آشپزی

دلمه سیب زمینی شکمپر، هنری در دل سادگی
دلمه سیبزمینی، غذایی محبوب و پرطرفدار، تجربهای دلپذیر با ارزش غذایی بالاست. این غذا به دلیل انعطافپذیری در پخت (قابلمه یا فر)، گزینهای عالی برای دوستداران سیبزمینی است. سیبزمینی که به هر دو شکل سرخشده و آبپز دوستداشتنی است، در قالب دلمه نیز طعمی آشنا و بافتی جذاب ارائه میدهد. شاید در نگاه اول، دستور […]

کوکوی هفت پیکر تبریزی
یکی از غذاهایی که در میان شهروندان تبریزی بسیار محبوب است، کوکوی هفت پیکر تبریزی است. این کوکو را معمولا در دورهمیها تهیه کرده و بعنوان پیش غذا استفاده میکنند. کوکوها از جمله غذاهایی هستند که تهیه آن ساده است و تمام سنین از خوردن آن لذت میبرند. معمولا پختن این نوع غذاها برای بانوان […]

مُفَتَّح، غذایی خوزستانی برای میهمانیهای بزرگ
یکی از لذیذترین و معروفترین غذاهای خوزستانیها که در میهمانیهای بزرگ از جمله جشنها، مراسم عزاداری، نذریها و ماه رمضان طبخ میشود، غذای مُفَتَّح است. این غذای ریشهای کاملا عربی داشته و در میان همسایههای جنوبی ایران نیز طرفداران زیادی دارد. این غذاها بخش مهمی از فرهنگ ایرانی است که خود را در دستپخت آشپز […]

دمپخت بلدرچین؛ غذایی مقوی و پرخاصیت
دمپخت بلدرچین به دلیل وجود گوشت در آن از جمله غذاهایی پرخاصیت است که شما را برای مقابله با انواع بیماریها آماده میکند. این غذای مقوی در میان مردم دنیا از جایگاه ویژهای برخودار است. گوشت پرنده بلدرچین از جمله مواد پروتئینی است که دارای انواع مختلف ویتامینها بوده و به دلیل طعم و ارزش […]

با ما مربای انجیر شفاف و خوشرنگ بپزید
فصل تابستان و وفور انجیر تازه، فرصتی بینظیر برای تهیه مربایی محبوب و بیهمتاست. مربای انجیر خانگی، با عطر دلنشین و طعم شیرین خود، نه تنها زینتبخش صبحانههای دلپذیر شماست، بلکه با خواص فراوان انجیر، گزینهای مغذی و لذیذ برای استفاده در دسرها و شیرینیها نیز محسوب میشود. این راهنما، شما را گام به گام […]

یک روز با غذاهای قاجاری سفر به طعمهای اصیل ایرانی
سفر به دوران قاجار نه تنها از طریق تاریخ و معماری، بلکه از طریق خوراکیهای آن دوران نیز ممکن است. در این گزارش، یک روز را با غذاهای سنتی و اصیل قاجاری آغاز میکنیم؛ از صبح تا شب، با طعمهایی پر از عطر ادویه، فرهنگ و خاصیت. این دوران یکی از دورههای باشکوه در تاریخ […]

شربت بهارنارنج، خوشعطر و خنک برای تابستان
شربت بهارنارنج از جمله نوشیدنیهای اصیل و سنتی است که استفاده از آن تابستانهای گرم را برای شما قابل تحمل میکند. شربتی خوش عطر که نوشیدن خنک آن در کنار خانواده لذتی ماندگار برای شما ایجاد خواهد کرد. نارنج از جمله درختان معروف جهانی است که از تمامی محصولات آن از جمله شکوفه تا میوه […]

منسف؛ غذای خوش طعم اردنی
منسف غذای محلی کشور اردن است که در سایر کشورهای عربی نیز طبق میشود. این غذا از جمله محبوبترین غذاها در دنیاست که شباهت زیادی به غذای ایرانی دارد. ما برای شما در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه عربی را خواهیم گفت. غذاهای جهان معمولا حاوی داستانها، احساسات و عواطفی است که باورهای […]

والک پلو شمرونی؛ غذایی سالم و مقوی برای روزهای تابستان
والک نوعی گیاه است که در کوهستانهای اطراف تهران به خصوص شمیرانات به صورت خودرو رشد کرده و طعمی شبیه سیر دارد. بوسیله این گیاه، غذایی بومی با عنوان والک پلو طبخ میشود که دارای طعمی معطر است. سبزی والک که به آن سیر خرس نیز میگویند، داری ویتامین کلسیم و ث است و خواص […]

خورش ماست، وعدهای خنک و مقوی اصفهانی
خورش ماست، جواهری از آشپزخانه اصفهان، با طعمی لطیف و بینظیر، جایگاه ویژهای در دل غذاهای سنتی ایرانی دارد. این خوراک اصیل که با گوشت گردن، ماست، زعفران، شکر و ادویههای معطر تهیه میشود، به دلیل طعم شیرین و دلچسبش، اغلب بهعنوان یک پیشغذای خاص و مجلسی سرو میگردد.این غذای منحصربهفرد همیشه به صورت سرد […]