آشپزی

کیک دلمه برگ مو

«کیک دلمه» یکی از انواع دلمه است که همان طعم و عطر دلمه برگ مو ساده را دارد. طبخ کیک دلمه در مراحل اولیه عینا مانند روش تهیه دلمه برگ مو است؛ اما مرحله پیچیدن دلمه برگ در آن حذف شده است. این دلمه قالبی مجلسی را می‌توانید به صورت مدرن و لایه‌لایه در فر […]

ادامه مطلب

یخمک هندوانه برای کودکان در تابستان گرم

همیشه شروع تابستان با خود نوید گرما و در کنار آن آغاز تعطیلی مدارس و بازی‌های کودکانه را می‌دهد. اما در این میان آنچه که لذت این گرما را افزایش می‌دهد استفاده از دسرهای خنک با طعم‌های مختلف از جمله یخمک است. یکی از این یخمک‌ها که ما قصد داریم طرز درست کردن آن را […]

ادامه مطلب

پنیر برشته شمالی

پنیر برشته یک غذای سنتی و خوشمزه شمالی است که از مواد ساده مانند پنیر و تخم مرغ و کره و ادویه‌هایی مانند شوید و فلفل سیاه تهیه می شود. این غذا را به عنوان خورش در کنار برنج شمالی یا به عنوان خوراک یا کوکو در کنار نان سرو می شود.پنیر و تخم مرغ […]

ادامه مطلب

بستنی یخی توت فرنگی

«بستنی یخی توت فرنگی» یا همان بستنی آلاسکا توت فرنگی از دلچسب‌ترین انواع بستنی و پرطرفدارترین انواع دسر تابستانی است که با رنگ دل‌انگیز و طعم طبیعی‌اش، کودکان و بزرگسالان را به یک اندازه شاد می‌کند. با توت فرنگی چی درست کنم؟ «بستنی یخی توت فرنگی» یا همان بستنی آلاسکا توت فرنگی از دلچسب‌ترین انواع […]

ادامه مطلب

قایرمه، آسون ترین سوخاری دنیا از کردستان

قایرمه یا کنگر سوخاری، یک غذای سوخاری سنتی ایرانی با اصالت کردستانی است. کنگر، گیاهی کوهستانی بهاری است که در تهیه این غذا به کار می‌رود. اگر از طعم کنگر لذت می‌برید، قایرمه را امتحان کنید! این غذای محلی کردستان، همراه با نان یا برنج، یک وعده غذایی کامل و لذیذ خواهد بود. در ادامه، […]

ادامه مطلب

کشک زرد زابلی به روش اصیل سنتی

کشک زرد زابلی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و مقوی است که اصالت آن به استان سیستان و بلوچستان و شهر زابل برمی‌گردد. در اصل، کشک زرد از نوعی کشک خشک درست می‌شود و شبیه اشکنه است که با نان ترید شده سرو می‌شود. کشک زرد زابلی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و مقوی است […]

ادامه مطلب

پلو قشقایی؛ خوشمزه‌ترین غذای عشایری

غذاهای سنتی نشان دهنده فرهنگ و آداب و رسوم خاص هر منطقه‌ای هستند. غذاهای محلی درواقع به نوعی میراث فرهنگی مردمان هر کشوری محسوب می‌شوند. برخی از این غذاها با گذشت زمان و مدرن شدن زندگی و آشنایی با غذاهای جدید، کم کم از یاد رفته‌اند و یا روش طبخ آنها متفاوت شده است. اگر […]

ادامه مطلب

خورش ترشی قورمه اردبیل (ترشی گرما)

خورش ترشی گورما اردبیل یا خورشت ترشی گرما که به آن خورشت تورشی قورما هم می‌گویند یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای سنتی این شهر است که به دلیل ترکیب طعم‌های مختلفی که در آن به کار رفته است، طعمی فوق‌العاده دلچسب دارد. این غذا با نام خورش لوبیا چشم بلبلی یا خورش آلوی اردبیل […]

ادامه مطلب

بستنی چغاله بادام کشدار و پفکی

بستنی چغاله بادام یکی از جذاب‌ترین انواع بستنی است که می‌توانید با این میوه سبز رنگ فصل بهار درست کنید. اگر شما هم به دنبال یک گزینه جدید هستید که به لیست «با چغاله بادام چی درست کنم؟» اضافه کنید، بستنی چغاله را می‌توانید امتحان کنید. این بستنی ته‌مزه ترش دارد و طعم لذیذش حتما […]

ادامه مطلب

چیکن یاکیتوری

چیکن یاکیتوری یکی از غذاهای محبوب ژاپنی است که به خاطر طعم و بافت فوق‌العاده‌اش، در سراسر دنیا طرفداران پر و پاقرصی دارد. یاکیتوری در اصل نوعی کباب است که هم با مرغ و هم با گوشت گوسفندی و گوساله می‌توان آن را تهیه کرد. در ضمن یاکیتوری ژاپنی را هم روی زغال، هم در […]

ادامه مطلب
newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!