آشپزی
رولت خرما
از دسر ها و میان وعده های بسیار خوشمزه ای که می توان همیشه روی آن حساب کرد، رولت خرما است. با توجه به انرژی زا بودن خرما، توصیه می شود این شیرینی خوشمزه را حتما تهیه نمایید. این شیرینی در مراسم عزاداری نیز استفاده می شود. حال اگر تا به الان با طرز تهیه […]
مرغ طعمدار مجلسی
اگر میهمانی در پیش دارید و دوست دارید با طبخ غذایی خوشمزه و متنوع، سلیقه خود را به رخ بکشید پس پیشنهاد این بخش مناسب شما خواهد بود. در این قسمت میخواهیم طرز تهیه مرغ طعم دار در فر که یکی از غذاهای محبوب حتی در کشورهای دیگر است را به شما آموزش دهیم، با […]
نان گریسینی؛ نان نازک و ترد ایتالیایی
نان گریسینی یک نان ترد و بیسکویتی ایتالیایی است که به شکل لولهای و بلند تهیه میشود. نان گریسینی : (Grissini Breadsticks) نان ترد و بیسکویتی ایتالیایی است که به حالت میله ای درست شده و همراه با سوپ سرو می شود. این نان ترد را معمولا با ادویه ها و سبزی های مختلف طعم […]
چگونه خورشت قیمه از دوران ساسانیان به سفره امروز رسید؟
خورش قیمه یکی از انواع خورشتهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که پخت آن قدمت طولانی دارد. غذاهای ایرانی در دنیا مشهورند و بسیاری از گردشگرانی که به ایران سفر میکنند، دوست دارند این غذاها را امتحان کنند. ایران با داشتن تنوع زیستی و محیطی گوناگون در استانهای مختلف دارای تنوع غذایی بیشماری است، تا […]
سیب زمینی سوخاری
علاوه بر، غذا های خوشمزه ای مثل مرغ سوخاری، قارچ و پیاز سوخاری و بال سوخاری و … سیب زمینی سوخاری هم جای خودش را بین غذاهای فست فودی و اسنک ها حسابی باز کرده است. سیب زمینی سوخاری مخصوص را هم در ماهی تابه و هم در فر به صورت ساده و یا با […]
ترشی هفت میوه با رب انار و سرکه
ترشی هفت میوه شمالی یا ترشک هفت میوه از میوههای خشک به همراه رب انار تهیه می شود که یکی از میان وعدههای بسیار خوشمزه و پر طرفدار است. البته شما میتوانید ترشی هفت میوه تابستانی یا ترشی هفت میوه با سرکه را هم تهیه کنید که ترکیب کاملا متفاوتی با ترشک هفت میوه شمالی […]
دستور تهیه نان یوخا؛ نان سنتی خوشمزه قزوین
نان یوخا، نانی بسیار نازک و یکی از قدیمیترین نانهای سنتی قزوین است که در فهرست آثار ملی ثبت شده است. نان یوخا یکی از قدیمیترین نانهای سنتی ایرانی است. این نان سنتی قزوینی بیشتر در شهر غلامان در شهرستان راز و جرگلان طبخ میشود. این نان مخصوص قوم ترک غلامان است. یوخا کلمهای ترکی […]
کوفته آب سماق کاشانی
کوفته آب سماق یا شفته سماق درست شبیه به شفته نخودچی است؛ اما با این تفاوت که علاوه بر گوشت چرخکرده، آرد نخودچی و پیاز، سماق نیز در آن به کار میرود. این غذا اغلب با نان سرو میشود؛ اما در صورت تمایل میتوانید در کنار آن برنج نیز بگذارید. مواد لازم : ۵۰۰ گرم […]
خورش ملاقورمه؛ غذای سنتی شمالی
خورش ملا قورمه شمالی یک غذای سنتی و خوشمزه شمالی است که با بادمجان و بدون گوشت تهیه میشود. در این مطلب شما را با دستور تهیه این خورش آشنا میکنیم. این غذا روش پخت بسیار سادهای دارد. میتوانید این خورش گیاهی و ساده را همراه نان یا برنج میل نمایید. خورش ملا قورمه شمالی […]
دسر طالبی؛ ۵ نکته برای تشخیص طالبی شیرین
دسر طالبی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و خنک بهاری است که به دلیل داشتن میوه طالبی دارای عطر و بوی دلپذیری است. دسرها یکی از محبوبترین و متنوعترین خوراکیها در سراسر جهان هستند. در این میان دسرهای میوهای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوشطعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود […]