آشپزی

شیرینی نازک پسته به روش قنادی‌های قزوین

شیرینی نازک پسته‌ای یک نوع شیرینی اصیل قزوینی است که برای اعیاد مختلف تهیه می‌شود. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این شیرینی، کم شیرین بودن آن است که آن را تبدیل به یک شیرینی محبوب کرده است. شیرینی نازک پسته‌ای یک نوع شیرینی اصیل قزوینی است که برای اعیاد مختلف تهیه می‌شود. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های […]

ادامه مطلب

پلو عربی؛ غذایی لذیذ با طعم ادویه‌های متنوع

پلو عربی یکی از غذاهای خوشمزه مناطق عربی است که با ادویه‌های متنوع و لایه‌بندی مناسب مواد بهترین انتخاب برای جشن‌ها، مراسم و آیین‌های سنتی محسوب می‌شود. یکی از لذت بخش‌ترین تفریحات در دنیا خوردن غذا و یا نوشیدن انواع آشامیدنی‌هاست. غذاهایی با طعم‌ها و نام‌های مختلف که شما را برای خوردن آنها بر سر […]

ادامه مطلب

ترشی بادمجان؛ چاشنی پاییزی خوش‌رنگ با خواص شگفت‌انگیز

 با شروع پاییز، تهیه ترشی‌های خانگی بار دیگر رونق می‌گیرد. در میان انواع ترشی‌ها، ترشی بادمجان جایگاه ویژه‌ای دارد؛ ترکیبی ساده و خوشمزه که علاوه بر رنگ و طعم جذاب، سرشار از خواص تغذیه‌ای همچون کاهش کلسترول، تقویت سیستم ایمنی و کمک به هضم غذاست. با شروع روزهای خنک پاییزی، سفره ایرانی رنگ و بوی […]

ادامه مطلب

دلمه سیب زمینی شکم‌پر، هنری در دل سادگی

دلمه سیب‌زمینی، غذایی محبوب و پرطرفدار، تجربه‌ای دلپذیر با ارزش غذایی بالاست. این غذا به دلیل انعطاف‌پذیری در پخت (قابلمه یا فر)، گزینه‌ای عالی برای دوست‌داران سیب‌زمینی است. سیب‌زمینی که به هر دو شکل سرخ‌شده و آب‌پز دوست‌داشتنی است، در قالب دلمه نیز طعمی آشنا و بافتی جذاب ارائه می‌دهد. شاید در نگاه اول، دستور […]

ادامه مطلب

کوکوی هفت پیکر تبریزی

یکی از غذاهایی که در میان شهروندان تبریزی بسیار محبوب است، کوکوی هفت پیکر تبریزی است. این کوکو را معمولا در دورهمی‌ها تهیه کرده و بعنوان پیش غذا استفاده می‌کنند. کوکوها از جمله غذاهایی هستند که تهیه آن ساده است و تمام سنین از خوردن آن لذت می‌برند. معمولا پختن این نوع غذاها برای بانوان […]

ادامه مطلب

مُفَتَّح، غذایی خوزستانی برای میهمانی‌های بزرگ

یکی از لذیذترین و معروف‌ترین غذاهای خوزستانی‌ها که در میهمانی‌های بزرگ از جمله جشن‌ها، مراسم عزاداری، نذری‌ها و ماه رمضان طبخ می‌شود، غذای مُفَتَّح است. این غذای ریشه‌ای کاملا عربی داشته و در میان همسایه‌های جنوبی ایران نیز طرفداران زیادی دارد. این غذاها بخش مهمی از فرهنگ ایرانی است که خود را در دستپخت آشپز […]

ادامه مطلب

دمپخت بلدرچین؛ غذایی مقوی و پرخاصیت

دمپخت بلدرچین به دلیل وجود گوشت در آن از جمله غذاهایی پرخاصیت است که شما را برای مقابله با انواع بیماری‌ها آماده می‌کند. این غذای مقوی در میان مردم دنیا از جایگاه ویژه‌ای برخودار است. گوشت پرنده بلدرچین از جمله مواد پروتئینی است که دارای انواع مختلف ویتامین‌ها بوده و به دلیل طعم و ارزش […]

ادامه مطلب

با ما مربای انجیر شفاف و خوشرنگ بپزید

فصل تابستان و وفور انجیر تازه، فرصتی بی‌نظیر برای تهیه مربایی محبوب و بی‌همتاست. مربای انجیر خانگی، با عطر دلنشین و طعم شیرین خود، نه تنها زینت‌بخش صبحانه‌های دلپذیر شماست، بلکه با خواص فراوان انجیر، گزینه‌ای مغذی و لذیذ برای استفاده در دسرها و شیرینی‌ها نیز محسوب می‌شود. این راهنما، شما را گام به گام […]

ادامه مطلب

یک روز با غذاهای قاجاری  سفر به طعم‌های اصیل ایرانی

سفر به دوران قاجار نه تنها از طریق تاریخ و معماری، بلکه از طریق خوراکی‌های آن دوران نیز ممکن است. در این گزارش، یک روز را با غذاهای سنتی و اصیل قاجاری آغاز می‌کنیم؛ از صبح تا شب، با طعم‌هایی پر از عطر ادویه، فرهنگ و خاصیت. این دوران یکی از دوره‌های باشکوه در تاریخ […]

ادامه مطلب

شربت بهارنارنج، خوش‌عطر و خنک برای تابستان‌

شربت بهارنارنج از جمله نوشیدنی‌های اصیل و سنتی است که استفاده از آن تابستان‌های گرم را برای شما قابل تحمل می‌کند. شربتی خوش عطر که نوشیدن خنک آن در کنار خانواده لذتی ماندگار برای شما ایجاد خواهد کرد. نارنج از جمله درختان معروف جهانی است که از تمامی محصولات آن از جمله شکوفه تا میوه […]

ادامه مطلب
newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!