، یک روز را با غذاهای سنتی و اصیل قاجاری آغاز میکنیم؛ از صبح تا شب، با طعمهایی پر از عطر ادویه، فرهنگ و خاصیت. این دوران یکی از دورههای باشکوه در تاریخ […]

شربت بهارنارنج، خوشعطر و خنک برای تابستان
شربت بهارنارنج از جمله نوشیدنیهای اصیل و سنتی است که استفاده از آن تابستانهای گرم را برای شما قابل تحمل میکند. شربتی خوش عطر که نوشیدن خنک آن در کنار خانواده لذتی ماندگار برای شما ایجاد خواهد کرد. نارنج از جمله درختان معروف جهانی است که از تمامی محصولات آن از جمله شکوفه تا میوه […]

منسف؛ غذای خوش طعم اردنی
منسف غذای محلی کشور اردن است که در سایر کشورهای عربی نیز طبق میشود. این غذا از جمله محبوبترین غذاها در دنیاست که شباهت زیادی به غذای ایرانی دارد. ما برای شما در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه عربی را خواهیم گفت. غذاهای جهان معمولا حاوی داستانها، احساسات و عواطفی است که باورهای […]

والک پلو شمرونی؛ غذایی سالم و مقوی برای روزهای تابستان
والک نوعی گیاه است که در کوهستانهای اطراف تهران به خصوص شمیرانات به صورت خودرو رشد کرده و طعمی شبیه سیر دارد. بوسیله این گیاه، غذایی بومی با عنوان والک پلو طبخ میشود که دارای طعمی معطر است. سبزی والک که به آن سیر خرس نیز میگویند، داری ویتامین کلسیم و ث است و خواص […]

خورش ماست، وعدهای خنک و مقوی اصفهانی
خورش ماست، جواهری از آشپزخانه اصفهان، با طعمی لطیف و بینظیر، جایگاه ویژهای در دل غذاهای سنتی ایرانی دارد. این خوراک اصیل که با گوشت گردن، ماست، زعفران، شکر و ادویههای معطر تهیه میشود، به دلیل طعم شیرین و دلچسبش، اغلب بهعنوان یک پیشغذای خاص و مجلسی سرو میگردد.این غذای منحصربهفرد همیشه به صورت سرد […]

کیک دلمه برگ مو
«کیک دلمه» یکی از انواع دلمه است که همان طعم و عطر دلمه برگ مو ساده را دارد. طبخ کیک دلمه در مراحل اولیه عینا مانند روش تهیه دلمه برگ مو است؛ اما مرحله پیچیدن دلمه برگ در آن حذف شده است. این دلمه قالبی مجلسی را میتوانید به صورت مدرن و لایهلایه در فر […]

یخمک هندوانه برای کودکان در تابستان گرم
همیشه شروع تابستان با خود نوید گرما و در کنار آن آغاز تعطیلی مدارس و بازیهای کودکانه را میدهد. اما در این میان آنچه که لذت این گرما را افزایش میدهد استفاده از دسرهای خنک با طعمهای مختلف از جمله یخمک است. یکی از این یخمکها که ما قصد داریم طرز درست کردن آن را […]

پنیر برشته شمالی
پنیر برشته یک غذای سنتی و خوشمزه شمالی است که از مواد ساده مانند پنیر و تخم مرغ و کره و ادویههایی مانند شوید و فلفل سیاه تهیه می شود. این غذا را به عنوان خورش در کنار برنج شمالی یا به عنوان خوراک یا کوکو در کنار نان سرو می شود.پنیر و تخم مرغ […]

بستنی یخی توت فرنگی
«بستنی یخی توت فرنگی» یا همان بستنی آلاسکا توت فرنگی از دلچسبترین انواع بستنی و پرطرفدارترین انواع دسر تابستانی است که با رنگ دلانگیز و طعم طبیعیاش، کودکان و بزرگسالان را به یک اندازه شاد میکند. با توت فرنگی چی درست کنم؟ «بستنی یخی توت فرنگی» یا همان بستنی آلاسکا توت فرنگی از دلچسبترین انواع […]

قایرمه، آسون ترین سوخاری دنیا از کردستان
قایرمه یا کنگر سوخاری، یک غذای سوخاری سنتی ایرانی با اصالت کردستانی است. کنگر، گیاهی کوهستانی بهاری است که در تهیه این غذا به کار میرود. اگر از طعم کنگر لذت میبرید، قایرمه را امتحان کنید! این غذای محلی کردستان، همراه با نان یا برنج، یک وعده غذایی کامل و لذیذ خواهد بود. در ادامه، […]