آشپزی

بستنی یخی توت فرنگی
«بستنی یخی توت فرنگی» یا همان بستنی آلاسکا توت فرنگی از دلچسبترین انواع بستنی و پرطرفدارترین انواع دسر تابستانی است که با رنگ دلانگیز و طعم طبیعیاش، کودکان و بزرگسالان را به یک اندازه شاد میکند. با توت فرنگی چی درست کنم؟ «بستنی یخی توت فرنگی» یا همان بستنی آلاسکا توت فرنگی از دلچسبترین انواع […]

قایرمه، آسون ترین سوخاری دنیا از کردستان
قایرمه یا کنگر سوخاری، یک غذای سوخاری سنتی ایرانی با اصالت کردستانی است. کنگر، گیاهی کوهستانی بهاری است که در تهیه این غذا به کار میرود. اگر از طعم کنگر لذت میبرید، قایرمه را امتحان کنید! این غذای محلی کردستان، همراه با نان یا برنج، یک وعده غذایی کامل و لذیذ خواهد بود. در ادامه، […]

کشک زرد زابلی به روش اصیل سنتی
کشک زرد زابلی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و مقوی است که اصالت آن به استان سیستان و بلوچستان و شهر زابل برمیگردد. در اصل، کشک زرد از نوعی کشک خشک درست میشود و شبیه اشکنه است که با نان ترید شده سرو میشود. کشک زرد زابلی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و مقوی است […]

پلو قشقایی؛ خوشمزهترین غذای عشایری
غذاهای سنتی نشان دهنده فرهنگ و آداب و رسوم خاص هر منطقهای هستند. غذاهای محلی درواقع به نوعی میراث فرهنگی مردمان هر کشوری محسوب میشوند. برخی از این غذاها با گذشت زمان و مدرن شدن زندگی و آشنایی با غذاهای جدید، کم کم از یاد رفتهاند و یا روش طبخ آنها متفاوت شده است. اگر […]

خورش ترشی قورمه اردبیل (ترشی گرما)
خورش ترشی گورما اردبیل یا خورشت ترشی گرما که به آن خورشت تورشی قورما هم میگویند یکی از محبوبترین و خوشمزهترین غذاهای سنتی این شهر است که به دلیل ترکیب طعمهای مختلفی که در آن به کار رفته است، طعمی فوقالعاده دلچسب دارد. این غذا با نام خورش لوبیا چشم بلبلی یا خورش آلوی اردبیل […]

بستنی چغاله بادام کشدار و پفکی
بستنی چغاله بادام یکی از جذابترین انواع بستنی است که میتوانید با این میوه سبز رنگ فصل بهار درست کنید. اگر شما هم به دنبال یک گزینه جدید هستید که به لیست «با چغاله بادام چی درست کنم؟» اضافه کنید، بستنی چغاله را میتوانید امتحان کنید. این بستنی تهمزه ترش دارد و طعم لذیذش حتما […]

چیکن یاکیتوری
چیکن یاکیتوری یکی از غذاهای محبوب ژاپنی است که به خاطر طعم و بافت فوقالعادهاش، در سراسر دنیا طرفداران پر و پاقرصی دارد. یاکیتوری در اصل نوعی کباب است که هم با مرغ و هم با گوشت گوسفندی و گوساله میتوان آن را تهیه کرد. در ضمن یاکیتوری ژاپنی را هم روی زغال، هم در […]

گز آردی اصفهان به روش بازاری
گز معمولا سوغات شهرهای اصفهان و کرمان است که به دو صورت آردی و ساده و با انواع مغزها مثل پسته و بادام و … تهیه میشود. طرز تهیه گز خانگی آردی اصفهان در یک نگاه برای تهیه گز آردی خانگی، ابتدا باید سفیده تخم مرغها را با همزن برقی به اندازهای هم بزنید که […]

کباب تتالی اراکی
کباب تتالی یا کباب ته تالی یکی از خوشمزهترین غذاهای سنتی شهر اراک است. طرز تهیه کباب تتالی به عنوان یک غذا با گوشت چرخ کرده ایرانی بسیار راحت است و شما میتوانید این کباب خوشمزه ایرانی را با گوشت یا مرغ تهیه کنید. مواد لازم گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم پیاز: ۲ عدد سیر: […]

لُقیمات (لُگیمات)؛ دسر عربی برای افطارهای رمضان
«لُگیمات» یا به قول عربها «لُقیمات» و «لیگمات» یکی از دسرهای عربی و یک دسر با ماست خوشمزه مخصوص استانهای جنوبی ایران مثل بوشهر و هرمزگان در لیست افطار ماه رمضان برای برنامه غذایی یک ماهه رمضان است که در کشورهای حاشیه خلیج فارس مثل امارات و کویت و کشورهای مصر و هندوستان هم زیاد […]