ناشف (Nashef)
مواد لازم
مرغ یا گوشت
آب
ادویه کاری ففل قرمز ،نمک.
سس سویا
گشنیز
پیاز
گوجه
رب گوجه
ماست پر چرب
طرز تهیه:
ابتدا مرغ هایمان را به تکه های کوچک تقسیم میکنیم . سپس آنها را در پیاز ، ماست، ادویه ها و سس سویا قرار داده و به مدت ۲۴ ساعت طعم دار می کنید.
پس از آن مواد را سرخ کرده و مخلوط پیاز تفت داده شده و گوجه فرنگی و گشنیز را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم که با حرارت کم پخته شود . سپس آب را به آن اضافه کرده و پس از بخار شدن دوباره ماست اضافه می کنیم تا حالتی غلیظ و خامه ای شود .
نوش جان